Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seni tamamiyle kafamdan silmek istiyorum. Çok incindim çok kirildim senin kötü kalpli olduğunu biliyordum bununla yüzleştim aldigin nefesi bile duymak istemiyorum ama yalnız kalmak beni cok uzuyor sen beni her şeyden soguttun. Gerçekten seni omrumden silmek istiyorum. Seninle aynı havayı solumama sebep olan her şeyden nefret ediyorum. Aklıma geldikçe senden tiksiniyorum. Insallah defolur gidersin hayatımdan yaşayıp yaşamadığını bile bilmem sen benim rakibim değil hicbir şeyim olma istiyorum. Allah gerçekten bin türlü cezanı versin. Hayatımda ilk defa nefret nasıl bir duyguymuş sayende öğrendim. Kin tutabiliyormuşum onu fark ettim. Bundan sonra hayat öyle güzel olur ki sesini duymam yüzünü görmem varlığından haberdar olmam inşallah. Senden nefret ediyorum. Yüzüne tükürmek istiyorum. Umarım bende uzak olursun. Seni bu saatten sonra ne iyi ne kötü düşünmeyi bırakıyorum. Benim gitmediğim gormedigim bir yerlerde helâk ol.

Bugun ilk kez fal kapattim ilki yalan ruzgsri gibi dilekler olunca tutmadi sanirim.. 😂 ikinci fincanda hem meraktan hem kafa karisikligim.bitsin diye tek kisiye odaklandim.. hemen arkadasima attim , acikcasi umutsuz bakiyordum ,olmazdir ya dedim.. falin cok guzel dedi ben bolee 😮😮😮 baya anlatti guzel seyler soyledi veya guzel bakmak istedi belkide ,karamsarliga kapilmim ,durumlarimi biliyi cunku..bi cumle kurdu dediki bu fali x kocana kapatmamissin ,dilegin neydiki ,bu fali kime kapattin dedi ben daha bolee kaldim 😶 yok canim evlilik iste nolsun diye yalan soyledim ... amaaa gercekten cok sasirdim ,istersen fincani x e gonderiyim daha yeteneklj dedi.yok dedim kalsin..sende iyi baktin sagol,s imdi diyorumki gercekten olabilir mi , eger bi baslasa guzellikler beni bulacak mi? Sonu guzel mutlu mu olacak? Gercekten cok saskinim..neyse cok kaptirmiykm kendimi ,fala inanma falsiz kslma demisler
*Benim bu kalp carpintilarim asiri kahveden mi acaba yine az once cok kotu oldum 😞

Kadinlara bi dunya laf soyleyen kahrolasica erkekler! Arabanin sag ve sol sinyalleri size tahsis edilmis aksesuar degil..kullanmayi bilmiyorsaniz arabada surmeyin!!!???!!!!

Tavsan daga kusecek simdi ve dagin haberi olmayacak.

Cok sukur ki ustume alinmisim 😂😂😂 ,sira diger dugumleri cozmeye 👮

"Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı statü,hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma,hastalarımı memnun edeceğime, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime,mesleğim dolayısıyla öğrendiğim küçük sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı ve sevgi göstereceğime dil,din, milliyet, cinsiyet,takım, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlükle ve onurla yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. "

böyle bir yemin ediyorsunuz ama kaçınız bu yemini tutuyor, bu yemini hatırlıyor merak ediyorum. Beni takip eden, burada sahte hesap açan ahlaksız doktorlara bu mesajım....

Dünkü 1 saatlik agresif konusmalarimiz yetmediki tekrar ariyorsunuz,acmiyorum belliki konusmak istemiyorum 5.aramanizda anlamaniz lazimken israr ediyorsunuz.17 kez aramak nedir ya? Eliniz bos kaldi anlasilan.
Dagilmayayim diye caba sarfediyorum su hayatta ,uzerime gelmeyin artik.

Hiçbir maske hiç bir yüzde sonsuza kadar kalıcı değildir sende de olduğu gibi şükürler olsun ki Allah’ıma senin de maskeni düşürdüğü için 🙏

Ya hakkaten ask insanin gozunu kör ediyormus. Sen iyisin hossunda, ya benim karakterimde biri degilsin ve seninle anlasamiyorum. Hersey zor. Ugrasiyorum guzel guzel konusalim diye. Zorlama bir arkadaslik gibi bizdeki. Cinsel cekimde cok az. Zaten kavgadan vakit kalmiyor ki

Allaha sukur atlatiyorum herseyi yavas yavas
Dualarim kabul oluyor bir bir cok sukur
Ben daha yolun basindayim ama inaniyorum ki cocuklarimla tek basima cok daha guzel bi hayatim olacak..
Hayallerime ulasiyorum biraz yavasta olsa guc degil sonucta gec olsun muhim degil.
Suan tek sikintim ekonomik guc.. bu durumunda hakkindan gelecegime inaniyorum..
Bugunku goruntulu konusmakla nasil cirpindigini daha net gorebiliyorum..
Tek diyecegim herseye gec kaldin..artik bosa yaptiklarin ! Hortumladigin kartimin icine 2500₺ para koymakla bunu kanitladin..annemden mi korktun yoksa? Yoksa bulabildigim her kaniti mahkeye mi sunacagimin farkinda olman mi..kizimi satranc krsuna yazdirabilirim,yuzme kursuna gonderebilirim...kocamdan evleneli hic bu kadar para gormemistim..neyse ben cocuklarina harciyacagim.

Her şey kaldığı yerden devam edebiliyormuş, bambaşka bi boyutta olsa da sensiz de oluyormuş sensiz de yaşanıyormuş...
Vazgeçilmez olduğunu vazgeçebildiğimde anladım ... Ve sesiz çok da güzel yaşadım ...
Yaşattıklarını yaşıyorsun farkına vardığında çok geç olacak ...

X