Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seni de affetmiyorum nankör!
İkinizin de Allah belasını versin!
Hem nankörsünüz hem de çok çirkinsiniz!
İğreniyorum ikinizden de! Beni böyle bi süreçte üzdüğünüz için Allah da sizi kahretsin inşallah!

Bana yaşattıklarını yaşamadan ölme pislik herifffff!!!!!

Artık çok sıkıldım herşeye karismandan herşey hakkında en iyisini sen biliyorsun tavrından keşke bosansan benden terk etsen beni de bende oğlumla yeni bir hayat kursam kendime aminnnnnnnnn

Ayrıca hicbisey bilmiyorsun cahil herifin tekisin seninle nasıl evlendigimi ben bile bilmiyorum bu kadar yobaz insanlarla uğraşmaktan cidden nefret ediyorum. Sana da aciyorum. İstediğin hayata göre birini seçecektin beni değiştirmek kolay değil (!)

Artık köyünüze de gitmek istemiyorummm benim orayla bağım bile yokken neden gidiyorumkiii köyünüzden de insaninizdanda yobazliginizdan da nefret ediyorum....

Nolur boşan benden duş yakamdan keşke bu tavrını evlenmeden gosterseydin zorba insanlardan baskıcı sulalenden nefret ediyorum...

Ben bu vefasızlığınızı hak etmedim. Anlatmaya çok çabaladım kendimi beni çok yordunuz, üzdünüz, parçaladınız. Yapmam dediğin ne varsa yaptın hepsini. Sen yaptıklarınla bana tek seçenek bıraktın. Gitmek..
Gitmeseydim, derdiniz sindirmekti beni izin vermedim buna.
Ben hariç herkesi dinledin, anladın da bir bana kulak vermedin.
Asla affetmeyeceğim yaralar açtınız bende beddua etmiyorum ama herkes herşeyi bilerek yaptı ve yaptıklarının sonucuna katlanmak zorunda. Ve ben bunu rabbime bıraktım.

İnsanoğlunun terazisi şaşar ama Allah' ın terazisi şaşmaz..

Baktığımda zaman geçiyor ama bana sorarsan aslında hiç geçmiyor... Hiç... Tam biraz yakınlaştı gibi derken yine uzaklaşıyor.
Saati günü vakti hepsi var biliyorum... O an geldiğinde geçmez dediğim o zaman nasıl da geçti bak diyeceğim. Daha önce defalarca kez olduğu gibi... Ama şimdi... Gel de bir sor içime. Nasıl geçecek o günler diyor, neler olacak, önündeki engelleri aşabilecek misin? Sonu gerçekten de mutluluk olacak mı?
Bilmiyorum... Belki olacak belki de olmayacak, hayat oyunu işte şansımız hep fifti fifti
Ama ihtiyacım var, içim uzun zamandır öylesine kara bulutlarla dolu ki, hayatıma getireceğini gökkuşaklarına ihtiyacım var.
Lütfen, eğer bir gün gelirsen hayatın tüm renkleriyle gel ve üç kişi birlikte dünyanın daha önce hiç görmediği güzellikte bir resim yapalım. Olur mu?
Bugün tarih 18 Ağustos 2022, geçmez dediğim zaman geçtiğinde buraya geri döneceğim.
-B.

Sana delicesine aşığım annem.
Hayatımın en büyük aşkı. Sevdam.
Mis kokulu bebeğimsin sen benim tipine kurban olayım senin. Bal. Cennetim.

Evet geleceğe birikim yapıyoruz.Çok fazla umut etsem bu sefer çok istedim olmadı bak diyerek senide darlamak istemiyorum.Bu şehiri arkamda bırakacağım...kalabalık gürültü en önemlisi ise sıcak ve nem beni çıldırtıyor...
8 9 sene dedik ama nasıl sabredeceğiz bilmiyorum çok çalışıyorsun çok.Bunu ben başardım biz başardık demeni istiyorum.Emeklerinin karşılığını almalısın.Araba garajı koyun ambarı kuzusu köpeği kedisi hergün hayal kuruyorum.Devamda edeceğim.Hayat lütfen kötü planlar yapma...

