• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ayrıldığımızdan beri bu sarkıyı hep sana ithaf ediyorum belgrat kestanem. evet sen gercekten odunun alasısın. al buda benden sana gelsin.

Ah yaza yaza ben soldum
Lanet olsun seni nerden buldum
Dua ediyorum artık yoksun
Terkedenler Allah'tan bulsun

Yandım sen de yanasın
Aşkım aşklarından bulasın
Yüreğinin götürdüğü yerlerde
Son deminde kaynayasın

Ah kandım bir hayırsıza aldandım
Yüreğinin götürdüğü yerlerde
Tek başına ağlayasın

inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günün birinde beni bu kadar üzebileceiğini hiç ummazdım beni bu dünyada şimdiye kadar en çok sen kırdın sen üzdün sen acıttın sen hırpaladın ve sen en kolay sen vazgeçtin benden.........YAZIK.....bu kadar seven birine bu yapılmamalıydı dilerimki hayatın boyunca vicdanın seni asla rahat bırakmaz her gece beni rüyalarında gör her sabah benimle uyan,hayattan hiç bi zaman zevk alama,için kan ağlasın ağlasınki benim ne hissettiğimi anla....Ve hiç bir zaman gülmesin yüzün......Ve bir daha asla mutlu olamama........

günün birinde döneceksin hemde tıpış tıpış.........bunu sende biliyorsun boşuna uğraşıyorsun boşunaaaaaaaaaaaaa

bırak elındekı çekirdek kasesını öküzlükte master yapan davar..
allahım yarebbim ya bıktım senden şu anda şimdi bıktımmm
nan burda ben varken elın nasıl gıder o çekirdeğe mandaaaaaaaaaaa
hatta camış:mymeka:

6 senemizi çöpe attım senin yüzünden... hala seni çok seviyorum.ben ayrılmış olsamda eminim senden daha çok acı çekiyorum.sensiz geçen her güne lanet ediyorum.yalvarmaların ağlamaların çok geç...ama yoksun artık ve olmayacaksın sonsuza dek:a015:

Back