- 20 Ocak 2008
- 15.098
- 31.692
Bakış açısına göre değişir.Siz RTE olmasaydı ,yine rahatsızlık duyar mıydınız?
O tayfa kendilerine empoze edilen çemberin dışına kafalarını kaldırıp bir baksalar anlayacaklar ama aynı mantık aynı zihniyette olunca buna gerek duymuyorlar.Ne de olsa onların yerinize düşünen birileri var.Oyle olmasalardı bunun 29 Ekimi,23 nısanı,19 mayısı kabul etmıyorum,benim bayramım fetıh'tır ( ki sorsan Osmanlıyı ağzını açıp tek kelime edemez) mantıgında olup bu kadar gorkemlı kutlanma bu sebeptendiri idrak etmelerı bu kadar zor olmazdı. Neyin bakış açısından bahsedıyorsunuz yani ? Bayadır vur de vuralım,öl de ölelim reyizzz denmiyordu ortam oluşmamıştı.Pohpohlanma zamanı gelmiş yaptılar oldu bitti.Dun de oraya gidenlerin şu hayatta misyonu bu :) Sorsan neden burdasın miting var dediler geldik diyecekler :)
Gerçi bu mantıktakilerle (hep 3. şahıs kullandım önceki paragrafta,kendini bu dediklerim arasında hissetmiyorsan tenzih edebilirsin) ben Cumhuriyet Bayramını,30 Agustos Zafer Bayramımı,23 Nisanımı kutlamadığım için içim daha bir rahat.Ayrık otları aralanınca alabildiğine kırmızı beyaz bayrağım daha güzel görünüyor.