Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çocuktan farkın yok, başkasının yaptığının acısını niye bizden çıkarıyorsan.

9 yıl önceki ben' gelecekteki bana hep şunu sormayı bekliyordu
"Bulabildin mi sonunda hep anlattığın o meşhur huzuru?"
Lütfen biraz daha bekle sevgili ben.
Yolumuz taşlı,dikenliydi ama çiçeklenmelerimiz yakın.

Senden nefrete ediyorum. Nefret ediyorum.
Beni kendine muhtaç bıraktığın için nefret ediyorum. Kendimi kötü hissettirdiğin için nefret ediyorum.
Asla ahlaksız bir şey yapmamışken sürekli bana ahlaksız şeklinde hakaret emenden nefret ediyorum. 2 yıl boyunca her gün bana hakaret ettin her allahın günü en mutlu günümüzde bile ben senin hakaretlerini duydum alttan aldım. Hiç kusura bakma ama hiç haketmedim o lafları.
2 yıl koskoca 2 yılımı çaldın benim. Onu geçtim sen benim asistan olma sansımı çaldın.Sen benim hayallerimi çaldın. Sen benim daha buraya yazamayacağım çok şeyimi çaldın....
Senden nefret ediyorum çünkü bana kendimi hep yetersiz, değersiz hissettirdin. Sana bağımlı bir asalağa dönüştürdün beni. Kendimden nefret ettirdin bana. Hiç haketmediğim ben bunları. Kendimden nefret etmeyi hiç haketmedim ben. Bana bunları yapmaya hiç hakkın yoktu. Umarım şimdi adımı bile ağzına almazsın sen benim adımı ağzına almayı bile haketmiyorsun.
Aradığın mutluluğu bulmuşsundur umarım. Ve yakın zamanda söylediğin şeyi de yapmışsıdır. Günü birlik ilişkilerinle mutlusundur umarım.
Sen kafanda beni koyduğun konumdan daha kötü bir konumdasın.

Yaaa videona bayıldım ev halini nasıl özlemişim. Havaya kalkan sarı saçların, söyleyecek kelime seçemeyince gözlerini havaya dikmen, ses tonun, parlak parlak maviş gözlerin. Ve vazgecemedigin o cırtlak pembe şortun
Seni nasıl da özlemişim ya. İçimi eritiyorsun...
Sen böyle çabalarken 'acaba' diye düşünüyorum. 'Acaba çok zorlarsak, her şey daha farklı olabilir mi??'
'acaba ikimizin oldugu bir gelecek mümkün olabilir mi?'
Ama sanırım cevap çok olumlu değil.
Yine de çok seviyorum seni. Ve bu gece boyunca videonu otuzalti kez daha izleyip rüyama gelmeni bekleyeceğim ))

Yine kabusum oldun yine hatırladım o korkunç günleri yine yine .... !
Bu mübarek günlerde DUA ediyorum Allah’ıma
Allah senin bin belanı versin
yaptıklarının binlerce katını çektiğini bi görsem duysam ah içim soğusa benden mutlusu olmayacak.

Bir insan hem gerçekte hayatta hem rüyalarımda nasıl kabusum olabilir sana insan bile demek istemiyorum sabah dudağımda kocaman uçukla uyandım uykumda bari rahat bırak beni ya senelerdir burnumdan getirdin hayatımı kabusum bari olma !
bana zehir ettiğin hayatın tadını sen ne zamana kadar çukaracaksın bakalım şu mübarek günlerde sana beddua etmek istemiyorum ama elimde değil yerin bu dünya değil senin cehennemin dibi !

2011'de ki mesajlaşmalarımızı okudum uzun uzun. Geyikteki uzun grup sohbetlerimizi... Hayat çok zor be zeboş, ama sevgimizi bitirecek bizi fiilen ayırsada manen ayıracak kadar değil. Dünden beri aklımdasın, yasin suresi okudum sana, eminim ki orada efendimizle birlikte kevser havuzunun başındasın. Ne konuşmuştuk, evvel giden kucağını açıp bekleyecekti. Bekle bizi kardeşim

Canımı yaktığını bile bile daha fazla dayanma gücüm kalmadığını bildiğin halde niye üstüme geliyorsun. Beni ve ailemi üzmesine izin vermek yerine onların başına başka bir dert açta bir daha bizim adımızı ağzına almasın.

Canımın içi , üç yıl sonra nihayet bazı duvalari kırmaya mi başladık ne??
Bugün sana kendimi çok yakın hissettim . Bu yüzden aklımda elestirilme korkum olmadan o utanç verici performansımı sana gönderebildim. Sıfır gerginlik,sıfır 'ay üç aydır almadığım kaşlarım kötü gözüktü' diye kahkulle gizleme çabası :) beni olduğum gibi kabul ettiğini bilmenin huzuru vardı içimde. Ki beraber güne başladığımız sabahlarda bile bu duygu bana oldukça uzakti...
Ayrıca bugünkü merakın, alt tarafı on saat geç cevap verdim diye terkedilme ihtimalini düşünüp paniklemen, sağlığımdan endiselenip meraklanman :) sen böyle bir insan degildin ki :)
Beraber olduğumuz zamanlar bile '24 saat' ten az olmak üzere birbirimize cevap vermediğimiz zamanlar olurdu,mesele etmezdik.
ya karantinada bana sardın, ya da aramızda bir şeyler değişiyor :)
ve ayrica istediğim şey için beni cesaretlendirdiğin, kendime güvenimi getirdiğin ve menejerligimi üstlenip rotuslarini yapıp emek verdiğin için teşekkür ederim. Bakalim, yarın belli olacak sonucu.
ama ne olursa olsun zaten benim için önemli olan katılmaktı , biliyorsun:)
Ve sunu da biliyorsun seni seviyorum...boyle zamanlarda daha çok, bazen daha az, bazen hiçe yakın :)
ama vallahi seni ilk gördüğüm günden beri gerçekten seviyorum.
"Hep denedin hep yenildin,bir daha dene,daha güzel yenil" lafının ayaklı kanıtı olsam bile seninle tekrar denemeyi isterim... Ama bakalım.
kahramanlarımıza zaman ne gösterecek:)

