Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artik karsima cikma bahaneler bulup msjlar yollama.. Anla artik seni hayatimdan tamamen cikardim, sadece hayallerimde kaldin .. Cok yakin zamanda ordada kalmayacaksin.. arada bir kendini hatirlatip yaralarimi desme
sensizde nefes alabiliyorum. seninleykenki gibi değil belki. belki o kadar mutlu değilim. kalbim deli gibi çarpmıyor ama ama paranoyakta değilim. sürekli kafamda kurup kendime eziyet etmiyorum. biliyorum bi gün çıkacaksın karşıma. inan bana çok geç olacak o zaman.
hahaayyyt ex patron bozuntusuuuu bugün hemen nası 'yeni işin nası bık bık bık'' diyip durdun hoho bekle bulursun benim gibisini az para çok iş yok canım!! dönmem geriii inadım inat totom iki kanat bunuda sok kafana seni gidi hırdavat hahozuha
doğuma 15 gün kala neyin var karıcım suskunsun diyen kocacııımmm kolaysa gelde sen doğur=)seni seviyorum aşkımmmmmmmm.....allahın izniyle bir ömür birlikte olucaz iki kızımız ve biz...=))))))))
ne olur gitme denizasırı benı burda tek basıma bırakma senı nasıl özleyecegım bi bilsen.. daha gıtmeden tasası benı bıtırdı zaten.. offf baska meslek yokmuydu sevgılım.. Allaha emanetsın bitanem.. kendine çok dikkat et olur mu aklım sende kalmasın helekı su zamanlarda gemılerın battıgı fırtınaların bol oldugu günlerde..Allah sakınsın.
Kuşum ya insan arar di mi koca ev tek başına mı yapılır ben sana ara dememiş midim benim uykucu olduğumu bilmiyon mu ara uyandır işte beraber evi temizleriz yemekleri yapardık niye onca işi tek başına yaparsın ki hele bi sen annenleri almaya git gel ben sana gösteririm.