Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bana dediklerini yaptıramadıkça nasıl sinirleniyorsun.. Bir de suçluyorsun inat yapıyorsun diyorsun ki alakası yok. Hemen suçlaman lazım. Ha bazen sırf dediğini yaptırmak için çok diretince onu da yapıyorum, hak ediyorsun, derdim pek inat da değil daha çok beni kontrol ettiğini düşünmemen. Yapacak bir şey yok herkesi her şeyi yönetemezsin

Bir kere de dediğimi doğru anlasan da mutlu etsen, şaşırtsan beni anne. Olmaz mı?
Sürekli haksızlık yaptın bana.

Sen de ne yapacağını bilmeyen kararsız bir insansın ve bana aktardın bunu... Ama suçlu ben oldum...

Her şeyi bilmek zorunda değilsin!
Neler kuruyorsun kafanda acaba....

Sen beni suçladıkça ve ben kaldıramayıp da bir şey yapamayınca sağlığım için hiç iyi olmuyor... Ama anlamazsın... Çocukluk yapıyorsun sadece.

Ne gidebiliyorum senden ne kalabiliyorum. Derdime hem dert hem derman gibisin. Nasıl oldu böyle anlamadım. Hiçbir anlamı yok sende farkındayım ama gidemiyorum. Hiçliğin içinde bir hiçten ötesi değiliz oysa. Devamı yok.

Sinsice attigin her adimi tahmin ederken simdi taslari yerine oturttum ...tahminim cuk oldu çünkü

Tahmin ettigimden sinsi ve les bir insan ciktin hayatimin gerisinde kaldigin icin berhudarim

En ufak aksilikte böyle karalar bağlamasan, öfkelenip gereksiz yere kızmasan.

yeni yılın ilk günü temizlik yaptım.iyiki de yapmışım.Oh ,elime sağlık! Sen şimdi beni nerden takip edip fesatlanacağını düşün ! :)))

Son kez konuşmayı isterdim seninle yine arkadaşça ,dostça severdik birbirimizi . Vedalasamadan ayrı dünyalara koyulduk ve gittik uzaklara . Çok isterdim sadece sonkez sana içimi dokebilmeyi ve seninde dokmeni .

ağzına bu avam kelimeler yakışmadı.asil kadınsın .ve bence öyle kalmaya devam et

Oturmuş aptal aptal bir kıvılcım bekliyorum senden. Çünkü ben aptalım. Olması gerekeni yaptın söylenmesi gerekeni söyledin. Çık git artık aklımdan içimden yüreğimden hücrelerimden. İstemiyorum git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…