Bedduaların tutmaz anne, eğer ben böyle bir insan olarak kalmaya devam edersem ve gelişmekten vazgeçmezsem, çabalamaya devam edersem tutmayacak, hissediyorum, biliyorum. Benimle baş edemediğinde başvuruyorsun bedduaya bazen, eskisi kadar çok canımı yakmıyor, kendimi önemsemeyi daha bir öğrendim ama hala biraz acıtmıyor değil annemden haksız yere böyle şeyler duymak. Hiç bir çocuk duymamalı.
Ben olanları, olması gerekenleri söylüyorum, benliğimi koruyorum, karşı geliyorum diye sırf anne/büyük olduğun için kötü, terbiyesiz biri olmuyorum. Kimse karşı gelmeyecek sana dimi, özellikle senden küçük olan ben, sen hep haklısın ve kusursuzsun. İşine gelmeyince bana kendi yaptıkların üzerinden suçlama yapıyorsun, "hep karşındaki suçlu" diye, asıl bunu yapan sensin, hep bu şekilde üste çıkmaya çalıştın. Ben hep haksız oldum. Bir de "sus tamam başım ağrıdı" tarzı kaçış sözlerin var. En güzel huylarımdan biri çok şükür benliğim için karşı gelmek(ama bazen fazla sabrediyorum bu bazen iyi bazen kötü oluyor, bu noktaya gelebilmek için sabırla ilerlemek güzel olan tarafı), kendime çok zararım oldu istemeden çünkü annenin davranışı bir çocuğun kendine davranışıdır aynı zamanda ama çabaladım, çok çabaladım, yavaş yavaş geliştim, gelişiyorum.
Gönlüm çok rahat, çok çok rahat, 29 yaşına gireceğim ve 29 yıldır sanki biri yapabileceğin en iyi, en az zararlı şey buydu diye fısıldıyor bana, elinin kolunun bağlı olması diye bir şey var, bazı insanlar bunu asla anlamıyor ama var, minik adımlarla ilerliyorsun, başkası olmuyor, olamıyor. Eğer kötü, yanlış bir şey yapmış olsaydım vicdanım beni rahatsız ederdi biliyorum.
Derler ki madem bu kadar biliyorsun niye yapamadın bazı "maddi" şeyleri, yapmam gereken o kadar çok şey var ki maddi dünyaya çıkmadan önce, dışarı adım attığım an kaldıramayıp düşeceğimi, oradayken tekrar kalkamayacağımı biliyorsam hazırlık süreci şarttır. Ah kendimi anlatamıyorum kimseye, bir çok şeyin farkında olduğumu ama zamanından önce yapamadığımı, keyiften olmadığını... Bazen çabalasam da anlaşılmak istenmiyor, niye konuşayım ki, niye çabalayayım o zaman? Bir insanın yapması gereken en değerli, başlıca şey kendini tanıması ve kendine dürüst olması bence.
Sorumluluk vermediğin, baskılayarak içe dönmesine sebep olduğun, beceriksiz diye bağırıp kendine güvenini kaybettirdiğin, maddi dünyada bir şeyleri öğrenmeye fırsat vermediğin, bu yolda anlayışlı olmadığın, kontrolcü davrandığın çocuktan her şeyi hemen becermesini bekleyemezsin anne, o çocuk yapamıyorum diye kendini yer bitirir, kaygılar içinde boğulur ve hiç yapamaz onları çünkü öz güvensizdir, aşağılık hisseder, üstünde gereksizce büyük bir yük taşır, sorumluluk almasını hemen her şeyi becermesini yapmasını bekleyemezsin ondan, becerikliyse de bastırmışsındır artık, ruhsal durumunu iyileştirmelidir önce o, eğer yapıyorsa da kendi iç dünyasına yeterince dalmamış, yüzleşmesi gerekenlerle yüzleşmemiş biri olma olasılığı yüksektir, bu da zararlı. Ben sırf göstermiyorum diye gelişmiyorum anlamına da gelmiyor, öyle de çok geliştim ki ruhsal olarak, kimi için "çok" değildir bu ama benim için gayet çok. Bu becerim için çok şükrediyorum, kendime ruhsal olarak yetebildim.

Son düzenleme:
Bana fırsat verseydin bu kadar zorlanmazdın bir çok şeyde.

Zamana bırak diye diye zamansız ayrıldık seninle. Ama kalbim de aklım da hep seninle.

Buraya yazacağıma ona yazdım. Oh sizde yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…