• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

karar senin ..
ya benimle cenneti seç ..
ya da korkaklığınla dünyanda yaaşa. .
korkaklığı kabul etmiştin bakalım bu sefer kırabilecek misin zincirlerini!
Meydan senin ..
haberin var mı bundan yok ..
:)
ya tercihini yapar beni bu şehirde tutarsın ya da giderken arkamdan el sallarsın ..
bende seni tatlı bir hatıra olarak anımsarım ..
güçleendim okan güçlendim ..
hemde fazlasıyla ..
gidişinden korkmuyorum ..
ölmeyeceğimi biliyorum ..
geliirsen mi ?
aynı aşk aynı tutku ile devam ederiz yolumuza ..
geri sayım başladı
11 günün var ..

Sen korkaksın K.! Hep kaçak oynadın, hiç yüreğini koymadın ortaya. Hiç gerçek duygularını söylemedin bana, ne o kızdan geçtin ne benden... Hak ettiğini yaşattım ben de. Şimdi cevap bile yazmıyorsun bana. Tüm suç senin halbuki. Ben oyunu kuralına göre oynuyordum, sen böyle yapınca ben de eşit şartlarda oynayalım istedim. Sen de bunu öğrendin ve hayatımdan çıktın gittin öyle mi? Cehenneme git demek isterdim sana, aynı şehirdeyiz şu anda ve ben seni görmek istiyorum K. Ne yanımdaki umrumda ne de senin sevgilin. Dönmeden görüşelim nolur. Sonra git ne halin varsa gör.

ıstersen bu oyunu sen kazan, artık umrumda değil.

Susma, söyle nasıl yapar bunu insan...
Susma, nasıldı hadi anlat ayrılırsam...
Söyle, hayat mı çare bulurdu kendin mi?
Böyle büyük aşklar böyle mi biter?!

Son düzenleme:
dün gerçekten seninle olan evlilik hayallerimi yıktın ,ben artık sana nasıl güzel kelimeler konuşup seveyim bana hak etmediğim laflar söyledin sana hiçbişey yapmadığım için canım yanıyor ve beni senden uzaklaştırdın gözümde büyüttüğüm sen sinek kadar bile kalmadın yazık ettin biliyomusun beni kaybedince çok pişman olucaksın ama bu sefer artık dönüşü olmuycak.allah da benim canımı yaktığın için seninde canını yaksın günahsız yere.

ay hep aşk sözlerimi yazdınız ben o okuyacak olsa kocama diyemedigimi derdim okusun diye yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık beni sinir edip durma beni kızdırmandan gıcık oluyom herşeyde neden hep kendini haklı görüyon çıkart at gözlükleri hayatı yaşayalım giden yılarımız bidaha geri gelmicek çalış çalış nereye kadar yaşlanıyoz artık hayatın tadını çıkarak ama genede kocamı çokkkkkk seviyom onsuz yaşayamam nefes alamam

ona derdimki.askim,seni coooook sevdim,sende beni,halende seni coooook seviyorum sende beni ama sen beni hic dinlemiyorsun,ne olur icme diyorum iciyorsun yinede,beni evde tek basima birakiyorsun,diyorum bazen oooffff neden ben böyle büyük bir hata yaptim böyle,onunla tanisdim ve evlendim.beni kandirdin icki sadece yilbasinda iciyorum demisdin.ama her haftasonu iciyorsun,bu hafta bu ücüncü kere iciyorsun.eve gel diyorum gelmiyorsun,sen ickiyi tercih ediyorsun,beni degil,senden nefret ediyorum icki ictigin zaman ama yinede seviyorum seni kahretsin,sevmeseydim senin kahrini asla cekmesdim

artık çekemiyorum sabrım tükeniyor gerçekten,sana yapabilceğim fedakarlıkların haddi hesabı olmazken sen yine bildiğini okuyosun allah sana en büyük cezayı benim karşıma benim gibi bir erkek çıkararak versin ki o zaman karşıdan bakadur keşke bunları yapmasaydım diye kahrol ama ben gerçekten benim kıymetimi bilenle birlikte olup evleneyim.

Back