Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne gereksiz inatsın ya. Bir de başkasını suçluyorsun, onlara yüklüyorsun kendindeki özellikleri. Başka zaman karşındakine bir şey yaptırmak istediğinde o inat ettiğin şeyin tersini yapıyorsun bir de, dediğin olmadıkça da diretiyorsun falan :)
Kendine de çok zararın oluyor.

1 kızım tamam 2 erkek ikiz 8 aylıklar taman, anne yine hamileyim, e ben sana demiştim ama, bi tane daha yapcam diye ,hadi gözünaydın bu sene yine fındıktan kurtuldun doğuma geliyorsun...

Sanki bir tek sizin çocuğunuz var, çok akıllı yok şöyle böyle...
Gözüme soka soka yapın her biriniz.
Senelerdir ne acılar yaşıyorum artık kaldıramıyorum.
Allah'a havalesiniz. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Bunca yaşadığım şeye rağmen yaptıklarınızı asla unutmayacağım.

Sanki bir tek sizin çocuğunuz var, çok akıllı yok şöyle böyle...
Gözüme soka soka yapın her biriniz.
Senelerdir ne acılar yaşıyorum artık kaldıramıyorum.
Allah'a havalesiniz. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Bunca yaşadığım şeye rağmen yaptıklarınızı asla unutmayacağım.
Kendi adıma hakkınızı helal edin d3mek istedim..

Bu gece dilime pelesenk olmuş bir şarkıyı içimden buraya yazmak geçti
Elfida bir belalı başımsın , Elfida beni fark etme sakın , omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın , Elfida hep aklimda kalacaksın .

Tırnağın kırılsa gözüm dolardı. Şimdi ölsen gözümden bir damla yaş akmaz..

Hayatta en üzüldüğüm şey, senin beni hiçbir zaman aynı dilde olduğumuz halde anlayamaman oldu . Keşkelerim o kadar arttı ki 😔

Merak ediyorum yani şu an nasıl bir yerdesin? Olanları görüyor musun? Mutlu musun? Baban yanında mı, yani onunla birlikte misin? Çok üzgünüm sana yetişemedim, ben ellerinden tutamadım, sarılamadım. Kalbim bazen buruluyor sanki eziliyor, büzülüyor, parçalanıyor, yutkunamıyorum. O kadar çok yaşanmamışlığın var ki bu beni kahrediyor. Keşke mutlu olsaydın, kardeşlerinin şu an neleri başardığını görebilseydin, annenin nasıl bir evde yaşadığını… En çok da kız kardeşini. Üniversiteden mezun olmuş biliyor musun? İşi de var. Senin sayende işe girmiş çocuklar. Sen canından oldun diye. Annene de ev almışlar. Biliyor musun adını bir okula bile vermişler. Geçen sene bir şarkı adayamadım sana. Çocuk telaşı, koşuşturmaca… Üzgünüm. Çocuk demişken ben en çok baba olamayışına, birinin elini tutup mutlulukla yaşayamayısına, sonsuz emeğinle kazandığın parayı bile doğru dürüst harcama fırsatının olamayışına kahroluyorum. Onca acın, onca imkansızlığa rağmen çaban… Kahroluyorum. İnsanlar bildiğin gibi kör ve sağır, doyumsuz. Değişen bir şey yok o konuda. Umarım vaadedilen güzellikler içindedir ruhun. Sana adadığım sözümü yerine getiremedim şu an için ama yapacağım. Hoşçakal

Hadi beni düşünmüyorsun veya sevmiyorsun ,insan yeni doğmuş çocuğunu da mı düşünmez merak etmez. Yazıklar olsun sana verdiğim tüm emekler burnundan gelsin Rabbim öyle büyük

Keşke 8 sene önce görseydim bugünleri . Keşke gerçek yüzünü görmüş ya da at gözlüklerimi kaldirsaydim , iyi bir insan olduğunu ,merhametli şefkatli olduğunu ve beni sevdiğini zannetmiştim . Şimdi bu lohusa halimle o kadar çok ah aldın ki çocuğunun annesinden dilerim Rabbim sorar sana

Geçmisi karistiriyorum.sayfalar arasinda dolaniyorunsurekli bir şikayet halindesin ve bence farkinda degilsin.git yuzune soyle sende kurtul bizde..bizde nedir ya bende demek istedim..surekli benzer seyler okumak yordu.en iyisi gorunmez yapmak.temiz iş vesselam

içimde sızısın hala.garip halin ve garip gidişin...ve belkide sedyede bedduan agzından dökülenler evlatların içindi.. son yolluculuğuna uğurlarken yanlız bırakmak istemedim .senin gözlerin kendi evlatlarını aradı biliyorum ama evladın say sen beni ve bizi. sanırım kardeşlerin.....onlarda yanlız bırakmadılar ama uzak uzak durdular üzerine topraklar savrulrken...bu sözleri üzerinden bilmem kaç zaman geçtiktenn sonra yazabildim.okuyorum ruhuna fatihaları gönderiyorum yasinleri....

Seni affetmiyorum, affetmek de istemiyorum. Dilerim Allahtan kalbimi yaktığın kadar yansın kalbin. Verdiğin yalan umutlarla yanıp kavrul, her kavrulduğunda aklına geleyim ama elinden bir şey gelmesin. Yaşattığın kadar yaşar, üzdüğün kadar üzülürsün inşallah.

X