• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

midem hala bulanıyor.. nargile bile içemiyorum.. off... seni bir süre görmek istemiyorum ne kötü değil mi.. msj atmasan diyorum hani bana.. dengemi bozdun.. ilk defa pişmanlık duyuyorum seninle bu yola çıktığım için.. biraz dinlenmeme izin ver. senin yüzünden kendimle savaşmak kendime düşman olmak istemiyorum.. zararsın sen bana bu aralar.. lütfen gözümün önünde dolanma...

Seni bu aralar çok fazla özlemeye başladım,sanki 2 ay olmamış 2 gün önce ayrılmış gibi hissediyorum.Gözüm hala telefonda,aramayacağını bildiğim halde hep telefona bakıyorum.Doğumgünüm geliyor,aramayacağına adım gibi eminim.Gece de rüyamda gördüm seni babamla konuşuyordun,kızıyordum sana.Özlüyorum işte yalan mı özlüyorum

hiç yoktu aklımda 2 kişilik aşkımıza 3. kişiyi sokmak ama buna sebep sensin hayatım. belirsizliklerden daraldı bu bünye, vazgeçilme korkusu mahvetti beni.
üzgünüm hayatım, dönüş kararımı verdim. hani dedin ya bu akşam geçici olarak gideceksin diye eğer ben gidene kadar evlilikle ilgili herhangi bir söz söylemezsen dönmeyeceğim. üzgünüm hayatım bebek sevgisi herşeyden ağır basıyor ve ben anne olmak istiyorum.
senden gidiyorum,haberin olmasada.

türkiyeye izine gitmeden önce nekadar mutluyduk..sanirim izine gitmekle hayatimizin en büyük hatasini yaptik...cok büyük bir hayalkirikligiyla geri döndük 2 hafta icinde...hala o enkazin altindan ikimizde kalkamadik..kimseyi düsündügümüz gibi hayal ettigimiz gibi bulamadik..keskem ailenden bi kac kisi hayal ettigim gibi kalsaydi hic o sekilde tanimasaydim Askim.insanin abtal yerine koyulmasi cok agrina gidiyor..birde bu öz aileden birileri olursa bizi harcayan..bundan sonra ne seni harcamalarina izin vereceyim nede gercekleri örtbas yapan insanlarin lafina inanacagim...dilerim Allahtan önceki günlerimize geri döneriz.7 sene icinde hic bir sikinti hic bir hayalkirikligi ikimizide bukadar yikmamisti..bi kac ay önceki günlerimizi ikimizde özledik canim.cok sikintilara gögüs gerdik atlattik..Allahin izniyle bunuda atlatiriz..senağlama

Son düzenleme:
Back