Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı

Tabi partiye her onune geleni uye edersen boyle olur. Ya da bu tarz islerde kullanmak icin bunyelerine aliyor olabilirler ben su saatten sonra akpden her seyi beklerim. iyi dusunemk istedim bu tasin altindan da akp cikmasin artik dedim ama hersey ortada

Tabi partiye her onune geleni uye edersen boyle olur. Ya da bu tarz islerde kullanmak icin bunyelerine aliyor olabilirler ben su saatten sonra akpden her seyi beklerim. iyi dusunemk istedim bu tasin altindan da akp cikmasin artik dedim ama hersey ortada

Hiçbir partiye üye olacak zaman sabika kaydi istemiyorlar. Bu tür manyaklardan
diğer partilerde olmadiginin garantisi var mi?

Facebook paylaşımlarına bakarak anlaşılacaksa bu iş, o zaman ben dün ateisttim, bugün peygamber sözünü paylaştım tekrar müslüman oldum, tarihte bugün kısmına tıklayınca da bakıyorum ki geçen sene bugün liberal partiliymişim :KK53:
Partinin kendi bakanı eğitim seviyesi arttıkça bize oy gelmiyor dedi mi, dedi. Eğitimsiz insan da şiddeti çözüm zanneder. (eğitimli olup şiddete başvuran da var, onlar da eksikliklerini kapatmak için yapıyor)

Diger partilerde yoktur dedigimi hatirlamiyorum. Bu ciddi bir konu ama bak boyle partiler zarar goruyor. Sabika kaydi alsalar hic fena olmaz. Ayrica konumuz akp uyeleri diger parti uyeleride olsa yorumum degismezdi.
Hiçbir partiye üye olacak zaman sabika kaydi istemiyorlar. Bu tür manyaklardan
diğer partilerde olmadiginin garantisi var mi?

Diger partilerde yoktur dedigimi hatirlamiyorum. Bu ciddi bir konu ama bak boyle partiler zarar goruyor. Sabika kaydi alsalar hic fena olmaz. Ayrica konumuz akp uyeleri diger parti uyeleride olsa yorumum degismezdi.

Bence de bütün partiler sabika kaydı almalı. Bu gibi durumların yaşanmaması için önemli

Ayrica milletvekillerinin uyeleri kiskirtici sozler sarfetmemeleride cok onemli. Boynukalinin ne dedigini tum Turkiye duydu. Pesine boyle bir olay yasandi tesaduf mu degil tabiki? Bas nereye govde oraya neticede AKP bu tarz seylere pirim veriyor.
Bence de bütün partiler sabika kaydı almalı. Bu gibi durumların yaşanmaması için önemli

Ayrica milletvekillerinin uyeleri kiskirtici sozler sarfetmemeleride cok onemli. Boynukalinin ne dedigini tum Turkiye duydu. Pesine boyle bir olay yasandi tesaduf mu degil tabiki? Bas nereye govde oraya neticede AKP bu tarz seylere pirim veriyor.

Bu konuda da hemfikiriz. Akabinde aday gosterilmedi zaten o şahıs.

Mesela Demirtaş mitingde star gazetesini elinde sallayarak hedef gösterdi sonucunda gazete patronuna silahlı saldırı yapıldı. Ve yine ak partinin istanbulda ki teşkilat binasina silahlı saldırı yapıldı.

Yani bu dil yalnızca ak partide yok genel olarak milletvekillerinin çoğu lafinin nereye gittiğini bilmeden konuşuyor.

tabikide tum partilerde var ama iktidar partisinde olmamasi gerekiyor bence ornek olmasi gerekiyor. Butun partilerin bu tarz vekilleri ihrac etmeleri ya da siki bir sekilde uyarmalilar. Davutoglunun aciklamasida suydu gencler aralarinda sakalasmislar tarzinda biseydi. yani bir basbakanin bu sekilde konismasi dogru mu? herhangi bir parti lideri degil ustelik

Mesela Demirtaş mitingde star gazetesini elinde sallayarak hedef gösterdi sonucunda gazete patronuna silahlı saldırı yapıldı. Ve yine ak partinin istanbulda ki teşkilat binasina silahlı saldırı yapıldı.

