Bu aralar daha bi sessizleştim sanki. Artık gülmüyorum. Rahatsızım son zamanlarda biraz. Ben zaten kaygılı biriydim şimdi daha bi kaygı duyar oldum. Pek kimseye anlatmam içimdekileri, bazen işte sana anlatıyordum. Bazen anladığını çok iyi hissediyordum bazen anlamadığını düşünürdüm ama sana anlatabiliyordum. Şimdi ise anlatamıyorum. Kaygılarımın, düşüncelerimin, korkularımın arasında dağılmış gibiyim. İyi hissetmek için gereken şartlar oluşmuyor, ben nasıl iyi olacağım hiç bilmiyorum. Bazen bekliyorum, aramanı bekliyorum öyle. Arayıp nasılsın desen bu kez iyiyim deyip kestirmeyecektim, buna karar vermiştim ama aramadın. Çok huzursuz bir kız oldum ben. Hani bana hep gülüyorsun derdin ya en son ne zaman güldüğümü hatırlamıyorum. Son zamanlarda sanki geçmişin acısını çıkarırmışçasına ağlıyorum hatta. İçimden geçenleri yazamadım belki ama en azından iyi hissetmediğimi yazabildim buraya. Zaten bunları da şu aşamada sadece sana diyebilirdim. Şimdi sana da diyemiyorum ama senin okuyacağını farz edip yazdım işte.