ağzım açık kaldı şu ansosyal medya da fotosunu gördüm öldürülenlerin yarısı çocuk, gerçi yetişkin olsada fark etmezde, çocuk yahu
rezilki ne rezil..bunlar gibi düşünmeyen herkesi gavur ilan ettikleri için açıyorlar kuranı kerimi ha gavura bunu yapıcaksın diyorlar..bire bin ekliyorlar..kendilerince şekillendiriyorlar rabbimden bulurlar inşallah zıkkım yiyesiceler!Bir insan baska bir insanin olumunu nasil kutlayabilirBir de guzelim Fatih Camiin de . Kirletiyorsunuz camiileri de reziller
Şerefsizler haysiyetsiz mahluklar ya bunlar da insan mı midem bulandı, hay Aleviler kadar başınıza taş düşsün e mi, ne istiyorsunuz insanlardan ne zorunuz var ? Ne yaptı size Aleviler de bu kin bu nefret helak olun inşallah siz gebermek üzereyken bir yudum su isteseniz ben vermem size ama Aleviler verir öyle insan canına değer verirler çünkü.
Ben de severim Alevileri felsefelerini dünya görüşlerini insana, doğaya, canlılara olan saygılarını gösteriş yapmadan kimsenin inancına müdahale etmeden inançlarını yaşayışlarını, kul hakkını gözetmelerini. Benim memleketimde de çok sayıda Alevi var bir gün olsun birinden kırıcı bir söz işitmemişizdir ki memleketimin çoğu bu camide lokum dağıtan mahluklar gibi düşünen insanlar olmalarına rağmen
İçlerinde dogdum büyüdüm.. Babannem rahmetli hep aleviye gelin edin derdi canım benım.. anne tarafımda biokadar karşı cıktı. malesef şimdi damatlarını benden cok severler. gelin gelinde daha iyi anladım ki merhamet , hak , hukuk konusunda malesef benim diyen sünniden daha dürüstler..
Ben de severim Alevileri felsefelerini dünya görüşlerini insana, doğaya, canlılara olan saygılarını gösteriş yapmadan kimsenin inancına müdahale etmeden inançlarını yaşayışlarını, kul hakkını gözetmelerini. Benim memleketimde de çok sayıda Alevi var bir gün olsun birinden kırıcı bir söz işitmemişizdir ki memleketimin çoğu bu camide lokum dağıtan mahluklar gibi düşünen insanlar olmalarına rağmen