Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Eveeet nasil da korkmusdun meger! Eve orkide gonderecek kadarrr...eve ozene bezene sarilmis kutuda cikolatalar gonderecek kadar.. bu kadar kuyruk sıkısti bu kadar korktun ve cirpiniyosun batmamak ,bogulmamak adina..bu evlilik bitmesin diye..

Ben sana ne demistim

Sen herseye cok gec kaldin , hemde herseye..
Tabii sen simdi guzellikle diyorsun kabul etmeyecegimi biliyorsun da sonra bana pislik yuzunu gostereceksin burasi asikar..

O cicek ne oyle ,ablandan yardim mi aldin orkide almis bide 12 yil nerdeydin..nikahta ,dugunde nerdeydin..nerdeydi cicegim!

Mesele ne cicek ne cikolata zaten sende biliyorsun..

Sen gec kaldin!!

Herkes bir sans daha ver diyo,cocuklarin var diyo,hem calismiyosun,kirayi nasil odeyeceksin,cocuklarin kucuk diyolarda diyolar..maalesef artik cok gec..
Aklimda olmayani aklima mi sokayim zorlayarak..kalbimde olmayani kalbime mi alayim ..mumkunati yok..insanim ben ..insan!

Suan tek basimayim biliyorum ,hayatin getirisinden cok goturusu fazla biliyorum,aksiliklerim dertlerim.bitmiyo biliyorum..olsun Allah yolumu acar diyorum...hayirlisi diyorum..Allahtan baska kimseyede guvenmiyorum..
Bakalim bu ayrilik yolunda beni daha neler bekleyecek

Ablama dedigin gibi demek bana da dedin.."bu eve donusun kefenle olur" haa!!! Ayni cumleyi oglun icinde kurabilecekmisin bakalim.. kv nasi pislik oldugunu biliyosun..buna ragmen kac kere banyoda wcde kapi kilitli oldugu hslde zorladigini anlattim sana.. kapiyi kiracak gibi zorladigini..yaa insanin iffetini korumasi nasil bisey hele ki aile ici bilmiyosun..yada kp wc girer beni gorur kapiyi acar ,onu o halde gormeyim diye mutfaga kacarim,pesimden gelir..gece kac kere yakaladim tam bana dokuncakken uyandigimi ... yaa Allah korusun bisey olsa ,suclu yine ben olurum ..gelin ahlaksiz diyiverirler boylesi daha mi iyi olacak size... o eve girmek istemiyorum ne kavgalarla gidiyorum.zoraki..sonra evde kose kapmaca oyna,stresi cabasi..adamin sesini duymak istemiyorum bak yind aradi bugun,sessize aldim tlfnu.
Kafam allak bullak hadi onlar kotu ama sen daha kotusun anne..simdi ablam seni niye sevmiyor anlayabiliyorum..kendi cikarlarin icin bizi gozden cikardin..ben ablam gibi olmayacagim Rabbimden bi umut bekleyecegim bi umut belki bi cikis yolum vardir ,Allah yollarimi acsin insallah

Bana çok şey öğrettiniz mesela benim çok kıymetli olduğumu.kendimi sevmemr kendimle barışmama sebep oldunuz.
Hayır görenen şerdiniz ben şimdilerde anlıyorum

Ben geldim diye mi gidiyorsun?

Seni rahatsiz mi ediyorum , sana rahatsizlik mi veriyorum?

Eger öyleyse sen "leb" dersin ben "leblebiyi" anlayacagimi dusunuyorum.

Sana söylemek isteyip de söyleyemediklerim var.
O gün zihnimi toparlayacak kadar iyi değildim.
Hiç iyi değildim.
Böyle bitmemeliydi.
Bitecekse bile bu şekilde olmamalıydı.
İçimde biriktirdiklerim var. Ama çok farklı gözüküyor bazı şeyler.
Sana onları söylemeyi çok isterdim.
Silmişsin. İzah etmeyi isterdim ama edemedim.
Sana söylemek isteyip söyleyemediğim şeyler kaldı bende.. Bi yazsan bi gelsen belki anlatabilirdim en azından..

Hee her şeyi sen biliyosun, benim bildiğimi daha ağzımı açarken düzeltmezsen bi tarafına bişeyler olur. He canım maşallahın var. Tüüüühqqq.

Sana bir şeyler anlatmak zorunda olmayacağım günler diliyorum kendime.

