Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Keşke yazdıklarımı okuyabileceğine olan inancım olsaydı...
Yok..
Bu dünya geçiçi biliyorum, bir gün hepimiz toprak olacağız...

Hem sayfalarca yazmak istiyorum, hem de kılımı kıpırdatasım yok senin için.
Burayı okusan ne değişir ki sanki? "Sana ölürüm kuzummm" dersin samimiyetsiz samimiyetsiz.
Ölme yaaa ölme istemiyorum. Benim için yaşasan daha güzel olmaz mı?
Aramızda 5 faktörlü engeller var dimi?
Boşversene...

C#

Hahahahahaahhhahhhhahaa
Çok güldüm ya
Başka şeylere sinirlenip hıncını senden alıyorlar öyle mi ve sen de buna sinirleniyorsun
Haahahahahahahha
Aynısını sen bize yapıyorsun ya! 🤣 Ve böyle yapamazsın deyip karşı çıkınca da üste çıkmaya devam ediyorsun!
Ya sabır...

Canım kocam.
Gerçekten canımdan bir cansın sen. Senelerdir benimlesin, umarım ölene kadar hep benimle olursun. Çünkü ben bu hayata bir tek seninle tutunabiliyorum gibi hissediyorum.
İyi ki varsın. 💕
Merhametinden , desteğinden, sevginden, sabrından Allah razı olsun.

Keşke gittiğin yerden çıkıp gelebilsen. Keşke seni ne kadar özlediğimi ve sevdiğimi söyleyebilsem... Düştüğümde beni sen toparla istiyorum, bana destek ol, yine beni karşılıksız sev istiyorum... Bu öyle bir ayrılık ki ömür boyunca acısı geçmeyecek.

Bugun oturduk ve net bir saat boyunca ben, G., M., E., F., B., konustuk durduk ve ben fark ettim ki bir sure 25 yasin altindaki kimseyi gormek istemiyorum :))
Ayol esprilerimi anliyorlar, nostaljiden bir sarki aciyorum icleniyorlar, coluk combalak, koca kedi derken bir dakika gibi gecip gidiverdi zaman.

Eytere beya
Tamamiz biz.
Bu kadroyu evime bekliyorum dedi B.
Vallahi neden olmasin, kosarak gelirim
Seviyorum kizlar sizi, bana kaybolan cocuklugumu getirdiniz sanki.

Ve K. seni ozluyorum
B. H. H.
Sizleri de.
Simdi acip da o en ortak sarkimizi olmayan acilari cekip olan acilara gulmese miydik?
Belki yine bir gun.
Yine bir gun evden kacip Mackaya gittigimiz, lunaparkta kayboldugumuz, sirilsiklam eve dondugumuz o gun gibi doneriz evimize. Yurdumuza. Cocuklugumuza.

Her seyde sen biraz varsin K.
Keskemsin cogunlukla.
Ben agacsam sen yaprak, sen yapraksan ben agacim demistin.
Kururum, yine de olmaz demistim.
Oyle ama, oyle.

Ozledigini biliyorum.
Ozledigimi bilmiyorsun, tahmin bile etmiyorsun.
Hepsini duyuyorum.
Soyleyemem ama
Bilesin, ozledim..

Ve H.
Seninle B. ile evdeyken bir dilek tutmustuk, iki kova burcu ne dileyecek demislerdi elimize kina surmuslerdi, amin dedirtip yuzumuze surdurtceklermis ama yemedik :))
Ö.'den bahsediyordun, cık olmaz, uygun degil demistim.
Dilegini soylemistin aslinda.
O gece mukemmel bir ruya gormustum ve o ruyayi ayniyla yasadigimda sen ve K.'yı arayıp soylemistim.
O gunden beri istiharelere yatan hep bendim :))
B. yeni evliydi, evine kalmaya gitmistik, ula ne alaka hala bilmiyorum.
B. esmer guzeli, hala oyle mi?

Kizin olmus, adina adimi vermissin.
Selam soylemissin.
Eyvallah.
Dileklerinin kabul oldugunu biliyorum, iyi ki.
Cok ozledim, iyi ki.
İyi ki ozledim cunku ozleyebilecegimiz birinin olmasi da bir nimettir.
Hep mutlu ol.

Lütfen beni anla artık... Ne olur benim yanımda ol. Beni hep yalnız bıraktın. Beni hep değersizleştirdin. Bana böyle yaptığın için kendimi değerli hissetmedim hiçbir zaman. Aramızdaki konu beni öyle yoruyor ki. Beni bu konuya zorlamandan bıktım usandım. İstemiyorum işte anlasana ya anla artık. Benim farklı düşüncelerim, hayallerim var. Neden her seferinde yoluma taş koyuyorsun? Böyle yaparak beni kaybediyorsun, beni kendinden soğutuyorsun ama bir türlü bunu görmüyorsun.

Kendine dert arıyorsun anne... Kendine gereksiz fazla yükleniyorsun...

Tabi senin işin daha çok psikoloji bozmak olduğundan antidepresana ihtiyaç duymuyorsundur, hep attın o enerjiyi bir şekilde öfkeyle bağrış çağrışla aşağılamalarla eleştirilerle ama sen psikolojik sağlığına önem verseydin başkalarının psikolojilerini de bu denli etkilememiş olurdun!
Şimdi içime attım o laftan sonra yine ama söylesem olmuyor söylemesem olmuyor.
Söylemesem kendime ediyorum içime atarak söylesem de kavga gürültü çıkıyor yine bana patlıyor genelde gerçi ama içimde tutmamış da oluyorum falan kafam karışık. Hiç kavga çıkarasım da yok.
Ayrıca çok ciddi bir "psikoloji nedir ne değildir" çalışması yapılmalı ve herkesin kolayca kaliteli psikolojik desteğe ulaşabilmesi lazım bence. Güya destek alıyorsun ama çevrendeki insanlar içine ediyor yine yeniden. Kimi nereden nasıl aşağılasam da kendimi yüceltsem diyor insanlar!

Bugün eve bulutları seyrederek geldim.
Seni düşündüm.Gülümsüyordun.
Patates kızartmasını, tıpkı senin bize yaptığın gibi yaptım.
Eşim eskiden böyle yapılırdı dedi.
Annem böyle yapardı dedim.
Seni andım.
Öyle özlüyorumki seni.Sende beni özledin mi?
Biliyorum burayı okuyamayacaksında,özlemimi ve sevgimi mutlaka hissedeceksin.Sensizlik öyle zorki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün gözlerine bakınca birbirimize ne kadar aşık olduğumuzu kalben hissettim, umarım bu eşsiz duygularımızın sonu kavuşmak olur 😍🙏🏻

X