Yani bu dil yalnızca ak partide yok genel olarak milletvekillerinin çoğu lafinin nereye gittiğini bilmeden konuşuyor.

Baştada yazmıştım. Her partiden böyle sivrilikler çıkabilir. Önemli olan sonuçtur.
Kanıtlanmış ve ihraç edilmişlerse söylenecek söz kalmıyor.

Chp' den de var mhp ' den var böyle şiddet içeren haberler. Butun partiyi mi sorumlu tutmak lazım ?
Partide bulunan milletvekilleri "milletin vekili " olarak davransinlar kimseyi hedef gostermesinler yeter.

"Istersek tirnaklarini da sokeriz dislerini de" "bizim tek sucumuz bunlari zamaninda dovmememizdi" gibi akla hayala sigmayacak abuklukta konusmayacaklar. Konusurlarsa böyle vazife edinen ahmaklar ortaya cikar memleketin anasini aglatirlar.

Mesela o parti de bir gazeteciye tehdit savuran milletvekilini odullendirmeyecek ihrac edecek. Mesela Yusuf Yerkel de madenci yakini tekmeleyip gorevinde kaldı. Ee hal boyle olunca partiye mal ediliyor.

Son düzenleme:

Aday göstermedi ama divan uyesi seçti. Her turlu odullendirildi. Yusuf Yerkel de madenci tekmeledi . Sonuc?? Danismanlik gorevine devam etti.

Sonra da Akpden niye nefret ediliyor?

Partide bulunan milletvekilleri "milletin vekili " olarak davransinlar kimseyi hedef gostermesinler yeter.

"Istersek tirnaklarini da sokeriz dislerini de" "bizim tek sucumuz bunlari zamaninda dovmememizdi" gibi akla hayala sigmayacak abuklukta konusmayacaklar. Konusurlarsa böyle vazife edinen ahmaklar ortaya cikar memleketin anasini aglatirlar.

Mesela o parti de bir gazeteciye tehdit savuran milletvekilini odullendirmeyecek ihrac edecek. Mesela Yusuf Yerkel de madenci yakini tekmeleyip gorevinde kaldı. Ee hal boyle olunca partiye mal ediliyor.

Evet hem fikirim oyle davranması gerekiyor hepsinin ama davranmadıklarında yasal süreç tamamlandığında gereken yapılıyor , yapılmalıdır.

Daha öncede yazdım. Nette tarama yapın , bütün partilerle ilgili şiddet haberleri çıkıyor.
Mesela" chp meclis üyesi ve akrabaları iş yeri bastı. 6 kişi tek kadını dövdüler" daha sonra yalanlandı ve konu kapandı.
Mhp den de var aynı olaylar.
Ve hatta meclisin içinde birbirleriyle yumruklaşan vekiller de var..

Bu konuları birey değil şahıs olarak görüyorum.
Eğer kanıtlanırsa , iftira edilmemişse ve yaptırımı yoksa işte o zaman pati olarak bakarım.

Söylediğiniz kişiyi takip etmedim. Konudan habersizim.

Ee tamam o zaman herkes herseyi yapsin insanlar dayak yesin, tehdit edilsin, oldurulsunler ama partiden ihrac edilsinler konu kapansin. Kimse hic bir sorumluluk almasin kisisel algilansin var mi boyle birsey. Ahmet Hakan gonul meselesinden ya da ailevi bir meseleden mi dayak yedide kisisel algiliyalim. Mantikli mi sizce yani? Bir orgut bir parti tum uyelerinden sorumludur. Oyle aman canim aralarinda sakalasmis gencler minbalinde bir yaklasimla sorumluluktan kacamaz kimse.Konumuz Ahmet Hakan ve ona saldiran akp uyeleri ama baska partilerde soyle boyle diyerek bu durumu normallestirmesin kimse. Keza diger partileride konustuk tartistik yine olsa yine tartisiriz ama konu o degil oyle degil mi?

