Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı

dusduru dusduru yok ben değil tanıdığımın başına gelmişti ama valla iyi hatırlıyorsun :-)
Evet, partilere haberiniz olmadan üye yapılabiliyorsunuz, hatta bu konuyu konuştuğumuzda başkalarınında başına gelmişti burada acaba bir partiye üye miyim deyip insanlara bir linkten sorgulamaları tavsiye edilmişti diye hatırlıyorum.

Ben mesela çekiniyorum partiler kapı kapı gezip sorular sorduğunda isim soyad vermeye imza atmaya, bazıları araştırmamıza katıldığınızı beyan için imza atın diyor, ben bilgilerimi paylaşmıyorum, adım hiçbir partide geçsin istemiyorum çünkü.

Tum gun bunu takip ettiysen ve sırf bu lafı sokmak için yanıp tutuştuysan etseydin ya durucum şikayetini:21:

Akp üyesi midir, başka bişeyin üyesi midir bilemem de, akpli vekil tarafından açıkça hedef gösterildi Ahmet Hakan değil mi?

Yok medcim ben şikayetçi değilim, sadece birbiriyle alakalı çok konu açılmasıyla ilgili rahatsız olan üyeler vardı,onların şikayetçi olmamasına şaşırdım. Demekki konusuna göre değişiyormuş :KK45:

Akp.li vekilin hedef göstermesi ve akabinde akp.li üyelerinde suçu işlemesi çok manidar kesinlikle haklısın :)

Yok medcim ben şikayetçi değilim, sadece birbiriyle alakalı çok konu açılmasıyla ilgili rahatsız olan üyeler vardı,onların şikayetçi olmamasına şaşırdım. Demekki konusuna göre değişiyormuş :KK45:

Akp.li vekilin hedef göstermesi ve akabinde akp.li üyelerinde suçu işlemesi çok manidar kesinlikle haklısın :)

Yok mu boyle zeki secmenler veya uyeler?

Gezide %50 yi evde zor tutuyoruz soylemi yuzunden evlerinden cık(a)mayanların bir kısmı, daha sonra ellerinde sopalarla, satırlarla insan avına cıkmadı mı ara sokaklarda?

Ya da gazete basan, tehdit eden dindar neslin baskanını hatırlarsın?

Demek istedigim, bazı zeka küpü secmen ya da uyelerin ne yapacagı belli olmaz :)

dusduru dusduru yok ben değil tanıdığımın başına gelmişti ama valla iyi hatırlıyorsun :-)
Evet, partilere haberiniz olmadan üye yapılabiliyorsunuz, hatta bu konuyu konuştuğumuzda başkalarınında başına gelmişti burada acaba bir partiye üye miyim deyip insanlara bir linkten sorgulamaları tavsiye edilmişti diye hatırlıyorum.

Ben mesela çekiniyorum partiler kapı kapı gezip sorular sorduğunda isim soyad vermeye imza atmaya, bazıları araştırmamıza katıldığınızı beyan için imza atın diyor, ben bilgilerimi paylaşmıyorum, adım hiçbir partide geçsin istemiyorum çünkü.

Ahaha fil hafızası vardır bende :KK48: Hayır üye deyince insanlar baya ciddi sorumluluk verilen,direk partiyi temsil eden şahıslar diye düşünüyor.Aha üyeymiş gördünmü ben dediydim moduna geçiliyor :) Bende üye değilim hiç bir partiye,ne gerek var.

Bu ülkede Atatürk düşmanlığı kadar, hiç bir şeye düşmanlık yok. Chp ye de bu düşmanlık bundan. Yoksa yıllardır iktidara gelemiyor adamlar, neden düşmanlık edesin?
Kuyruk acısı devrim ve ilkelere..13 yıldır devrim ve ilkelerle hesaplaşıyor iktidar..

Çıkıp demedin ki, med inönü yönetiminden bahsedelim, Atatürk'ün ölümünden sonra inönünün yaptığı hataları ve halka yaşattığı zorluğu konuşalım..Heh o zaman chp tarihini biraz bildiğini düşünüp, bu konuda tartışırdık.

