Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bugün tam 2 yıl oldu sen bizden gideli:/Vedalaşamadık bile: (
Çok erken olmadı mı?Oysa benim sana çok ihtiyacım vardı: (
Sen gittikten sonra her şey çok değişti.Beni en çok sen anlıyormuşsun
Seni çok özledim

Bir gün pişmanım lafını senden duyar mıyım acaba. Ama tabi ki bunun kötü bir şey yaşayıp da söylemeni istemiyorum da.. İstiyorum açıkçası. Gerçi iş işten geçtikten sonra etkisi çok az olur gibi ama olsun... Ama sen bir gün dersen de bu büyük bir şey olur ve muhtemelen tehdit altında hissetmediğin(kendi kendine uydurduğun hatta ve hatta kendi kendine yarattığın bir tehdit) bir an olur.

Sen iğrenç bir insansın. Rezilin tekisin sen! Aklıma geldikçe kanım çekiliyor, o kara yüzün. Suç bizde, zamanında kendi kızının dedikodusunu etmiş birisin elaleme, sen bir erkek için kendi kızını elinde bebe ile sokağa atmışsın zamanında. Senden de emanete sahip çıkmanı bekledik, halt etmişiz! Rezil.

Seni memnun etmek zorunda değilim, beni tercihlerimle eleştiremezsin.

Anladım ki insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.
Oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar.

Senin negatifliğinden, olumsuzluğundan, bela lanet okumalarından usandım, sen böyle oldukça daha çok olumsuz şey başına gelir ve sen daha da çok kötü konuşmaya devam edersin bu böyle gider. Ayarın da yok iyiyi de abartıyorsun kötüyü de ve bunların ikisinin de sonucu negatif. Ve senin bu hallerin benim de enerjimi çok düşürüyor. Sana rağmen iyi hayatta kaldım bence zaten bunca yıldır. Kendime huzurlu bir hayat yaratabilmem için neler mümkün? Ve umarım senin için de huzurlu bir hayat mümkün olur, farkındalık kazanırsın, beni de etkiliyor...
Gerçi geçmiş yıllara nazaran daha iyisin, iyiyiz ama bende bir çok şey sayende travma noktasında olunca bir süre yaşanmasa ya da azalsa bile olduğu zaman anında etkileniyorum, enerjin beni çok etkiliyor, yoruyor, o an o negatif ortamdan durumdan kaçasım geliyor.

Son düzenleme:
Beni böyle böyle bir şey anlatmaktan içimi açmaktan soğuttun yalnız hissettirdin işte. Her şeye gereksiz bir karşıtlık, laf, her şeye bir mana bulma, can sıkma, en gündelik konuşmaya, en normal harekete bile, asla kendine bakmama hep karşındakinin sana batması(canın bambaşka bir şeye sıkılmışsa bile hıncını başkasından alman). İmkanım olsa mümkün mertebe bir şey anlatmam zaten değmiyorsun(uz) çünkü, adam akıllı bir tepki almam az. Ama olması gereken de bu değil...

Ne istediğin bil artık!
Bir şeyi yapsam niye bunu yapıyorsun deyip olumsuz bazen saçma sapan şeyler türetmen, yapmasam ve bunun sonucu iyi olmasa niye yapmadın işte sonu böyle oldu, yapsaydın etseydin eeeee??? Karışma o zaman! Anca suçluyorsun! Karışacaksan da sakin, düzgün, mantıklı şekilde açıkla kendini sonra beni suçlaman daha anlamlı olur(yine suçlamak doğru değil ama), sertlikle, öfkeyle falan yapma, insana baskı hissettirme! Doğruysan bile yanlışsın gibi oluyor.
Sen anca öfkeleniyor suçluyorsun, canın nasıl isterse... Karşındaki ne yaparsa yapsın yaranamıyor sana... Söyleyince yapma etme kendin karar ver diyorsun ama aynı azarlamaya devam... Bir netleş!

