Fatih Camisi'nde katliamı kutlaması!

Şükür Müslümanım ancak gözlerim kapalı değil.müslümanların mı bunu yaptığını düşünüyosunuz asıl yapanlar dış güçler söylemlerinden bıktım!

evet kendini gerçek müslüman sanan öyle gören, islamı berbat gösteren müslümanlar yapıyor bu rezilikleri uyanın artık ya.hala yok şunlar yaptı yok bunlar yaptı müslümanlar yapmaz derdindesiniz.belki,evet bu tipler islamı öyle algılayıp zulüm etmeyi cihat sayıyorlar deseniz bu katliamlar canavarlıklar azalacak.ama nerde?[/QUOTE]
/QUOTE]

işte. bunu anlatmak istiyorum. hala bunu müslümanlar yapmaz yahudiler var altında diyorlar. şu afganlı kızcağızı öldürenlerdemi yahudilerin adamı.[

işte. bunu anlatmak istiyorum. hala bunu müslümanlar yapmaz yahudiler var altında diyorlar. şu afganlı kızcağızı öldürenlerdemi yahudilerin adamı.

benim merak ettiğim konu akp ye oy veren alevi varmıdır ve neden veriyordur
ben akp li büyüklerden şu olay için kınama hatta cezai yaptırım beklerdim

tam tersini düşünelim, bi cem evinde bi yerdeki sunni katliamı için kutlama yapılsın mesela, buna tepki gösterirlermiydi göstermezlermiydi, yıllarca meydanlarda alevi biliyosunuz denirmiydi denmezmiydi, yıllarca yuhalatırlarmıydı yuhalatmazlarmıydı
ah canım..
malesef akepe ye oy veren alevi değil köy tanıyorum.. hemde ileri solcu insanlar..
Ankaranın bir köyü. CHP den başkanlarına yardım kesilince adam akepeye döndü böylece belediyeleri yardım yol , makarna aldı.. ama tamamen strateji..
ama yinede hazmedememiştim duyduğumda :KK42:

işte. bunu anlatmak istiyorum. hala bunu müslümanlar yapmaz yahudiler var altında diyorlar. şu afganlı kızcağızı öldürenlerdemi yahudilerin adamı.

bunu İsrail yapsın yada başka bir Avrupa ülkesi yani hadi varsayalım okypete...

hani islamiyete oyun bölmek yok etmek herkesi birbirine düşürmek ya niyetleri,allah aşkına bu oyuna gelmesinler işte o Müslümanlar da madem bunun oyun olduğu malum bende onu yazdım yukardaki yorumda

bu kız gibi niceleri var,o taşı atanlardan acaba hangisi Yahudi hangisi hiristiyan yada başka dinden kim var,hepsi Müslüman ve bunu sözüm ona İslamiyet için yapıyorlar.oysa yaradan insan öldürmeyi yasaklamış bunu anlamak bilmek daha kolayken işlerine gelmediği için böyle yapıyorlar ve başkalarının gözünda Müslümanlık bu denli korkunç bir din oluyor.

oysa İslamiyet kolaylıklar ve hoşgörü dini bunu anlıyacak zeka yok bence ve bu cahiller olduğu sürece böyle gidicek allah ıslah etsin fırsat vermesin.

Müslümanlık emevi ve Abbasi döneminden sonra büyük ölçüde bu hale geldi.
Bu insanlar kabul edilmese de kendilerine Müslüman diyenler ve bunu hadis adı altındaki hükümlere göre uyguluyorlar.
Ehlibeyt soyunu bile öldürenlerin peşinden gidenlerin soyu işte bunlar. Daha fazlasını bile söylemeye gerek yok.

bunu İsrail yapsın yada başka bir Avrupa ülkesi yani hadi varsayalım okypete...

hani islamiyete oyun bölmek yok etmek herkesi birbirine düşürmek ya niyetleri,allah aşkına bu oyuna gelmesinler işte o Müslümanlar da madem bunun oyun olduğu malum bende onu yazdım yukardaki yorumda

bu kız gibi niceleri var,o taşı atanlardan acaba hangisi Yahudi hangisi hiristiyan yada başka dinden kim var,hepsi Müslüman ve bunu sözüm ona İslamiyet için yapıyorlar.oysa yaradan insan öldürmeyi yasaklamış bunu anlamak bilmek daha kolayken işlerine gelmediği için böyle yapıyorlar ve başkalarının gözünda Müslümanlık bu denli korkunç bir din oluyor.

oysa İslamiyet kolaylıklar ve hoşgörü dini bunu anlıyacak zeka yok bence ve bu cahiller olduğu sürece böyle gidicek allah ıslah etsin fırsat vermesin.