Chp bünyesinde islamfobiklerin olduğunu kabul etsem de, bunu tüm bir partiye genellemek cehaletten başka bişey değil. (Sözüm meclisten dışarı)

Son cümlen ise, benim sözümün bittiği noktadır.
İslam çerçevesinde her şeyin tek derdi olan biri, islamın lanetlediği bir sürü şeye imza atan bir oluşumu destekliyorsa, söylecek başka şeyim kalmıyor.

Benim de memleketim tek derdim. Din sadece beni ilgilendiyor, imanım sadece bende saklı zira.

İmanım zedelenmesin diye, din yüzünden ne bir partiyi desteklerim, ne bir partiye muhalif olurum, ne de araya başkalarını sokarım.

Din yüzünden destekliyorum demedim, din düşmanlığından dolayı destekliyorum dedim. Ve evet yine tek derdim islam.
Sen islam adı altında yapılanları söylersin bende geçmişi söylerim.

Chp bir Atatürk partisi değildir şimdilerde. Sırf Atatürk kurdu diye destek veriliyor. Başka bir sol partinin varlığına bile tahammül edilmiyor.Oysa altı okla yakından uzaktan ilgisi olmayan , liberalizmle ve solculukla ilgili çok söylemi bulunan Ataturk' ün , şimdilerde " sosyal demokrat" adı altında anılması ne acı ?

2008 Chp Programı ve siyasi/ ideolojik çizgisini 1919/ 38 yıllarındaki Kemalist devrimci çizgiyle karşılaştırdın mı hiç ? Bununla ilgili bir kaç e-kitap ve makale okudum ve o zaman kafamda daha çok oturdu o ok yerine.
Programında birkez bile Atatürk kelimesi geçmeyen Atatürk partisi mi olur Medcezir ?

Laikliğe hiç değinmiyorum. Kendince çağdaşlaştırarak" 35 programında olan " din dünya ve devlet işlerini" din ve devlet " olarak sadeleştirmiştir.
Altı ok' un hiç bir ilkesi o zamanın programıyla hiç bir şekilde bağdaşmıyor.
Şimdi chp modernleşmiş demokrat sol parti mi , Atatürk'cu bir parti mi ?

Uzarda gider bu. Siyaseti yazmaya üşeniyorum ben.
O kadar penceresi olan bir durum ki.. Asimile ile entegre arasına sıkışmış.. Senin ki bana , benim ki sana hipnoz geliyor. :)

Din yüzünden destekliyorum demedim, din düşmanlığından dolayı destekliyorum dedim. Ve evet yine tek derdim islam.
Sen islam adı altında yapılanları söylersin bende geçmişi söylerim.

Chp bir Atatürk partisi değildir şimdilerde. Sırf Atatürk kurdu diye destek veriliyor. Başka bir sol partinin varlığına bile tahammül edilmiyor.Oysa altı okla yakından uzaktan ilgisi olmayan , liberalizmle ve solculukla ilgili çok söylemi bulunan Ataturk' ün , şimdilerde " sosyal demokrat" adı altında anılması ne acı ?

2008 Chp Programı ve siyasi/ ideolojik çizgisini 1919/ 38 yıllarındaki Kemalist devrimci çizgiyle karşılaştırdın mı hiç ? Bununla ilgili bir kaç e-kitap ve makale okudum ve o zaman kafamda daha çok oturdu o ok yerine.
Programında birkez bile Atatürk kelimesi geçmeyen Atatürk partisi mi olur Medcezir ?

Laikliğe hiç değinmiyorum. Kendince çağdaşlaştırarak" 35 programında olan " din dünya ve devlet işlerini" din ve devlet " olarak sadeleştirmiştir.
Altı ok' un hiç bir ilkesi o zamanın programıyla hiç bir şekilde bağdaşmıyor.
Şimdi chp modernleşmiş demokrat sol parti mi , Atatürk'cu bir parti mi ?

Uzarda gider bu. Siyaseti yazmaya üşeniyorum ben.
O kadar penceresi olan bir durum ki.. Asimile ile entegre arasına sıkışmış.. Senin ki bana , benim ki sana hipnoz geliyor. :)

Chp nin simdiki durumu degildi ki olay, oyle olsa benim de yazacak cok seyim var.