Tek tesellim minik masum yavrum...Seni her gece izleyerek uyumaya çalışıyorum.Gitme kelimesi dahi aklımdan geçsin istemiyorum.Annen istiyorsa tabiki görmeli seni belkide sana hasrettir umarım görüş esnasında bana kötü duygular beslemez ben onu asla yargılanıyorum çoçugum... sende yargılama hayat çok garip bir denklem sadece mutlu ol ve o gülüşünü kaybetme sincap dişlim seni çok seviyorum şu dünyada en sevdiğim şey oldu senin o güzel kokun

Alessia'm yavrum,
Senin kız olduğunu biliyordum rüyamda gördüm. Gelmek istemedin nazlı kızım, kaç hafta oldu bekledim seni ama olmadı. Kesesi bile güzel yavrum seni çok istemiştim ama sen gelmemeyi seçtin annen sana hiç kırgın değil sitem asla etmiyorum üzülme olur mu? pusetini bile almıştım nazlı kızım. Bu sana ilk ve son yazım olacak çünkü kalbim çıkacak gibi bu kelimeleri yazarken 9 haftadır beraberdik. Hayalin bile güzeldi bebeğim, annen

Çocuktan farkın olsun ya. Bir yanlış yaptığın için kendine kızıp sonucu kendin için(ve başkalarını da etkileyecek aslında) çok ağır olabilecek şeylerin üstüne gidiyorsun. İstemeden cam kırdığında gidip önce terlik giyip sonra süpürmek yerine üzerinde yürüyorsun mesela, sana terlik getirilince de atıyorsun bir kenara. Bu tam bir çocuk inadı ve haliyle aşırı mantıksız, anlık duygularına göre mantığı devre dışı bırakıp hareket etmek.

Her seyi bitireli beni bitireli gün bile saymadim sayamadim. Belki 2 ay belki daha cok. Çok kötüydüm zaman kavrami bile yoktu sanki. Biliyorum sen yanlis kisiydin. Biliyorum onu hala unutmamistin hepsine tamm ama neden benimle evlenmeye kalktin neden neden beni bunca zamn birakmadin. Bwn bitti dememle bir gece sonra sen bambaska biri oldun ve evet sevmedim dedin. Neden sevmis gibi beni cocuklarinla tanistirdin neden mobilya baktin neden? Ona döndün biliyorum o kadina geri döndün boşanmisti sanirim o yuzden beni biraktin ve hic yasanmamis saydin beni. Bugün kuruttugum güllerini çöpe attim daha yeni atabildim. Allah a dua ediyorum ki benim yasadiklarimin daha beterini yaşa. Basina bir sey geldiginde aklina ben geleyim. Bana ettigin oyunlari sana da etsinler. Bana soyledigin yalanlarinda bogul

Bir gün de haksız olduğu kabul et anne!
Bayılıyorsun suçlamaya!

Sana bu rahatsızlığı yaşarsan ailene haksız yere bağır çağır onları azarla diye reçete mi verdiler anne???

Ayrıca o söyleniyorsun diye bana laf ettiğin durumun tam tersini yaşasak çok daha fazlasını yapardın sen ki konu bu olmasa da yaptın zaten, malum çocuk olup öğrenmek gereken şeylerin fazlalığından sebep tam tersi durumu oldukça sık ve etkisi yüksek şekilde yaşadım. Laf etmeden önce bunları bir düşünmen lazım, ben olsam ne yapardım gibi...

Bugun elinin tersiyle ittiğin sevgimin yarın bir damlasına muhtaç olup gelmen dileğiyle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
(Görümcelerime ) allahınızdan bulun lan ben size iyilikten başka ne yaptım pis domuzlar hakkım haram zehir zıkkım olsun
( kaynıma ) sen insanların mutsuzluğuyla besleniyorsun kendini akıllı göryorsun ama tam pir aptal sın suratına tükürsem tükürüğüme yazık
( eltime ) sen görünmez yılansın içten pazarlıklı sinsi domuz
( eşime ) seni çok seviyorum yine olsa yine seninle evlenirdim ailene rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…