• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özür diliyorum
seni yanlız bıraktığım için üzüldüğünde sevindiğinde
yanında olamadığım için senin olanı ve en çok hakketiğini
sana veremediğim için

Hyr yani bunları sen istiyosun kızım hala ne dert yanıyosun suratına söylüyorum yine anlamıyorsun ama yeter artık bi karar ver sende... :kızgın::delphin:

Son düzenleme:
iyi niyetli olmayacaksın!!! bunu daha iyi anlamımı sağlayanlar listesinde başa oturdun..

Artik karsima cikma bahaneler bulup msjlar yollama.. Anla artik seni hayatimdan tamamen cikardim, sadece hayallerimde kaldin .. Cok yakin zamanda ordada kalmayacaksin.. arada bir kendini hatirlatip yaralarimi desme

sensizde nefes alabiliyorum.
seninleykenki gibi değil belki.
belki o kadar mutlu değilim.
kalbim deli gibi çarpmıyor ama ama
paranoyakta değilim.
sürekli kafamda kurup kendime eziyet etmiyorum.
biliyorum bi gün çıkacaksın karşıma.
inan bana çok geç olacak o zaman.

hahaayyyt ex patron bozuntusuuuu
bugün hemen nası 'yeni işin nası bık bık bık'' diyip durdun hoho
bekle bulursun benim gibisini az para çok iş yok canım!!
dönmem geriii inadım inat totom iki kanat bunuda sok kafana seni gidi hırdavat hahozuha

Son düzenleme:
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı, senin kadar...
Ve hiçbir şey istemedim, seni istediğim kadar...

doğuma 15 gün kala neyin var karıcım suskunsun diyen kocacııımmm kolaysa gelde sen doğur=)seni seviyorum aşkımmmmmmmm.....allahın izniyle bir ömür birlikte olucaz iki kızımız ve biz...=))))))))

ne olur gitme denizasırı benı burda tek basıma bırakma
senı nasıl özleyecegım bi bilsen..
daha gıtmeden tasası benı bıtırdı zaten.. offf baska meslek yokmuydu sevgılım..
Allaha emanetsın bitanem.. kendine çok dikkat et olur mu aklım sende kalmasın helekı su zamanlarda gemılerın battıgı fırtınaların bol oldugu günlerde..Allah sakınsın.

ben pazartesi okula gitmiycem :)
maça da gelmem sölüm baştan:1closedeyes:

dokunsan ağlayacak gibiyim kal desen kalacak gibiyim..

Kuşum ya insan arar di mi koca ev tek başına mı yapılır ben sana ara dememiş midim benim uykucu olduğumu bilmiyon mu ara uyandır işte beraber evi temizleriz yemekleri yapardık niye onca işi tek başına yaparsın ki:kızgın: hele bi sen annenleri almaya git gel ben sana gösteririm.:delphin:

bugün ayrılalı 40 gün oldu yani sen öleli benim için...

40 da çıkarmış oldum bu kadar yas yeter..
artık hayatıma kaldığım yerden devam edicem....:Saruboceq:inşallahhh

Back