PArti ile bu soylediklerinde kısmen haklısın, tartısabiliriz bu konuda.

Ataturk asıgıyımdır az bucuk bilirsin, lakin defalarca gonlumdeki partinin hepar oldugunu vurgulamısımdır.

PArtizanlık degil yani olayım, merak ettigim, inonunun hatalarından ders alınmadı mı? Bence alındı. NEden bazı agızlar ve zihniyetler ile hareket edilip 65 yıldır sans verilmiyor? BAkalım ne yapacaklar gorelim.

GErci ben istemem boyle biseyi..MEmeleketi b.k goturuyor, iktidar degisirse vay yeni gelenin haline.

Ben pek hanfendi bi hatun kisisi olmadıgımdan, amiyane ifadeler kullanabiliyorum bazen, kusura bakma artık :)

Chp nin simdiki durumu degildi ki olay, oyle olsa benim de yazacak cok seyim var.

PArti ile bu soylediklerinde kısmen haklısın, tartısabiliriz bu konuda.

Ataturk asıgıyımdır az bucuk bilirsin, lakin defalarca gonlumdeki partinin hepar oldugunu vurgulamısımdır.

PArtizanlık degil yani olayım, merak ettigim, inonunun hatalarından ders alınmadı mı? Bence alındı. NEden bazı agızlar ve zihniyetler ile hareket edilip 65 yıldır sans verilmiyor? BAkalım ne yapacaklar gorelim.

GErci ben istemem boyle biseyi..MEmeleketi b.k goturuyor, iktidar degisirse vay yeni gelenin haline.

Ben pek hanfendi bi hatun kisisi olmadıgımdan, amiyane ifadeler kullanabiliyorum bazen, kusura bakma artık :)

Estağfurullah..

Şuanki hali çok zayıf olan bir partinin , bakalım ne yapacaklar" diyebilecek lüksümüz yok ki Medcezir..

Ben Türkiye ' de ciddi ciddi yeni bir gerçek sol ve sağ yapılanmanın meclise girmesini canı gönülden istiyorum.
Atatürk'ün kurduğu parti asimile oldu..
Atatürkçülük ve kemalizm isminin defalarca geçtiği , gerçekten geçtiği bir parti kurulabilir.
Önemli olan Kurucunun kurduğu değil , kurucunun ilkelerini devam ettirebilendir.
Altı Ok'u yok saymak için sağdan soldan kendince vurmayandır. Değiştirmeyendir.
Bu ideolojide ki bir parti var olursa o zaman Atatürk adının arkasına sığınabilme hakkını taşır.

Ahaha fil hafızası vardır bende :KK48: Hayır üye deyince insanlar baya ciddi sorumluluk verilen,direk partiyi temsil eden şahıslar diye düşünüyor.Aha üyeymiş gördünmü ben dediydim moduna geçiliyor :) Bende üye değilim hiç bir partiye,ne gerek var.

Pasif üyelikleri ciddiye almıyorum, burada partilere üye olanlar var, öyle görev verildiğini görmedim, seçim zamanı seçim bürolarınun önünde oturup çay içerlerken görürüm birtek, Çalışanları da var ama partilerin kadın kolları, gençlik kolları vs o kollara başkanlık yapanlar yanında 3-5 çalışan parti üyesiyle dolaşırlar ama işte onlarda sadece seçim zamanı:-)

En azından buralarda her daim aktif üye görmedim.

Aman yok parti üyeliği uzak dursun benden, görüyorum işte seçim zamanı ce-ee yapıp oy istiyorlar, diğer zamanlar ölüyorum desen bulamazsın hiçbirini:KK14:

Estağfurullah..

Şuanki hali çok zayıf olan bir partinin , bakalım ne yapacaklar" diyebilecek lüksümüz yok ki Medcezir..

Ben Türkiye ' de ciddi ciddi yeni bir gerçek sol ve sağ yapılanmanın meclise girmesini canı gönülden istiyorum.
Atatürk'ün kurduğu parti asimile oldu..
Atatürkçülük ve kemalizm isminin defalarca geçtiği , gerçekten geçtiği bir parti kurulabilir.
Önemli olan Kurucunun kurduğu değil , kurucunun ilkelerini devam ettirebilendir.
Altı Ok'u yok saymak için sağdan soldan kendince vurmayandır. Değiştirmeyendir.
Bu ideolojide ki bir parti var olursa o zaman Atatürk adının arkasına sığınabilme hakkını taşır.

