Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çocuğa bencilliği öğretin gerçekten bravo ya! Kaç tane yetişkinsiniz orada biri de hayır bu doğru değil demiyor.

Rabbim sorunsuz sıkıntısız senden uzaklaşmamı, aramızda benim canımı sıkamayacak düzeyde mesafe olmasını sağlasın inşallah. İlişkimiz belli bir dengede olsun her daim ve birbirimize saygı duyalım.

Senin canın sıkılmış içindeki agresifliği kusmak isterken bommmmboş bir konuda huzursuzluk çıkarıp üstüne geçmiş konuları da (her tartışmada olduğu gibi) öne sürmeye başladın. Bunu yapmanın altında kin de var haklı çıkma isteği de ortam iyice huzursuz olsun isteği de. Çok bencil davranıyorsun.

Sen de bir antidepresan alsan güzel olabilir bence. İnsan daha az kafaya takıyor bir şeyleri.

lailerra ve mahh çocukça davranışa devam ederseniz ikinizin de kabusu olurum, isterseniz bir deneyin görün.

Sevgili Mune 00:22 bu dakikadan sonra bu ikisinden her hangi biri beğenmedim yaparsa en az 15 gün yaz tatili...

mahh beğenmedim basacağım diye burada ki etiketi göremedi... ona gerekli müdahale yapıldı evet sıradaki?

ve 151 tane beğenmedim kuş oldu uçtu...

Son düzenleme:
evet sadece sen dogruyu gorebiliyorsun ve sadece sen dogrusun ...

şu kafani degistir artik bir tek sende beyin yok

Söylemek istediğim hicbir şey yok artık bir baskasina. Söylemek istediklerim kendime. Bir bebeğin olacak , bir bebek...minicik yumuk yumuk, seninle dinginlesecek bir bebek. Neyi dert edeyim ki ben şimdi? Hem nasil dert ediyim. Bana muhtaç bir bebek ve ona mutlu bir aile vermekle sorumlu bir yuva.

Direkt yanlış anlamaya odaklısın bu yüzden iyice dinlemiyorsun...

Bayramın mübarek olsun. En son ki bayram nice beraber bayramlara demiştik. Bu bayram ayrıyız. Çok üzgünüm.

Kendini de bizi de gereksiz yoruyorsun anne.
Ve bunun için büyük efor sarf ediyorsun.

Bu mesajdan sonra bana da bir sürü bildirim gelmiş, aşk olsun yani bir benimkini mi sildiniz?

Sevgili zottirik,
Reca ediyorum kendini gelistir düzelt düzgün adam ol yalniz kalmak istemiyosan!

Saağ(n)a diyom ki yani oona:

"Maymun gözünü açtı!" Kulağını kapattı, catlak sesleri duymuyo(m)

Keşke her şey bambaşka olsaydı. Bazı şeyler için öyle pişmanım ki. Ama yarın ne gösterecek bilemeyiz. Umarım çok geç olmaz.

Anormalsin.
Bir daha da evime gelmeyeceksin!
Ruh hastası, terbiyesiz pislik.
Saftirik! Duygularını yönetemeyen ezik!
Allah sana hidayet versin. Benden uzak ol hastaaaaa!
Kocana da sabırlar diliyorum. Nankör köpek seni! :)
Benim en özel günümde kısa bir zaman da olsa ortamın içine ettin!
Pis kalpli fesat!!!
Neyse biz sonra kendi mutluluğumuza döndük eğlendik. Ama seni affetmeyeceğim.
Bu sondu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…