Fatih Camisi'nde katliamı kutlaması!

sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum:KK53::KK53:
Ya Allah ya sabır He doğayı kendileri seviyor o kadar seviyorlar ki sağolaunlar derelerimiz kurudu hes' lerden. Resmen çocukların kafasına bakın Kuran' ı sevmiyorlar bunlar kafir doğayı da sevmiyorlar zaten diye işliyorlar,

Olay çok çirkin ama olaydan daha çirkin bir şey varsa Fatih Tezcan denen genetik topluluktur. İçi boş olduğu için bağırarak, arsızlık yaparak yaranmaya çalışır.

sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum:KK53::KK53:
allahım bu nasıl bir sorudur yahu:KK57:allah bunlara akıl fikir versin:KK12:

Ne kadar canice degil mi? Allah'in evinde, oldurulen Allah kullarina sevindikleri icin lokum dagitiyorlar, oraya namaza gelen musluman insanciklar var ve kimse bisey demiyor. Bide arsizca resim cekip paylasiyorlar.
Oldurulen o cocuklarin lokumunu yiyeceginize, bokunu yiyin. Sizin agziniza en layigi bokdur bok...

:KK9::KK9:
İçlerinde dogdum büyüdüm.. Babannem rahmetli hep aleviye gelin edin derdi canım benım.. anne tarafımda biokadar karşı cıktı. malesef şimdi damatlarını benden cok severler. gelin geldiğimde daha iyi anladım ki merhamet , hak , hukuk konusunda malesef benim diyen sünniden daha dürüstler..

Aynen ben de aleviyle evlencem gibi duruyo su an... cok adaletliler genelde durustler bi de cok humanistler.

Bu yaşanan olay benim için ' gerçek islam nedir?' sorusunun cevabıdır.
Bunun malesef muslumanlikla alakasi yok. Boyleleri yüzünden dinden dönen yada yanlis bilenler oluyor malesef.. döl israflari bunlar..

Aynen ben de aleviyle evlencem gibi duruyo su an... cok adaletliler genelde durustler bi de cok humanistler.
Ayy sagolsun valla canım kocam.. hak hukuk uzerine tanimam valla. Illaki onlarinda kotusu vardır ama dediğin gbi cok insanlar..
Musluman diye gecinip katliam icin lokum dagitanlardan daha müslümanlar. .

Yapilan buyuk saygisizlik kimin icin yapilsada olumun pesine zafer ilani lokum..ayiptir...Bir iki terbiyesizin yaptigi ahlak disi hareket evet ama bunu muslumanliga baglamak ve laf etmek agir.Curuk yumurtalari atin artikk atin.3 5 kendini bilmezle muslumanliga laf etmek buyuk bir saygisizliktir.
yavaşş..

Madimak zihniyetin ta kendisidir bu. Sorarsan da çok dindarlar, felanda fistanda fakat masum insanlarin, çoçuklarin!!!! ölümüne sevinen insanlar!

Ve biri bunlar için sadece 3,5 çürük yumurta diyorda, bunlar sadece 3,5 çürük yumurta bile degil. Milyonlarca kisi bu zihniyette, zira milyonlarca kisi bu zinhinyette olan kisiye oy veriyorlar!

Neticede Erdoganin ta kendisi alevileri birçok kez asaglamis biridir "biliyorsun, alevidir" "alevilik sadece hz ali'yi sevmek ise, bende aleviyim, sahi alevilik nedir" madimak katliami zaman asimasina ogradiginda "hayirli olsun" gibi laflar ile bu lokum dagitan insanlardan pek farki yoktur.

Son düzenleme:
Adsız2.jpg

devran döncek....kayitlar var ortada belki birgun biyerde ....

Yapilan buyuk saygisizlik kimin icin yapilsada olumun pesine zafer ilani lokum..ayiptir...Bir iki terbiyesizin yaptigi ahlak disi hareket evet ama bunu muslumanliga baglamak ve laf etmek agir.Curuk yumurtalari atin artikk atin.3 5 kendini bilmezle muslumanliga laf etmek buyuk bir saygisizliktir.
yavaşş..
evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen

Son düzenleme:
ya kendinizi ifade ederken yanlış cümleler kullanıyorsunuz
yada..
işte o yadayı düşünmek istemiyorum.

X