Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

orijinal kazen siteyi sana kaça sattı kardeş? aşırı merak ettim diyiver hele

Son düzenleyen: Moderatör:
ne oldu ?

- 1 dakika
- 14 dakika
- 2 saat
- 1 gün

işte böyle yok olup gidersiniz... Bir whatsapp grup kuraydın ya daha mantıklı olmaz mıydı ?

Zekanın genetik etkeni yanı sıra kişisel gelişiminde zekaya etkisi olduğunu düşünüyorum.

İşte bazıları çok tembel bu konuda ne diyeyim şimdi ...

Ben bittim artık

Dinlenip dinlenip yorulmaktan ...

Ama sen yorulmadin ki ....

Omrumde kaç saat kaç gün kay ay kaldı bilmiyorum ama bazen

Cocuklarima guvenebilecegim yasa geldiklerinde göçüp gitmek istiyorum artık

Çünkü "ben" olamadim bu hayatta

Hep sen vardı ...

Aynı şeylerle cabalamaktan yoruldum

Aynı laflarin bana soylenmesinden yoruldum

senin için 5 kuruşluk insanlara minnet etmekten yoruldum

Herşeyden yoruldum ve bıktım artik

Enerjim kalmadı ....

Hayat beni sürükleme di hep sen surukledin...

Yoruldum
Yoruldum
Yoruldum

Son söz olmadi bu güne kadar belki bu son olur ....

Yüreğim acıdı gormedin ...
Ağladım duyulmadi belki

Ne yapsam ne etsem olmayacak biliyorum

Caresizce olacakları beklemek en zoru ...

Yoruldum.

Kendin çocuğuna yapmadığın şeyi, göstermediğin özeni başkalarına akıl olarak veriyorsun, onları eleştiriyorsun.
Komik.

Herkesin bir zamanı var anne, benim de gelecektir dilerim. Çok uğraştım, çok dualar ettim, sen ve diğerleri hiç bilmiyor görmüyor anlamıyorsunuz ama bu böyle, dışarıdan umursamaz görünüyorum belki ama alakası yok, iç dünyam başka. Sevmeyeceğim mutlu olmayacağım şeyi yapamam, buna hakkım olmalı, hazır olmam da şart. Rabbim bana o gücü verecektir inşallah.

Çok fazla konuşuyorsun ve bunun adı dedikodu, bir de aynı şeyleri başa sarıp sarıp konuşuyorsunuz fenalık geliyor bana, iyi şeyler de değil. Ben büyürken de sürekli birileri bir çok kötü bir çok iyi oldu, iyi-kötü dengemi şaşırttın böyle, sen birine kızıp ben de buna uygun bir şey söylediğimde hemen korumaya başladın o kişiyi, sanane dedin falan, o zaman niye anlatıyorsun, insan dayanmakta zorlanıyor, sen nasıl zorlanıyorsan. Hep abartılı konuşmalar, küçük şeylerin dağ olması.. Ve belli ki sen de korkularınla nasıl baş edeceğini bilemiyorsun ve dengen şaşıyor.. Dış dünyadan korkma, çekinme sebebimsin. Hayatta dengemi bulmaya çabalıyorum.
Ama tebrik ediyorum o kadar kişiyle muhabbetlerin arasında nelerin kimlere karşı gizli kalması gerektiğini, kimlere nelerin nasıl söylenmesi gerektiğini aklına tutabiliyorsun valla ben beceremem, (acaba diğerleri de anlattıklarını öbürlerine anlatıyor mudur gizli kalsın diye, alenen konuşulmayınca olay olmuyordur belki, yetiştirme olmasa da hakkında konuşuluyordur bence) zaten ikili ilişkilerde iyi olamama sebeplerimden biri sanırım bu. Gerçi iş hayatın, farklı uğraşların vs. yoksa buna efor harcamak da daha bir kolay oluyordur herhalde ki benim de yok ama zor geliyor, ruhum daralır.

Son düzenleme:
Rabbim sana kendini sorgulamayı, farkındalık kazanmayı nasip etsin, yanlışlarını gör de başkalarını suçlamayı bırak, sonra da kendini sev, bu başta kendine sonra herkese fayda, şahsen önce kendimi düşünüyorum. Sorguluyorsan da daha belirgin olsun sonuçları lütfen.

Sana inat daha pozitif biri olacağım anne. Tabi ki esas olarak kendim için :KK200: Dengeleneceğim.
Rabbim sana da nasip etsin dengelenmeyi.

Bugün senin sesinle uyandığımdan adım kadar eminim Anne. Eskisi gibi odandan bana seslenip uyandırdın uyanır uyanmaz anne deyip seni aradım. Ya hayaldi ya rüya ama ses senin sesindi anne Seni,sesini,yüzünü, gülüşünü çok özledim. Rabbim orada kavuştursun bizi hayaline kurban olduğum kadın.

Canım Duru'm, bugün OPU oldum ve sana giden yolda sana 1 adım daha yaklaştım. Yaklaşık 15 gün sonra sana kavuştuğum haberini burada paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Seni şimdiden çok seviyoruz annecim. :KK200:

X