- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
Bir de hiç mi konuşamayacağız, hiç mi bir şey söyleyemeyeceğiz diyorsun ya zaten ben kendimi bildim bileli haklı haksız en çok sen söyleniyorsun ve büyük bir öfkeyle. Oldukça susturdun, bastırdın beni bu hayatta. Asıl sen istediğin gibi bağır çağır kız aşağıla ben mi susayım? Benim demem lazım bunu!
Sen kendini melek herkesi de kötü, düşman görüyorsun, aş şunu artık. Yaptıkların hep haklı gibi geliyor sana ama değil. Başkasında kızdığın şey sende de var! Biraz kendine bak acaba ben ne yaptım/yapıyorum da böyle oluyor, biraz da başkaları kötü şeyler yaptı/yapıyor ama bu insana bunun acısını çektirmem gerekiyor mu diye de düşün.
Haksız olmaktan ödün kopuyor ama bu süreçte de oldukça haksız oluyorsun.
Valla hiç kavga edesim yok, çok canın istiyorsan kendi başına sinirini atacağın bir yol bul!
Sen kendini melek herkesi de kötü, düşman görüyorsun, aş şunu artık. Yaptıkların hep haklı gibi geliyor sana ama değil. Başkasında kızdığın şey sende de var! Biraz kendine bak acaba ben ne yaptım/yapıyorum da böyle oluyor, biraz da başkaları kötü şeyler yaptı/yapıyor ama bu insana bunun acısını çektirmem gerekiyor mu diye de düşün.
Haksız olmaktan ödün kopuyor ama bu süreçte de oldukça haksız oluyorsun.
Valla hiç kavga edesim yok, çok canın istiyorsan kendi başına sinirini atacağın bir yol bul!