Son düzenleme:
Beni o kadar çok ağlattın üzdün kırdın ben fazlaca gülen bir insandım zaten ama mecbur değiştim zamanla önce sen sonra diğer insanlar sayesinde şimdi de gülmemi öğütlüyorsun! Kendine bak önce.. Dışarıda gülüyorsun insanlarla aran iyi ama işte ev ortamında nasıl? Bambaşka.

Sana benzedim bazı açılardan. Olmuyor, benziyorum, buna sürükleniyorum.
Of!

Şikayet etmeyi bırakıp bir doktora gitsen... Bir kendini düşünsen... Kendini düşünmemenin herkese zarar olduğunun farkındalığına bir varsan. Önemsemeyince, korkup kaçınca bir faydası olmayacağını fark etsen... Bir şey yoksa da yoktur rahatlarız varsa da olabildiğince erken görülüp belki ilerlemeden tedavi edilir bunu bir anlasan da saçma düşünceleri bıraksan... Önceliğin ben/biz olmak istemiyorum demek istiyorum artık gerçekten, önceliğin bizsek o zaman kendini de biraz düşünmen lazım her türlü, mantık biraz... Herkes kendini önce düşünsün aralarda da birbirine yardımda bulunsun acil durumlarda öncelikler değişsin sadece...
Lütfen bunları yapsın Allah'ım, geriyor beni her türlü.
Şu bir şeyleri ya fazla önemsemen ya da hiç önemsememen(o da genelde korkudan) gerçekten beni geriyor.

Yapmış olduğum şey istediğim şey olmadı hiç bir zaman, beni engelleyen de sizdiniz ama asla kabul etmediniz, söyleyince de sinirleniyorsunuz ve bahane olduğunu, size suç attığımı sanıyorsunuz, çoğu zaman susmak zorunda kaldım çok zorlanınca söyledim ama kabullenmediniz işte.
Mesela şimdi söylesem gülersiniz ve bahane ürettiğimi söylersiniz. Neye isterseniz ona inanıyorsunuz kendinize bakmaktan kaçmak için. Ama ben kendi başıma böyle olmadım.
İç dünyamı en yakınlarım olan siz bile bilmiyorsunuz çünkü bunu siz istediniz. Ben böyle daha güvende oldum ama hep anlaşılmak istedim, arada denedim ama hep hüsran yaşadım...

Benden hoşlandığını biliyorum ama yaşının küçük olması sıkıntı.
Büyük ihtimalle senden büyük olduğumu bilmiyorsun ya da bildiğin halde mi ilgileniyorsun?
Hep kendimden büyük adamlara şans verdim. Küçük istemem. Yaşıt bile istemem.
Yine de ilgin alakan beni beklemen, göz göze gelmeye çalışman, hep etrafımda dolaşman hoş ama biraz da boş.
Bilemedim bu işi. Sadece aşık olmayı çok özledim.

Öfkelisin tamam anlıyorum da beddua etmek yine sana zarar verirse ne olacak? Yapma şunu artık.

Aslında sana değil yapamadıklarima Kızdım. Hepsi benim suçum çünkü . Ben olması gereken gibi olsaydim daha güzel olacaktı Bugün onca normal insanın içinde bir kez daha anladım ki ben onlardan çok farklıyım. Ve farklı olmak bu kez iyi bir şey değil. Ben de onlar gibi olmalıyım. Umarım başarırım bir gün. Beni affet lütfen..

Bir dediğimi de doğru anla, hatta anlamak iste. Hep işine nasıl geliyorsa kavga çıkaracak şekilde çeviriyorsun.
"Bunda ne var" diye bir şey yok, küçük şeyler büyük sonuçlara sebebiyet verir. Her şey üstüne kalır senin yaşadığın gibi. Biraz dengeli biri olmanı diliyorum zira başka zaman bağıra çağıra şikayet edip "şunu da kendiniz yapıverin" derken başkası bu dediğine uygun bir şey deyince hemen savunmaya geçiyorsun, "ne var bunda" diyorsun, başkası şikayet etme hakkına sahip değil. Gerçi ben senin kafandan geçen başka senaryolar olduğunu da biliyorum, ufacık şeyi dağ kadar büyütüyorsun kafanda alakasızca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…