Harfi harfine aynen katiliyorum bu yorumuna.
Madem öyle, kimse kimsenin oyununa gelmesin. Efendim dis gücler veya baskalari bizi istemiyor, paralel evren, yok yahudiler vs. vs. gözle görülür, elle tutunabilir hic bir delil yok, sadece hayal ürünüyle insanlari paranoyak yaptilar.
Sonuc vahsice insanlari öldüren müslümanlar cikti ortaya.
Keske öyle olmasa, keske hepimiz huzur ve mutluluk icinde yasasak ve keske ne din, ne petrol, ne töre, ne toprak yüzünden insanlar ölmese.
Kim istemezki bunu ? Insan bir böcegi yanlislikla öldürdügünde bütün gün azap cekiyor. Bu nasil bir vicdandirki, insan insani öldürebiliyor.

Harfi harfine aynen katiliyorum bu yorumuna.
Madem öyle, kimse kimsenin oyununa gelmesin. Efendim dis gücler veya baskalari bizi istemiyor, paralel evren, yok yahudiler vs. vs. gözle görülür, elle tutunabilir hic bir delil yok, sadece hayal ürünüyle insanlari paranoyak yaptilar.
Sonuc vahsice insanlari öldüren müslümanlar cikti ortaya.
Keske öyle olmasa, keske hepimiz huzur ve mutluluk icinde yasasak ve keske ne din, ne petrol, ne töre, ne toprak yüzünden insanlar ölmese.
Kim istemezki bunu ? Insan bir böcegi yanlislikla öldürdügünde bütün gün azap cekiyor. Bu nasil bir vicdandirki, insan insani öldürebiliyor.
bir yerde anlaşamıyoruz olivya ..(müslümanlar çıkmadı )müslümanlık adı altında zebaniler çıktı yazıcaktın her haldee..

evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen
oky ne değişik pencereden bakıyorsunn. demek sanalda böyle oluyor ben arkadaşın yazısını okuduğumda ne anladım biliyormusun..ister dinsiz ,ister yahudi,ister hristiyan ne olursa olsun bir iki densizin yaptığı şu hareket İSLAMA ve müslümanlara mal edilmemeli diye anladımm..

Binlerce defa konustuk bu konuyu, defalarca ahkam kestik...Hatta, bunun gercek cözümünü bilen biri yok bence.
Hatta bu yorumlar, bu konuda, bir sonuca ulastiracakmi bizi ? Sanmiyorum !
Bir laf vardir " ne söylersen söyle, söylediklerin karsindakinin anladigi kadardir.
Yinede herseyi güzel görelim, güzel olsun.

oky ne değişik pencereden bakıyorsunn. demek sanalda böyle oluyor ben arkadaşın yazısını okuduğumda ne anladım biliyormusun..ister dinsiz ,ister yahudi,ister hristiyan ne olursa olsun bir iki densizin yaptığı şu hareket İSLAMA ve müslümanlara mal edilmemeli diye anladımm..
yok yok artık diğer bölümlerdeki görüştüğümle alıntılaşmayacağım. yazışmayacağım. karar aldım.yazdımda hatta.
evlaylada konuştum özelden...
o yüzden sana yorum yok:) böyle güzel pasta yapanla hele hiç:)

sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum:KK53::KK53:

Allah'ın yarattığı doğayı o kadar seviyorki MEB bütün okulları kuru betondan yapılma.Ağaç yok,bahçe yok.Çocuklar rusuz binalarda büyüyor.
Önce bir insan olsunlar sonra din,mezhep vs konuşulur.Ölümün kutlanmasını taşa tapan yapmaz.
Allah'ın kulunun canını almak sana mı kaldı demezler mi demezler.

X