Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana dediklerini yaptıramadıkça nasıl sinirleniyorsun.. Bir de suçluyorsun inat yapıyorsun diyorsun ki alakası yok. Hemen suçlaman lazım. Ha bazen sırf dediğini yaptırmak için çok diretince onu da yapıyorum, hak ediyorsun, derdim pek inat da değil daha çok beni kontrol ettiğini düşünmemen. Yapacak bir şey yok herkesi her şeyi yönetemezsin
Ne gidebiliyorum senden ne kalabiliyorum. Derdime hem dert hem derman gibisin. Nasıl oldu böyle anlamadım. Hiçbir anlamı yok sende farkındayım ama gidemiyorum. Hiçliğin içinde bir hiçten ötesi değiliz oysa. Devamı yok.
Son kez konuşmayı isterdim seninle yine arkadaşça ,dostça severdik birbirimizi . Vedalasamadan ayrı dünyalara koyulduk ve gittik uzaklara . Çok isterdim sadece sonkez sana içimi dokebilmeyi ve seninde dokmeni .
Oturmuş aptal aptal bir kıvılcım bekliyorum senden. Çünkü ben aptalım. Olması gerekeni yaptın söylenmesi gerekeni söyledin. Çık git artık aklımdan içimden yüreğimden hücrelerimden. İstemiyorum git.