Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bebeğim sen bana küstün mü ya?
Kıyamam, keşke birbirimize daha açık olabilsek de sen bana sorsan,ben de sebebini açıklayabilsem : (

Şuan sana çok ihtiyacım var ama ayrıyız. Çok zor bir dönemin içindeyim ve böyle anlarda bir tek sana anlatabiliyor bir tek sen iyi geliyordun. Şimdi senden ayrıyız bunun da üzüntüsüyle birleşince çok zorlanıyorum.

Bendeki bu beklenti ne zaman geçecek acaba? Kötü olduğum her an senden bir arama, bir mesaj bekliyorum. Şuanda da kötüyüm.

Canım kardeşim, sen gittiğinden beri ben hiç eski ben olamadım. Hep yarımim. Kolum kanadım koptu sanki. Senin yokluğunu hiç hayal etmemiştim. Çocukken kedi köpek gibi kavga ederdik, bazen o kadar sinirlenirdik ki birbirimize "öl, geber" derdik. çocuklarin duası kabul olur diyorlar şimdi inan ki yürekten demezsin ben onları. Allahım affetsin. Çok özledim vallahi çok özledim. Seni düşünmeden geçirdiğim bırak günü an saat yok belki. Sen gideli 1 buçuk sene oldu ama ben hala inanamıyorum olmadigina. Keşke döneceğine dair en büyük bir umut kırıntısı olsa. Sana sıkı sıkı sarılırım. Aslında sana yürekten katıldığım am açık açık soylemedigim o kadar çok şey vardı ki ... Gelsen derim ki ne kadar da haklısın ben senin yanındayım derim. Çocukların seni çok özledi, sana çok ihtiyaclari var. Dün bendeydi büyüğü, seni konuştuk hep. Annen böyle yapardi , annen böyle severdi diye anlattım hep seni. Bende olan onun belkide hiç görmediği fotoğraflarını gösterdim ona. Göstermedi ama anladım, banyoya gidip gizli gizli ağladı .
Çok zormuş, canının yarısının olmadığını bilmek çok zormuş. Senin olmadığın bir dünya da bir buçuk senedir seni görmeden duymadan, sana dokunmadan senden haber almadan yaşamaya çalışıyoruz. Ama inan seni çok özlüyorum. Canım kardeşim. Umarım annemin yanında, koynundasindir, inşallah seni o karşılamış, bütün korkularını kovmustur . Anneme benim yerime de sarıl, sizi çok özledim. ❤️

Öyle bıkmış ki kalbim sana laf anlatacak gücüm bile kalmamış

Evet bay pislik;

Oğlum (uz) değil sadece benim oğlum, büyüdü 9 aylıkken bıraktığın bebek şimdi 17 yaşında boyu boyumu aşan, bir herif oldu (aaaaa evet gördün değil mi senin izin vermeyeceğin her şeye izin verdim saçını da bağlıyor, küpe de takıyor, bak kulağına ikinci deliği de ekledi. 😊 adamlık saçla, duruşla, takım elbiseyle olsaydı, senin büstünü dikerlerdi kızılay meydanına :KK70:)

Ona dair hiçbir şey bilmiyorsun yazık sana da

Karakterini, neye kızıp, neye güleceğini,

En sevdiği yemek,

En sevdiği artist,

Tuttuğu takımı,

En sevdiği Ders,

En sevdiği içecek,

Nasıl kızlardan hoşlanıyor,

Arkadaşlarının isimleri,

Gittiği okulun adı,

Meslek tercihi

vb……………………….

Sen böyle bir çocuktan mahrum kaldın.

Umarım bir gün onunla bir yerde karşılaşırsın ve hissettiğin pişmanlıkla kahredersin kendini …..

Çünkü sen kendi için yaşayan, bencil bir pisliksin. :sinirli:

Ben de senin gibi egoist pislikle evlenen salağım….. :sinirli:

Oğlum mu ???? :KK200::anne:

Evet bu hikayede ki tek masum :nazar:

Babacım sana çok ihtiyacım var ve çok özledim...

(güldüm sana diye başlayacaktım aslında canın cehenneme).
Kendimi arıyorum ne zamandır. görenlere selam olsun. Kendimi öyle unutmuşum ki görsem ben bile tanımam. Hatta kaçarım ondan. Küçücük bir çocuk ama korkarım, elimden tut der diye kaçarım. Kaçmaktan onu kimsesiz bırakmaktan da ayrıca korkuyorum. Ruh halim bozuk değil inanın. Sadece kendime yaptığım haksızlıklar, içimdeki çocuğu görmezden gelmelerim. Bunlarla hesaplasamiyorum. Yani böyle bı suyun altında gibiyim. Çıksam bogulacagim, kalsam yerim burasi değil gibi. Ve bu 30 yıldır belki daha fazladır böyle. Evet kabusum doğduğum ev. Aklımı toplamaya kendimle başbaşa kalmaya ne çok ihtiyacım var.

doğum günün kutlu olsun .M. 🥲Sana aylar öncesinden mesaj atmayı planlarken şimdi buaraya yazıyorum ve sen hiç bir zaman okuyamayacaksın 🤷‍♀️😄 yine de tanıştığımız için fevkalade memnunum yeni yaşın sana bol bol iş versin sakın başını kaldırma

Gece gece yine geldin aklima..
Hoş hiç çıkmıyorsun ya :))

Ne demişti şair

Senden çok seni özlemeyi sevdim

Allahım saglıkli sıhhatli aklı fikri yerinde hayırli evlat nasip et. Her gece yatarken, o gün geldiğinde odamız senin kokunla doldugunu düşünerek uyuyorum yavrum. Allahım evladim olduğunda da ona hayırlı bilinçli anne baba olabilmeyi nasip eyle.

Günaydın🌺
Bazen sadece kendimi açıklamak istiyorum. Böyle saf ve masum sadece sana ihtiyacım var demek istiyorum.
Ama bir o kadarda yorgunum ki çabalayacak açıklama yapacak gücüm kalmadı.
Tarifi mümkün değil bu duygunun.

Hani çok acıkınca insan çok istemesine rağmen fazla yemek yiyemez ya. Öyle işte.
Çok özlüyorum ama gösteremiyorum. Gelmiyor elimden.
Öyle yorgunum ki anlatamayacağımdan korkuyorum.

Herşeyi düşünüp düşünüp sonra boşver be diyorum...

Kendini yorduguna değmiyor.
Duvarla konuşmak gibi...

İşte insan sevmeyince böyle hissettiriyor sevene.

Seven çabalasa bile anlamıyor sevmeyen.
O verdiğin son şansı bile görmüyor.
Giderken bile bir söz bekliyor seven.

Yazsak roman olacak ama işte artık yazmak gelmiyor içimden.

Yazilanlarsa gizli ne özlemler ne sitemler gizli oluyorda kimse anlamıyor ya işte o üzüyor insanı...

Bir gün olsun hiç birşey düşünmeden yaşamak istiyor insan. Sanki gerçekten mutluymuş gibi...

Kehanetlerde bulunmasan mı artık!
Bir de şikayet ettiğin şeylerin çözümleri olabilir, bazılarının da var ama denemeye bile yeltenmeyip sadece şikayet ediyorsun!
Haliyle bunlar için bir şey yapmayıp sadece şikayet duymak oldukça canımı sıkıyor.
Biliyor musun, çoğu şikayetinin çözümü hep vardı ama sen seçtin bunları, zamanla daha iyi görmeye başladım bunu.

X