BEn bu olusumun ya da boyle bir liderin gezi zamanında cıkabilecegini umut etmistim ama olmadı maalesef.

Mecliste gercek mana da muhafazakar bir parti de yok su an haklısın.

Turkiyenin basina gelmis gecmis en felaket partinin alternatifi yok..:KK47: Evet, simdiye kadar hic bir parti Turkiyede Cumhuriyeti, rejimi bu kadar tehdit etmemis, adaletsizligi ve kokusmuslugu bu kadar derinden yasatmamisti.. Halkin yarisi kredi kartsiz yasayamaz hale gelmis, ote yandan da ulke bir ic savasin esigine gelmis. Gun gecmiyor ki bir ya da birkac sehit haberi gelmesin. Guneydogu yillardir PKK nin eline birakilmis, tarihte ilk defa.. PKK bayraklari ile Taksimin gobeginde dolasmak serbest.. Maskeler takip Kalasnikoflarla caddelerde yuruyusler yapmak teroriste serbest, onlara merminin degil gercegi, plastigi bile sikilmaz, AKPnin borusu anca savunmasiz olan halka otuyor. Halk issiz, esnaf kepenk indiriyor, borcu olmayan kalmamis.. Cunki 80 senede yapilan hersey bir bir satildigi halde dis borc dort katina cikmis. Hazine bos.. Hazine sadece milletvekillerini doyurmaya yetiyor.. Turkiyenin zengin kaynaklari sadece yandaslara yetiyor. Isci ve emeklilere yapilan zamlar yuzde ucleri gecemezken bir gecede milletvekili ve vekil emeklilerine yapilan yuzde 40lara varan zamlari gordu AKP zamaninda bu ulke..

Daha kotu nasil olur, bu ulke daha fazla nasil somurulur bilemedigimden bence de alternatifi yok. AKP ile hizla yola devam, tamamen batakliga gomulene, butun evlerde herkes tek tek Turkiyenin batisini iliklerine kadar hissedene dek..

gedikin_cenazesinde_kalasnikoflu_kortej_h237574.jpg

Altin cagini yasayan Turkiye sokaklarindan bir goruntu.. Sahipsiz bir ulke..

2696.jpg

Artik PKKnin da Turkiyede silahli polis orgutu teskilati var.. Kim derdi ki? Onlar da AKP sayesinde altin caglarini yasiyorlar iste..

BEn bu olusumun ya da boyle bir liderin gezi zamanında cıkabilecegini umut etmistim ama olmadı maalesef.

Mecliste gercek mana da muhafazakar bir parti de yok su an haklısın.

Çıkamaz çünkü yeni bir sol yapılanmaya herkes karşı çıkıyor. Neden Atatürk 'ün kurduğu bir parti varken yeni bir sol arayışı var diye anlamsız bir çıkış oluyor.

Teşekkür ederim güzel ve seviyeli sohbetin için.

o şikayet edenlerden değilim. hatta o konuda aksini savunan biriyim.
ve gereken o konuda adminler tarafından yazıldı.
bunun yanlış olduğunu açıkladılar.
ve konu kapandı.:KK14:
herkes bunun yönetim tarafından kabul olmayacağını okudu.
yani şikaayetlerin.
peki bu olay bu şekilde sonuçlanmışken sen ne diye şikayetçi olmamalarına şaşırıyorsun ki.
yönetimin şikayetlerin yanlış olduğunu belirtmesinden sonra kim şikayet edecek artık.
amaç laf sokmakta ,mantıklı soksak hiç olmazsa:KK59:

AKP, Ahmet Hakan'a saldıran üyeleri ile ilgili kararını verdi
Ahmet Hakan'a saldıran dört kişiden ikisinin AKP üyesi olduğunun ortaya çıkması üzerine, AKP her iki üyeyi de ihraç ettiğini duyurdu.

Yayınlanma tarihi: 02 Ekim 2015 Cuma

178508_cover.jpeg

Hükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.

