Şükür Müslümanım ancak gözlerim kapalı değil.müslümanların mı bunu yaptığını düşünüyosunuz asıl yapanlar dış güçler söylemlerinden bıktım!
evet kendini gerçek müslüman sanan öyle gören, islamı berbat gösteren müslümanlar yapıyor bu rezilikleri uyanın artık ya.hala yok şunlar yaptı yok bunlar yaptı müslümanlar yapmaz derdindesiniz.belki,evet bu tipler islamı öyle algılayıp zulüm etmeyi cihat sayıyorlar deseniz bu katliamlar canavarlıklar azalacak.ama nerde?[/QUOTE]
/QUOTE]
işte. bunu anlatmak istiyorum. hala bunu müslümanlar yapmaz yahudiler var altında diyorlar. şu afganlı kızcağızı öldürenlerdemi yahudilerin adamı.[
ah canım..benim merak ettiğim konu akp ye oy veren alevi varmıdır ve neden veriyordur
ben akp li büyüklerden şu olay için kınama hatta cezai yaptırım beklerdim
tam tersini düşünelim, bi cem evinde bi yerdeki sunni katliamı için kutlama yapılsın mesela, buna tepki gösterirlermiydi göstermezlermiydi, yıllarca meydanlarda alevi biliyosunuz denirmiydi denmezmiydi, yıllarca yuhalatırlarmıydı yuhalatmazlarmıydı
işte. bunu anlatmak istiyorum. hala bunu müslümanlar yapmaz yahudiler var altında diyorlar. şu afganlı kızcağızı öldürenlerdemi yahudilerin adamı.
bu senin dinin olmadığını biliyorsun zatenn..Sadece UTANIYORUM !!!!!
Bu benim dinim olamaz !!!
Nedir derdin anlayalim ?bu senin dinin olmadığını biliyorsun zatenn..
bunu İsrail yapsın yada başka bir Avrupa ülkesi yani hadi varsayalım okypete...
hani islamiyete oyun bölmek yok etmek herkesi birbirine düşürmek ya niyetleri,allah aşkına bu oyuna gelmesinler işte o Müslümanlar da madem bunun oyun olduğu malum bende onu yazdım yukardaki yorumda
bu kız gibi niceleri var,o taşı atanlardan acaba hangisi Yahudi hangisi hiristiyan yada başka dinden kim var,hepsi Müslüman ve bunu sözüm ona İslamiyet için yapıyorlar.oysa yaradan insan öldürmeyi yasaklamış bunu anlamak bilmek daha kolayken işlerine gelmediği için böyle yapıyorlar ve başkalarının gözünda Müslümanlık bu denli korkunç bir din oluyor.
oysa İslamiyet kolaylıklar ve hoşgörü dini bunu anlıyacak zeka yok bence ve bu cahiller olduğu sürece böyle gidicek allah ıslah etsin fırsat vermesin.
dert anlayamadımm.. benim dinim olamaz dediğin için diyorum..evet bunların yaptıkları saçmalık ve adilik senin dininde yokk..yani islamda ne derdi anlamadımm..Nedir derdin anlayalim ?
bir yerde anlaşamıyoruz olivya ..(müslümanlar çıkmadı )müslümanlık adı altında zebaniler çıktı yazıcaktın her haldee..Harfi harfine aynen katiliyorum bu yorumuna.
Madem öyle, kimse kimsenin oyununa gelmesin. Efendim dis gücler veya baskalari bizi istemiyor, paralel evren, yok yahudiler vs. vs. gözle görülür, elle tutunabilir hic bir delil yok, sadece hayal ürünüyle insanlari paranoyak yaptilar.
Sonuc vahsice insanlari öldüren müslümanlar cikti ortaya.
Keske öyle olmasa, keske hepimiz huzur ve mutluluk icinde yasasak ve keske ne din, ne petrol, ne töre, ne toprak yüzünden insanlar ölmese.
Kim istemezki bunu ? Insan bir böcegi yanlislikla öldürdügünde bütün gün azap cekiyor. Bu nasil bir vicdandirki, insan insani öldürebiliyor.
oky ne değişik pencereden bakıyorsunn. demek sanalda böyle oluyor ben arkadaşın yazısını okuduğumda ne anladım biliyormusun..ister dinsiz ,ister yahudi,ister hristiyan ne olursa olsun bir iki densizin yaptığı şu hareket İSLAMA ve müslümanlara mal edilmemeli diye anladımm..evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen
Birinin elinde silah var tek fark bu,zihniyet aynı.ISID adam kesiyor, Turkiyede camilerde katliam kutlaniyor.. Bir grup muslumanmis, obur grup degilmis.. Aradaki farki biri bana anlatsin.
yok yok artık diğer bölümlerdeki görüştüğümle alıntılaşmayacağım. yazışmayacağım. karar aldım.yazdımda hatta.oky ne değişik pencereden bakıyorsunn. demek sanalda böyle oluyor ben arkadaşın yazısını okuduğumda ne anladım biliyormusun..ister dinsiz ,ister yahudi,ister hristiyan ne olursa olsun bir iki densizin yaptığı şu hareket İSLAMA ve müslümanlara mal edilmemeli diye anladımm..
yok yok artık diğer bölümlerdeki görüştüğümle alıntılaşmayacağım. yazışmayacağım. karar aldım.yazdımda hatta.
evlaylada konuştum özelden...
o yüzden sana yorum yok:) böyle güzel pasta yapanla hele hiç:)
sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum