Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sizinle mesafem artmalı, rahat, özgür olamıyorum, bunun için yapmam gerekenler var biliyorum(aslında öğretilmesi gereken ama aksine sakınılan ve kendi başıma çözmek zorunda kaldığım) ve zaten hep dua ediyorum, umarım olur. Dengeli, huzurlu, daha anlayışlı olunacak bir mesafe lazım.
Evet zaman geçtikçe eskiye göre daha iyiyiz ama yetersiz ve zaten ne kadar iyi olursan ol belli bir yaştan sonra gerekir, ihtiyaç duyulur.
Hayırlısı...

Sen rahatına bak bi bardak suya hasret kalıp kızım kızım diye arayacaksın fırsatçı sahtekar,tessekkur ederim

Sizinle mesafem artmalı, rahat, özgür olamıyorum, bunun için yapmam gerekenler var biliyorum(aslında öğretilmesi gereken ama aksine sakınılan ve kendi başıma çözmek zorunda kaldığım) ve zaten hep dua ediyorum, umarım olur. Dengeli, huzurlu, daha anlayışlı olunacak bir mesafe lazım.
Evet zaman geçtikçe eskiye göre daha iyiyiz ama yetersiz ve zaten ne kadar iyi olursan ol belli bir yaştan sonra gerekir, ihtiyaç duyulur.
Hayırlısı...
Küçüklüğümden beri çok istedim güzel güzel anlaşalım, anlaşılayım, hep umut ettim ama olmadı her denemem sonuçsuz kaldı, iyi bir şey de yapsam hep kötüye çekildi davranışlarım, söylediklerim, başka şeylerin hınçları benden çıktı, haksızlık yaşadım vs. olmadı. Zar zor kavga gürültü bir noktaya geldik işte.

Ben sama mecbur değilim ki sadece seni sevdiğim için bütün olumsuzluklarına katlandım ama değersizlik hissi hücrelerime o kadar işledi ki girmek zorundaydım

Buraya sevdikleri hakkimda seyler yazan kizlar, tamam kisisel ilişkilerinizde erkekleri sevin ama buraya yazmayin sallayın ya. sevmeyin erkekleri.Erkeklerin gruplarina giriyorum.Erkekler bizim hakkımızda igrenc syeler diyorlar.Haberiniz olsun.Aa bana bi sey demezler ben iyi kızım namusluyum ayaklarına yatanlar size de kezban diyorlar merak etmeyin.Her türlü davranisiniza bir şey uydurup oyle yaftaliyorlar.Siz de erkekler hakkında kötü konusun ,erkeklere zorbalik yapin

İnsanların arasında anne, baba, kardeş vs. fark etmeksizin sınırlar ve saygı olmalı anne, bundan hiç haberin yok tabi senin, pek tanımıyorsun böyle şeyleri.. Ben de hasret olduğum için buna, bahsettiğin konudaki kişileri haklı bulmakla birlikte kendim için de inşallah bir gün diyorum, zaten elimden geldiğince öyle oldum, mecburiyetten de.. Tabi hiç bir şeyin aşırısı doğru değil aslında, mesela çok sevgiden vs. sınırların ihlali de, sınır koyacağım diye aşırı uzaklık da, saygı ve sevgi bir arada olabilmeli, ama bir taraf fazla uçtaysa öbürü de dengelemek adına tam karşısına geçebiliyor normal olarak.
Bir de sınır korumak bizim ülkede ayrı bir zor zaten..

Sana ya da söylediğin konuya karşı hiç bir ters bir şey söylemiyor olmama hatta ima bile etmiyor olmama rağmen söylemişim gibi anlamsızca savunmaya geçmen nedendir? Zamanında sürekli suçlu hissettirildiğin için olabilir mi? Bana da sürekli haksız yere suçlu muamelesi yaptın ve sen de sürekli kendini suçlu hissediyorsun bir şeyler için. Farkındalığının artmasını diliyorum.

İşbirliği yapabilen, anlayışlı bir insan olsaydın kimse böyle olmazdı, kimse, herkes zararlı çıktı, çıkıyor sen dahil, en azından ikimiz için bunu yapabilirdin. Yardım etmek istiyorum, bunu kendime faydası olacağı için de istiyorum ama senin öfkene maruz kalmak istemiyorum, bu benim daha çok canımı sıktı her zaman, ben de mi diktatör gibi olmalıyım, yönetmeli miyim istediğimi ya da gerekli olanı yapabilmek için, bastırmam mı lazım, o kadar istemediğim bir şey ki bu. Söylediğim gerekli gördüğüm bazı şeyleri de hiç dinlemedin, yapsak ne güzel olur halbuki.

Son düzenleme:
Seni çok özledim baba. Rüyalarımda sık sık buluşuyoruz, neden hiç konuşmuyorsun ? Sesini özledim. Halbuki yanındaki Pakize teyzeye kimseye bakmıyor diye onun da mezarını yıkayıp suluyorum 😔 duru da seni çok özledi , sana resimler çiziyor üstelik sana saç da yapıyor başın üşümesin diye. Keşke komşu çocuklarının değil berenimizin de sana dede demesini duyabilseydin. Çok güzel bir kız torunun oldu, sen kız çocukları çok seversin. Ben de hamileyim baba 😔 taşa değil de sana söyleyebilseydim keşke. Minik Alican biz gürültü yaptık diye mi gitti Süleyman dede diyor. Herkes seni çok seviyor. Çok özledim, yüreğim patlıyor 😔 kalbim yalnız kalmış gibi..

Bi alo desen... O eski güzel günlere dönemezmiyiz kuzen😓

Her lafı kendine saldırı algılamasan keşke anne. Böyle olmasaydın iyi anlaşıyor olurduk.
Maalesef sosyal hayatıma da yansıdı bu durum, tamamen karşımdakini düşünerek bir söylemde ya da harekette bulunduğum ama karşımdakinin tam tersi kendimi düşünüp kendisine laf ettiğimi düşünüp beni şoka soktuğu anlar oldu. Tamamen ayrı kafalardaydık.. Hayat ne kadar saçma ve yanlış ilerliyor diye düşünmüştüm, haksızlığa uğruyor ve fazla kırılıyordum. İyi niyetten anlayan yok gibiydi gözümde... Herkes fazla savunmada... Sonra alışma çabaları, değişmeler vs...

Son düzenleme:
Gerçekten aşağılık kompleksiniz var.
Bunu size ayna olarak tuttuğumda da bu kompleksinizi gidereceğiniz insanı yanlış seçtiğinizi fark edip nasıl da köpürdünüz :)
Baya baya yanlış kayaya çarptınız.
İyi eğlendim gerçekten 😂

Son düzenleme:
Çok atıyorsun, tamam hayat senin, sallarsın da atarsın da ama yardımcı oyuncu kullanarak abarttın be Ziya.

Laf sokmaya çalışırken çok komik duruma düşüyorsun. Sana gülüyoruz :KK70:

Neden bu kadar kötüsünüz? Bana da öğretin kötü olmayı ben hep merhametimle sınandım. Sustum yüreğim konuşsada....

Aslında bişeyleri zamana bırakmanın vakti gelmedi mi? Belli ki bunun bir zamanı var, o kadar yaklaştık ki sonuca hiç korkmuyorum.

Dönüp dolaşıp aynı şeylerin üstünden tartışma ve huzursuzluk çıkarmasanız keşke artık.

X