Hürriyet'i basan AKP'li vekilden skandal konuşma: Bunlar dayak yeseydi...

15.09.2015 16:46
hurriyet-i-basan-akp-li-vekilin-skandal-konusmasi-ortaya-cikti-bunlar-dayak-yeseydi-71703-5.jpg

Dağlıca saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "400 milletvekili" açıklamasını çarpıttığı iddiasıyla Hürriyet binasına taşlı sopalı saldırı düzenleyen grubun organizatörü AKP'li vekil Abdurrahim Boynukalın'ın yeni bir videosu ortaya çıktı.

Saldırı sırasında olay yerinde olmasını daha önce “Haber alınca sakinleştirmeye gittim” diye açıklayan Boynukalın, Youtube’a sızan son videoda tehditler savurmaya devam ederek “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu! Bunlar dayak yeselerdi..." ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'ın da evine gitmeyi düşündüğünü belirten Boynukalın, "Ahmet Hakan'ın damağı falan düşmüş, sinirlenmiş öyle olmuş. Hatta korkaktır Ahmet Hakan. O korkmuş o yüzden öyle. Ben bugün Nişantaşı'na evine gitmeyi düşünüyordum tek başıma. Gidecektim öyle bekleyecektim gel bakayım buraya falan diye. " dedi.

---------

Hürriyet'e taşlı sopalı saldırı düzenleyen kişi akpli bir vekil, bu açıklamayı yapmıştı.
Sonra Ahmet Hakan'ı döven 2 kişi akpli çıkıyor.
Ama yok yahu, her partinin içinde yumruklaşmalar olabiliyor, google amcayı aratın görürsünüz.
Bunlar yalnızca tesadüf.
Ya da durun durun:
Bunlar hep paralel oyunu :rolleyes:

Ahmet Hakan'a saldıranlardan biri Nişantaşı'nda keşif yapmış!
Paylaş Paylaş
Saldırganlardan üçünün AKP üyesi çıkması akıllara Hürriyet'e saldırının başını çeken AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukalın'ı getirdi
page_ahmet-hakana-saldiranlardan-biri-nisantasinda-kesif-yapmis_418796060.jpg

Ahmet Hakan’a saldıran dört kişiden üçü AK Parti üyesi çıkarken, partiden jet ihraç kararı geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik “Saldırganlardan 3’ünün partimize üyelik kaydının olduğu tespit edildi. Ve bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur” diye açıklama yaptı.

Telefon kayıtlarına inceleme
Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili soruşturma sürerken saldırganlardan Kamuran Ergin’in olaydan iki gün önce Nişantaşı’nda keşif yaptığı iddia edildi. Pazartesi akşamı Ahmet Hakan’ın evinin yakınında bir kafeteryada görülen Kamuran Ergin’in çevreyi kontrol ettiğini söyleyen bir mahalle sakini, “Bu kişi sokağa gelip binaları izliyordu. Burada kafelere oturup gidiyordu. Çok dikkat çekiyordu” dedi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube’de gözaltında olan saldırganlar Uğur Adıyaman, Kamuran Ergin, Ahmet Şengüler ve Fuat Elmas’ın sorgularına önceki gece başlayan polis, savcılıktan bir gün daha ek gözetim süresi aldı. Saldırganların telefon kayıtları üzerinden görüştükleri kişiler mercek altına alınırken, emniyetteki suç dosyaları da inceleniyor. Bu dosyalarla bağlantılı oldukları kişilerle ilgili de soruşturma genişletildi.