Sana "hayır" demek de benim için en yorucu şeylerden biri...

seneler sonra girdim son mesaj kazenmiş korktum. yazabiliyoz mu buraya şimdi?
romantik romantik geldim romantizmim geri kaçtı valla

Hakikaten zerre kötü bir niyetim yokken benim sözlerimi farklı yönlere çekip çok kötü şekilde kalbimi kırdın.
Ayıp senin bu yaptığın, kaç senelik hukukumuza ters.
Hiç hoş değil tavırların, hem de hiç hoş değil.
Umarım hatanı anladığında selam diyebileceğin bir gerçek bir dost bulabilirsin. Selametle...

Allah rızası için sus anne.. İçinde tut...
Yeter artık..
Hep sen haklı değilsin...
Hep ben kötü değilim...
Ben sadece etkiye tepki verdim hep...
Bilmediğin şeylerde de ben suçlu oldum...
Bana beddua ettin ama haklı olan benim... Kabul olmayacak...
Hastalıklarımın sebebi bunlarmış biliyor musun? Hayır...
Ben bu yüzden iş hayatına atılamıyorum... Hassasım... Yıllardır bunun çabasını veriyorum tek başıma...
Benim sıkılacak neyim var ama dimi, neye stres yapabilirim ki hep yatıp kalkıyorum, beyinsizim de ben zaten düşünmüyorum hiç... Anlatmazsam eylem göstermezsem olmuyor... Anlatsam anlaşılmıyor... Stres için maddi hayata mı gerek var...
Anne baba diye kendimi korumayayım mı ben, birey olmayayım mı, ez istediğin gibi mi diyeyim..
Bana tahammülsüzlüğün yüzünden hata yapmama dayanamıyor olmandan biraz da kıyamamaktan vs. iş güç yaptırmadın, ben de ruh sağlığımı koruyayım fazla ezilmeyeyim diye çekildim ve şimdi bir şey yapmıyorum diye suçluyorsun.. Beceriksiz diye diye büyüttün... Ben sorumluluk alsaydım şimdi çok daha iyi olurdum...
Dış dünyaya karşı güvensiz, korkak, öz güvensiz oldum...
Anlaşılmaya ihtiyacım var benim.. Çok var...
Ben de insanım ya, empati istiyorum...

Son düzenleme:
İnsan sosyal hayatında anne babasının yansımalarını yaşıyor... Bunlardan da ben suçluyum..
Hep doğruyu söyledim hep... Ama hep haksız oldum... Çünkü hep haksızlık gördüm senin tarafından da anne...
Yetişkin egosundan nefret ediyorum... Olgun olmamasına rağmen büyüyüm ben, ben doğruyum diye ego gösterilmesinden nefret ediyorum...
Hiç kişiliğime saygı göstermedin, şimdi ben bana haksız davrandığında yükselirsem kötü oluyorum... İstediğin kişi olmadığım için kötü oldum hep.
Hayır ben kendimi koruyorum sadece..
Başka zaman yapmıyorum...
Ama bazen diğer insanların bana benzer davranışlar göstermesine de tahammül edemiyorum çünkü çok doluyum.
İç dünyasını bilmediği ne yaşadığını bilmediği kişilere kendi doğrularını dayatmamalı insan... Fikir başka dayatmak başka.

Son düzenleme:
Kendine de bana da ediyorsun anne.
Senin için sadece ben sana ama hayır...
Karamsarlığın, egon, öfken... Kendini de hasta ediyorsun beni de...
Ve hiç işine gelmiyor... Haksız olamazsın çünkü... Seni de çok bastırmışlar ve bunu kabullenmiş tamamen kurban olmuşsun evlenince ailenden çıkardın belli ki... Anneme böyle davranmadım diyorsan çok içine atmışsın demektir farkında ol olma... Gerçekten çok sabır çektim çok, sen nasıl doluyorsan bağırıp çağırıyorsan en ufak şeye ben de doluyorum ve çok daha az çıkıyor...
Allah sana farkındalık nasip etsin...
Umarım aramızda dengeli bir mesafe kurulur...
Artık tamamen affetmem kabullenmem lazım bazı şeyleri kendim için.

Son düzenleme:
Arabanin cam sil suyu bitmis nasil ve nerden doldurucam bilmiyorum..o suyu nerden alicam ? Yakig istasyonlarindanmi Kaportayi acmayida bilmiyom nolcak simdi...
Zaten arabanin yikanmasi gerek...
Ne bitmez isi varmis yaaa amaaan
Bideeee dun hastaneye giderkene 6 vitesten 5,4 diye kuculttum amaas gec mi oldu anlamadim araba bi tuhaflasti tamda sapagin ortasinda virajda iyice saga yanasip 4luleri yaktim..kontagi kapattim mecbur..biraz zaman gecince tekrar calistirdim .. sonra vites yukselterek 3e kadar yola katilimi gerceklestirdim... arabanin canini okumaya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…