Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Whatsapp üzerinden bana yazarken kaba kaba yazıyorsanız aynı kabalıkta cevabınızı alırsınız.
Sonra Kadınlar Kulübü kaba davranıyor diye sakın vık vık etmeyin. Sen istediğin gibi yaz ben yazınca kaba herif olayım....

Bu nasıl üslup dediğimde ama ben 10 yıllık üyeyim ... ee ne yapalım ?

uzun uzun muhabbet ediyoruz diye mutluyum ama sanki sırf lafıma zıt gitmesi için söylüyorsun gibi geliyor bazı şeyleri. bu yaşta hayatta hala anlam veremediğim şeyler olmasını planlamamıştım. bilmiyorum sen de memnun musun, öylesine mi diyorsun, ben mi alınganlık yapıyorum. alınganlık yapıyorsam daha da kötü. sana karşı iyice kırılgan hale geliyorum demek bu. yanlışlıkla çarptığında dağılıvereceğim anlamına geliyor. korkuyorum. ben artık korkmak istemiyorum. korkmaktan korktuğum için en ufak zorlukta kaçtım şimdiye kadar. ama yine korku.

Ağlamadım , gözlerim bile yaşarmadı , kimin kimden önce öleceği belli olmaz Allah bilir , umarım gözlerim aynı performansı öldüğünde de gösterir .
Senden nefret ediyorum , senden nefret ediyorum , senden nefret ediyorum .

Başlarda nasıl da önemliydin benim için. Artık çok da bir anlamın kalmadı. :) yaptığın şeyleri gördükçe soğuyorum, kıskançlık değil bu artık. :) teşekkür ederim.

ergen gibi şu yaşta sebepsiz yere inat çekmek zorunda kalacağıma hiç görüşmem daha iyi. şu hale bak ya. derdimiz bize yeterken bir de daha nasıl karşımdakini üzerim diye düşünebiliyor insanlar. bak kadın erkek olayını geçtim artık, insanlıktan bahsediyorum.

Biriniz fazla rahat biriniz fazla korkaksınız, nolacak böyle bilmiyorum.
Başımıza iş çıkmaz inşallah bu rahatlıktan dolayı.

Bana vermediklerini, suclamalarını ; son konusmada bile hala beni suclamanı hazmedemiyorum.
Şimdi bana verdiğin sözlerinle, bu ay nişanlanıyorduk ya hani , nasıl bittiği gün başkalarıyla konusabildin.
Sevmiştim seni dememe gerek yok, hayatımda ilk kez her hatamın bedelini ödedim. Bana resmen bir şeyleri öğrettin ve gittin.
Ben yasattıgımı yaşadım sayende.
Benım sınavım bitti. Bakalım senın ki nasıl olacak?
İlahi adalet bize ne getirecek.
Bakalım bir daha sevilebilcek misin böyle. Bu kadar birini ezebilcek misin?

şu ölüm kalım günlerinde sesini duymaya ihtiyacım var. ya da bir satır mesajını okumaya ihtiyacım var. çok özledim ben seni.

Bana küfür ve hakaret edemezsin anne, aşağılayamazsın! Sinirini başka şekilde çıkar!
Uyduruk şeyleri bu kadar dağ yapmanın hiç bir faydası olmadı, olmaz, zararı oldu aksine!
Küçüklüğümden bu yana çok yaşadım bir şeyleri tahammülüm yok artık, aynı senin gibi sesimi yükseltiyorum yeri geldiğinde mecbur bıraktığın için, sessizlik sakinlik bir işe yaramadı çünkü zamanında, aksine ezildikçe pısıyor pıstıkça eziliyorsun, ister istemez benziyorsun aile bireylerine! Ama onda da ben suçluyum, kendimi koruduğum için, sonra da sosyal alanda benden müthiş performans bekliyorsun, değer görmezsen, bastırılırsan zor gelişirsin.
Sesimi duyanlar da ne hayırsız derler, herkes çok biliyor ya her şeyi! Herkes nasıl işine gelirse işte! Normalim bu değil...

Son düzenleme:
Ben sadece bundan, kavgadan anlıyorum der gibisin, mecbur kalıyor insan sesini duyurmak için, sonra da tahammülsüzleştiğin için benzer durumlarda da oluyor aradan zaman da geçse, travma bir tür çünkü ve yerleşmiş bir şey, artık aynı aşağılanma, öfke sözlerini duymak istemiyorsun, uzatılmasına tahammül edemiyorsun.. Normal hayatımda bu durumdan hoşlanmadığımdan bastırdığım için de kötü oluyor bunu biraz daha iyileştirdim gibi ama maalesef gönül ilişkilerinde özellikle sana çok benziyorum... Zor oluyor zaman alıyor ama bir dengeye geleceğim hayatta her anlamda dilerim, hep bunun için çabaladım, çabalıyorum.

