• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

kaydirigubbakcemile5
Bir günde 3 elma yiyeceğim yerde,zamanında 3 gündebir 1 elma yeseydim,şimdi midem bu kadar ağrımazdı aslında..
Anlamıyorsun değil mi?:1closedeyes:

tebrikler
keşkeye dair okuduğum en iyi betımlemelrden biri
çok hoşuma kaçtı yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gidişinin ardından yorgunum anne öylece çaresiz kaldım bak... koşa koşa gelmeyi çok isterdim kollarını açık görseydim eğer... ruhum şimdi çok uzaklarda en az seninki kadr şimdi kime anlatayım kime dert yanayım giden giderdi gittiği yerde biterdi ya anne sen gittin gittiğin yerde hala bekliyorum anne döneceğim de ben gene bekleri ayrılmadım senden hem istesemde olmazki karanlıklaştı bu evvv neden deme bilirsin sensiz ev hep böyledir bekliyorum anne gelecekmisin??????????????:gitme:

tamam vazgeçtim o tutkulu ve büyük aşktan ..
gidişini kabullendim ..
üzülmediğini kabullendim ..
başka tenlerle haz bulmanı kabullendim ..
bitti dedim ..
acısada bitti ..
benden gitti ..
Ama ben ne yapacağım seni gördüğüm ilk anda ?
Gene seni gördüğümde ki gibi mideme kıramplar mı girecek ? Kalbim bir seçenin ki gibi pıt pıt diye atacak mı ? Ya o sesleri başkası duyarsa?
En fenası ya sen duyarsan ?
Ya güçlü olamazsam karşında!
Anlamamalısın ..
Kabullendi , unuttu demelisin ..
Korkuyorum ..
Hemde deli gibi ..
Ne çok isterdim seni görmeyi , doya doya sarılmayı hatırlarsın di mi ?
En son adam gibi konuştuğumuzda ne demiştim sana ?
ışsizlikte sorun ama hallolur , tek sorunum seni görememek aşkım! Seni çok özlüyorum demiştim ..
Sabret bitanem demiştin ..
Sonra benden gittin sen ebediyyen , baştan zor olsada kabullendim!
Ama hesapta yoktu bu karşılaşma ..
Önceden olsa ben gelene kadar çıkmazdın otelden beni karşılar öyle giderdin ..
Yemeğimi hazırlattırırdın ..
Şimdi kaçacaksın ben di mi?
Kaç gün oldu seni görmeyeli ..
47 gün olmuş ..
Sen benden gideli ..
39 gün oldu ..
Hesapta yoktu ..

Gıcık oluyorum sana tepe tüylerimi kaldırıyosun resmen.
Shit var sanki surat asıcak alla allah.

şşş kızdırma bakim herkimsen düş'ümü :) gerçi ben tahmin edebiliyorum tatlım artık dün akşamki koyu muhabbetten sonraa :)) sen kızma bebeem benim güzel düşüncelerim var senin için bir ara konuşuruz msn'de (dünkü mezvu anladın sen onu) sositososito

sen benim eşim canım hayatım herşeyimsin rabbim bizi hiç ama hiç ayırmasın ölümümüz bile bir günde olsun ikimiz aynı gün toprağa verilelim ve rabbim bizi cennette birbirimize hetiye etsin seni cok ama cok seviyorum benim biriçik kirloş koçacım okusun isderdim
ASLINDA BEN HERZAMAN SÖYLERİM AMA BURDAN OKUMASINI DA İSDERDİM

Back