Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok üzüldüm,çok yıprandım hepsi senin eserin ,tek istediğim mutlu olmaktı seninle bir dünya kurmaktı. O hayalini kurduğum dünyanın içinde beni de ,kendini de hatta yavrumuzu da mahvettin . Nasıl değiştin , nasıl annenin oyunlarina geldin buna sen sadece sen izin verdin . Anla dedim ,nolur birkere beni anla ,beni gerçekten dinle ,bana hissettir istedim yapmadın. Ben sadece sevmiştim seni . Şimdi mi , şimdi o yaşayamadığım mutluluğu herşeyi kızım için kızıma tutunarak ayakta kalıp iki kişilik bir dünya kuracağım .

Canımın içi, nerdesin şu an? Ne yapıyorsun? Seni çok özlediğimi biliyor musun, sürekli rüyalarımda görüyorum seni. O kadar güzelsin ki, keşke gerçek olsa diyorum.
Bazen diyorum ya bir gün çıkıp gelirse, bakın ben burdayım, ölmedim, bu bir şakaydı derse diye.
Ne kadar güzel olurdu..

Seni çok özledim

Anlayamadığım noktayım ben anlayamadığım noktadayım.. Anlam vermeye korktuğum bir o kadar da merak ettiğim noktadayım. Bir anlam arayışı var içimde hep. Susmuyor, susturamıyorum.. Arkamı dönüp gidesim de var ama içim çığlık atıyor sana "lütfen sıkı sıkı sarıl bana"...

Hadi tam şuan bir mesaj at, bir ara. Hisset sana ihtiyacım olduğunu lütfen. Şuan tam zamanı, lütfen..

Sürekli üşüyorum diyorsun buna uygun giyinmiyorsun, oram buram ağrıyor diyorsun doktora gitmiyorsun. Ne yapalım biz?

Canımın içi şu an karşımda yatıyorsun ve ben dünyanın en güzel yüzünü izliyorum. Santim santim ezberlediğim, her girintisini çıkıntısını beynime kazıdığım, tam 3,5 yıldır ondan başkasını görmediğim yüzünü… Kokun kalbimi titretiyor, ağzını yüzünü öpmemek için zor tutuyorum kendimi. Keşke japon yapıştırıcısıyla yapıştırsalar bizi di mi sevgilimmm? Sen olmadan nasıl yaşıyordum unuttum ben. Bana bakarken gözlerinin içi güldüğü için, attığım her adımda aldığım her kararda yanımda durduğun için, nerede olursak olalım yanında olduğum her an beni evimde hissettirdiğin için, böyle güzel uyuduğun için sana minnettarım sevgilimmmm.

dualarım senin için.iyi ol sen yeterki mutlu ol huzurlu ol.incinme

Evet evet bir anda oldu. :KK54:
Yüzünüzü görmek isterdim nişan fotoğraflarımı paylaştığımda. Ama tahmin edebiliyorum o şok ifadesini. :lülülü:
İkimiz de nasıl peş peşe evleniyoruz.
Ve bunu öyle bir hak ettik ki onca pislikten sonra.
Kimine de umut olacağız. :KK16: İzlemeye devam edin. Sıra bizde.:KK51:

Özledim. Sesini altı gündür duymuyorum. Nereye kadar böyle sayarım bilmiyorum ama sana çok ihtiyacım var biliyor musun? Yanımdayken daha güçlü hissediyordum kendimi.

Neden bunu yaptınız kendinize? Ardınızda boynu bükük bir sürü çocuk bıraktınız. Hayat onlar için devam etmeye değmez miydi? 🙁

Ben çok özledim seni. Dayanamıyorum artık, keşke yazsan, arasan. Ben arasam ne diyeceğimi bilmiyorum. Böyle de nereye kadar gider bilmiyorum ama..

Bu bebeğe sahip olmak için ne mücadeleler verdik. Bugünlere gelmek için ne badireler atlattık, ne olur kıymetini bilsen...

Bugün biraz daha iyiyim. Biraz daha az kızıyorum size. Biraz daha az üzülüyorum. Ya da şimdilik öyle sanıyorum. Bilmiyorum.

X