Konunun AKP Fatih ilçe yönetiminin de gündemine alındığını söyleyen Sabah gazetesi, AKP üyeliklerinin ortaya çıkan Adıyaman ve Elmas'ın ihracı için AKP Fatih yönetiminin dün akşam olağanüstü toplandığını belirti.

Toplantı sonunda iki isim de ihraç edildi.

"BİZ ŞİDDETE KARŞIYIZ"

AKP'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yaptığı açıklamada, "Haksız yere yapılan her türlü şiddeti, darpı kınıyorum" diyerek şiddete karşı olduklarını belirtti.

Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı
Ahmet hakan'a saldıran 4 kişiden 2'sinin AKP Fatih ilçe teşkilatı üyesi olduğu ortaya çıktı.
31645463.jpg

Perşembe, 01 Ekim 2015 20:13

Ahmet Hakan'ı Doğan TV Center'dan itibaren takibe alarak, evinin önünde saldıran kişilerle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Saldırganların kimliği, AKP gerçeğini gözler önüne serecek bilgiler içeriyor. Tehdit, sahtecilik, uyuşturucu suçları olan AKP'li saldırganlar, Türkiye'de 13 yıl boyunca iktidar partisi olan kurumun genetik haritasını ele veriyor.

Kanal D Haber'in aktarımına göre; suç dosyaları kabarık saldırganların ikisinin AKP Fatih İlçe Teşkilatı üyesi.

Birbiriyle akraba olan 4 saldırganın hepsi, İstanbul Fatih'te yaşıyor.

5 VE 8 YILLIK AKP ÜYELERİ

29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih AKP Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.

Saldırganlardan Fuat Elmas da özel güvenlikçi olarak çalışıyor. Elmas da 19 Haziran 2007'de AKP Fatih Teşkilatı'na üye oldu ve 2010 yılına kadar özel bir güvenlik firmasında çalıştı.

29 yaşındaki Kamuran Ergin, şu an bir tekstil firmasında çalışıyor. Uyuşturucu ticareti, yaralama ve silahlı yağma suçlarından poliste işlem görmüş.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/ahmet-hakana-saldiranlardan-2si-akp-uyesi-cikti-131377
hahhh tam beklediğim haber hiç şaşırmadımmm

o şikayet edenlerden değilim. hatta o konuda aksini savunan biriyim.
ve gereken o konuda adminler tarafından yazıldı.
bunun yanlış olduğunu açıkladılar.
ve konu kapandı.:KK14:
herkes bunun yönetim tarafından kabul olmayacağını okudu.
yani şikaayetlerin.
peki bu olay bu şekilde sonuçlanmışken sen ne diye şikayetçi olmamalarına şaşırıyorsun ki.
yönetimin şikayetlerin yanlış olduğunu belirtmesinden sonra kim şikayet edecek artık.
amaç laf sokmakta ,mantıklı soksak hiç olmazsa:KK59:
ama itiraf et okyy fırsat kolluyorsun şu akp ile bişeler bulsamda paylaşsamm.. şu hükümet için bişiler bulsamda paylaşsam aslında sende bu şekil partin için çalışmış oluyorsun haklısın .. parti için çalışmak lazımm..:KK49::KK49:

AKP, Ahmet Hakan'a saldıran üyeleri ile ilgili kararını verdi
Ahmet Hakan'a saldıran dört kişiden ikisinin AKP üyesi olduğunun ortaya çıkması üzerine, AKP her iki üyeyi de ihraç ettiğini duyurdu.

Yayınlanma tarihi: 02 Ekim 2015 Cuma

178508_cover.jpeg

Hükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.

Konunun AKP Fatih ilçe yönetiminin de gündemine alındığını söyleyen Sabah gazetesi, AKP üyeliklerinin ortaya çıkan Adıyaman ve Elmas'ın ihracı için AKP Fatih yönetiminin dün akşam olağanüstü toplandığını belirti.

Toplantı sonunda iki isim de ihraç edildi.

"BİZ ŞİDDETE KARŞIYIZ"

AKP'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yaptığı açıklamada, "Haksız yere yapılan her türlü şiddeti, darpı kınıyorum" diyerek şiddete karşı olduklarını belirtti.
bak beğendim bunu ...

X