Son düzenleme:
durup durup eski sevgililerini anlatan adamları anlamıyorum anlamayacağım. bok vardı dimi.

Bir şeyi 40 kere söylersen olur denir anne, dediğin yapıda değilim normalde ama bence daha fazla söyleme sen yine de..
Seni düşündüğümden değil önce kendi karakterimi zedelemek istemiyorum, dediğin gibi biri olmak istemiyorum, öyle bir hata yapmak istemiyorum, Allah'ım korusun! Kendine benzetme beni.

Oğlum niye bu kadar seviyorum seni yaaa????
O kadar tatlısın ki bugun gönderdiğin videoyu 36 kişiyle paylaşmak istedim :)) napicam hiç bilmiyorum seninle...
seni gerçekten çok seviyorum, dediğin gibi bunca senenin sonunda artık nihayet birbirimizi tanıyıp bir harmoni yakaladığımızı düşünüyorum. Hatta giderek sana benzemeye başladığımi farkediyorum:)
Ama öte yandan...denedik olmadı denedik olmadı denedik...yani daha da inatla ısrarla denemeye gerçekten gerek var mı?? Bence yok:)
Hem de hayatımın senden ayrı olduğu kısımları gayet renkli,gayet dolu dolu geçiyordu. Yine de Neden her seferinde yine ağına düşüyorum??

Yasam kaynağım ömrüm senin bazı davranışlarını çok yanlış anladigim için zamanında herşeyi sorun ettiğim , kıskançlık krizine girip senide üzdüğüm için çok özür dilerim anlık durumlarda kendi kendime kuruntu yapıyorum halada ufacık şeyleri gözümde çok büyütüyorum irdeliyorum hepsinin farkındayım ama o an yapınca sanki gayet normalmiş gibi geliyor sakin kafayla okuduğumda neden böyle yaptım ki diyorum hepsi seni çok sevdiğimden paylasamadigimdan ... senin hayatıma girmenle öyle güzel şeyler yaşadım ki üzüntülerımi mutluluğumu herşeyimi anlayan bilen sensin en büyük destekçim oldun... Senin gelmenle gözüm açıldı kendim oldum başta neyin iyi neyin kötü olduğunu farkettim kendimi sende hissettim kalbimi sende buldum ilk aşkım inşallahta son olarak kalırsın canımın içi... 2 yılda çok güzel şeyler yaşadık kötü şeylerde var elbette ben seni düşününce sana bakınca onları unutuyorum kalbim seninle bir herdaim... duamın karşılığısın bunu sana söylemedim ama sen gelmeden biraz önce cuma vakti dua etmiştim seni tarif ettim aradan bir müddet süre geçti ve sen karşıma cıktın Iyiki çıktın... dünyam sen oldun nefesim kalbim geleceğe dair umudumuzu hiç yitirmeyelim sana sonsuz bir güven ve sevgiyle bağlıyımmm . Ben senin için yapmayacağım şeyleri bile yaptım kendimi geliştirdim meğerse benimde olmak istediğim buymuş hiç bu yola girmemişim çok teşekkür ederim. Saçma sapan nedenlerden dolayı 2 sefer ayrıldık 1 hafta içinde tekrar barıştık hepsi anlık sinirlerden kaynakliydi ben sensiz yapamıyorum hep seni arıyorum . Ben senin doğallığını içtenliğini seviyorum en çokta kendine ettiğin sıkıntıları biliyorum sen anlatmak istemesende geleceğimiz için kendini yiprattigini maddi manevi düşündüklerini de biliyorum bunların hepsi geçecek ben seninle küçük şeylerle de mutlu olabilirim Allah bir kapıyı kapatıyorsa bin kapıyı açar bizi Herşeyin hayırlısını verir nasip eder seni herseyden çok seviyorum . Kiymetini biliyorum Benim yolum çok güzel yoldaşımdan kaynaklı vakti zamanı gelince sana bu yazdigimi okutacağım

SEN BENİM EN BÜYÜK ŞANSIMSIN ,KALBIMSIN ,YÜZÜMÜ GÜLDÜREN BENI KENDIM YAPAN TEK ŞEYSİN.

Son düzenleme:
Dışarıda mevsim baharmış
Gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…