Boynukalın’a işlem yapılmadı
Ahmet Hakan’a saldıran dört kişiden üçünün AK Parti üyesi olduğunun anlaşılması ve ihraç edilmeleri, akla Hürriyet’e saldırıyı getirdi. 6 ve 8 Eylül günlerinde Hürriyet’e yapılan sırasında yaptığı konuşmayla dikkat çeken AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Boynukalın, saldırıların ardından ortaya çıkan kayıtta da, Sedat Ergin ve Ahmet Hakan için “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” demişti. Hakkında partide hiçbir girişimde bulunulmayan Boynukalın tam tersi, AKP kongresinde de Başkanlık Divanı’na seçilmişti. Saldırıların üzerinden neredeyse bir ay geçmesine rağmen soruşturmada da bir gelişme yaşanmadı. Gözaltına alınanlar da serbest bırakıldı.

Ahmet Hakan'a saldıranlardan biri Nişantaşı'nda keşif yapmış!
Paylaş Paylaş
Saldırganlardan üçünün AKP üyesi çıkması akıllara Hürriyet'e saldırının başını çeken AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukalın'ı getirdi
page_ahmet-hakana-saldiranlardan-biri-nisantasinda-kesif-yapmis_418796060.jpg

Ahmet Hakan’a saldıran dört kişiden üçü AK Parti üyesi çıkarken, partiden jet ihraç kararı geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik “Saldırganlardan 3’ünün partimize üyelik kaydının olduğu tespit edildi. Ve bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur” diye açıklama yaptı.

Telefon kayıtlarına inceleme
Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili soruşturma sürerken saldırganlardan Kamuran Ergin’in olaydan iki gün önce Nişantaşı’nda keşif yaptığı iddia edildi. Pazartesi akşamı Ahmet Hakan’ın evinin yakınında bir kafeteryada görülen Kamuran Ergin’in çevreyi kontrol ettiğini söyleyen bir mahalle sakini, “Bu kişi sokağa gelip binaları izliyordu. Burada kafelere oturup gidiyordu. Çok dikkat çekiyordu” dedi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube’de gözaltında olan saldırganlar Uğur Adıyaman, Kamuran Ergin, Ahmet Şengüler ve Fuat Elmas’ın sorgularına önceki gece başlayan polis, savcılıktan bir gün daha ek gözetim süresi aldı. Saldırganların telefon kayıtları üzerinden görüştükleri kişiler mercek altına alınırken, emniyetteki suç dosyaları da inceleniyor. Bu dosyalarla bağlantılı oldukları kişilerle ilgili de soruşturma genişletildi.

Boynukalın’a işlem yapılmadı
Ahmet Hakan’a saldıran dört kişiden üçünün AK Parti üyesi olduğunun anlaşılması ve ihraç edilmeleri, akla Hürriyet’e saldırıyı getirdi. 6 ve 8 Eylül günlerinde Hürriyet’e yapılan sırasında yaptığı konuşmayla dikkat çeken AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Boynukalın, saldırıların ardından ortaya çıkan kayıtta da, Sedat Ergin ve Ahmet Hakan için “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” demişti. Hakkında partide hiçbir girişimde bulunulmayan Boynukalın tam tersi, AKP kongresinde de Başkanlık Divanı’na seçilmişti. Saldırıların üzerinden neredeyse bir ay geçmesine rağmen soruşturmada da bir gelişme yaşanmadı. Gözaltına alınanlar da serbest bırakıldı.

Google amcayı bir de chp, mhp için arat.
Tesadüf bunlar,
Parti ile ne alakası var :KK43:
Boşuna partinin adı şereflendi ay pardon kirlendi.
:KK51:

insanları hedef göstermeyin. bu oyun çok tehlikeli. sonuçları böyle oluyor işte..
ama belkiide bilerek yapıyorlar. birkaç kendilerine mensup şiddetsever o oyuna gelirde o nefret ettikleri kişiyi haklar diye.
bu ülkede canın kıymeti kalmadı. eski amerikadaki teksas kasabalarına döndü.
yazık ..

Son düzenleme:
X