• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

tek kelimenle dünyanın en mutlu insanı yapabilirsin beni ..
ama biliyorum ki yapmayacaksın ..
beni tercih etmeyeceksin ..
bizden vazgeçtiğin gün kalbim can çekişmeye başlamıştı ..
daha ölmedi, ne senden geçebildim ne aşkımdan ..
bi gün geçecek ..
neden sevdim seni bu kadar ..
senin için herşeyden vazgeçmeye, herkesi karşıma almaya hazır(d)ım ..
neden vazgeçtin ? yavaş yavaş ölüyorum sevgilim haberin yok biliyorum..
sen çok güçlü bi kadın görüyosun karşında ..
herşeyi atlatmış ..
dimdik,neşeli hayattan zevk alan ..
tamamen uydurmaca o ..
ah burayı okusan ve anlasan ..

çok sinir bozucu oldun sen yaaaa...askerlik bitiyor son günler bunaldı iyice diye hep alttan alıyorum ama sen beni çok bunlatıyorsun.benim seni düşündüğümün onda biri kadar beni dşünsen böyle bunlamazdık ikimizde..............offffffffffffffffff bunaldım yaaa 11 gün son 11

ayrıyken başka tenlerde teselli bulmadığını söyledin
inanmak istiyorum buna ..
zaten sen ne desen inanmadım mı ben ?
seni hayat kadar seviyorum
hele bu sabah ki sevgi itirafın çok güzeldi ..
normal sohbet ederken ..masum masum baktın ..
seviyorum seni dedin ya ..
bi ömür benim olsan bide ..
ne isterim ki başka yaradandan ..

Şuraya yazacaklarımı yüzüne söylemek için,bağıra bağıra içimi dökebilmek için herşeyimi verirdim.
Ama yapamıyorum.Keşkee yanımda olsan şuan,yanıbaşımda olsanda bütün öfkemi döksem ortaya.
Nasıl yaktın canımı,nasıl kanattın yüreğimi anlatsam,her hecesini beynine kazısam.
Çok akıllı sanıyorsun kendini,benide çok çocuk.
Ama değilim..Senin düşündüğün kadar saf değilim.Söylediğin yalanların hepsini anlayabiliyorum.
Söz gümüşse suküt altındır demişler.O misal sadece susuyorum.
Bu sakinliğime kanma sakın.Çok uğraşıyorum beni güçlü bir kız olarak hatırla diye..
Aslında öylesine çaresiz,öylesine güçsüzümki..Hiç bir zaman görmedin bu aciz yüzümü.
Ama artık zamanı geldi.Baak gerçek benliğimi açıyorum sana.Geç karşıma izle beni.
Kapattığım her telefonun ardından nasıl paramparça olduğumu.Geceleri nasıl başımı yastıklara gömüp nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı.Her sözünün nasıl yüreğimi dağladığını gör..Sus konuşma sakın bana acı,kendime getirecek bir çift laf et diye söylemiyorum bunları.Pişman ol istiyorum.Bana çektirdiğin herşey için binlerce kez pişman ol.Benim en kötü günüm senin en iyi günün olsun.Bir zamanlar ellerimi göğe açar yalvarırdım "Allahım sen onu bana bağışla,benim ömrümden al ona ver" diye.
Şimdi ise senden yana hiç bir isteğim yok..Bazen kızıp kötülüğünü istediğim oluyor.Ama aldırma bu lanet olasıca vicdanım onada izin vermiyor hemencik pişman oluyorum.Her suçunu kabul eder,her hatanı sineye çekerdim.Ama bu sefer bir başka acı yaşattın bana.Ayaklarıma kapansan inanmam artık gözlerine.Bilirsin beddua etmeyi beceremem.Söyleyecek tek birşeyim var sana.Nasip kısmet ..Herkes layığını bulurmuş sanada onun gibiler yakışır.Tebrik etmek lazım seni.Yıkıp geçtin bir insanı ezip geçtin.Daha yeni başlayan bir ömrü heba ettin helal olsun sana helal olsun..

Back