Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Evlenmişsin çok sevindim, Rabbim eşinle birlikte sadakat dolu, huzurlu, mutlu, gözünüzün başka kimseyi görmediği bir ömür nasip etsin size. Sen de bir ömür asla hiç bir yerde karşıma çıkmazsın dilerim

Her şeyi biranlık bir kenara bırakıp bir şey söylemek istiyorum. Ben seni çok özledim. Öyle böyle değil. Çok özledim gerçekten, sesini duymayalı kaç hafta oldu.

Seni çok özledim baba.. Evlenirken seninle yürüyemedik, kızım oldu omuzunda gezdiremedin. Sensiz en güzel günlerimiz bile yarım kaldı. Seni Çok Çok Özledim BABA

Bu aralar daha bi sessizleştim sanki. Artık gülmüyorum. Rahatsızım son zamanlarda biraz. Ben zaten kaygılı biriydim şimdi daha bi kaygı duyar oldum. Pek kimseye anlatmam içimdekileri, bazen işte sana anlatıyordum. Bazen anladığını çok iyi hissediyordum bazen anlamadığını düşünürdüm ama sana anlatabiliyordum. Şimdi ise anlatamıyorum. Kaygılarımın, düşüncelerimin, korkularımın arasında dağılmış gibiyim. İyi hissetmek için gereken şartlar oluşmuyor, ben nasıl iyi olacağım hiç bilmiyorum. Bazen bekliyorum, aramanı bekliyorum öyle. Arayıp nasılsın desen bu kez iyiyim deyip kestirmeyecektim, buna karar vermiştim ama aramadın. Çok huzursuz bir kız oldum ben. Hani bana hep gülüyorsun derdin ya en son ne zaman güldüğümü hatırlamıyorum. Son zamanlarda sanki geçmişin acısını çıkarırmışçasına ağlıyorum hatta. İçimden geçenleri yazamadım belki ama en azından iyi hissetmediğimi yazabildim buraya. Zaten bunları da şu aşamada sadece sana diyebilirdim. Şimdi sana da diyemiyorum ama senin okuyacağını farz edip yazdım işte.

Keşke babanın sürekli şikayet ettiğin huyunu sen uygulamasan. Vallahi sıkılıyorum.

Gölgede kalmış kavun gibi eğri büğrü tipinle orada burada playboy tavırlarıyla hatun düçürmeye mi çalıçıyoçun çen, yerim çeni layn.

Demek beni bu kadar gözden çıkardın.
Yolun açık olsun artık ben yokum

Bir çocuğun moralini bozmak, kötü hissettirmek kolay olan, destek vermek ise zor!
Her çocuk aynı değildir ve "senden/ondan bir şey olmaz" demek yerine "doğru şekilde" desteklenmelidir, bazıları belki daha çok desteğe ihtiyaç duyuyordur.
Destek dediğim de onu aşağılayarak, azarlayarak kamçılanmasını beklemek değildir!
Sadece söylenerek bir şey olmaz! Bazıları daha da kötüye gider...
Olsa bile niye sevgiyle, destekle, güzellikle değil de sertlikle? Niye kalp kırarak? Niye psikolojisini bozarak? Niye kendini kötü hissettirerek? Niye içine öfke tohumları ekerek?

Sen yanlış hatırlıyorsun/anlıyorsun niye ben yanlış anlatmış oluyorum.. Ya da sen yaptığımı görmedin diye niye yapmamış oluyorum... Gözünün önünde yapıyorum dönüp bakmıyorsun sonra hiç görmedim diyorsun ki görmek bilmek zorunda olduğun bir şey de değil...
Sana laf anlatmak neden bu kadar zor...

Neden ya neden neden neden! Neden herkese her şeyi söylemek zorundasın ya! Söyleme diyorum işte, benimle ilgili bir şey söyleme! Niye saygı duymuyorsun bana! Bir şeyleri sana söylememek zorunda olmadığım günler diliyorum kendime, yalanı hak ediyorsun bazen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…