Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin tarafindan kendimi kandirilmis gibi hissediyorum. Beklerken de cok sabirsizlaniyorum. Boyle kacip gitmenin hayalini kuruyorum bazen. Sana cok kiziyorum benim duygularimi boyle harcadigin icin. Sana deli gibi asiktim ben. Simdiyse gozumde erkek degilsin..

Tadını çıkar hayatın benden uzaktayken çünkü yanıma geldiğinde burnundan getiricem

Rüyamda seni gördüm. İlk kez. Umarım son olur. Neredesin? Hiç yazmıyorsun bana artık. İyi mi kötü mü bilmiyorum.

Sevgili gorumcemin bakiyorumda fake konular aciyorsun beni bulmak icin dahasi sen ne zaman kayit olduydun hiimm 2014 agustisu belki 2015... tüü sana halami bulamadin..actigin sahte uyeliklerle siteyi elekten gecirdin..fake konularin haddi hesabi yok... yoneticilerede dert yanip beni bulmalarini filan istemissindir beelkiiiiiim.

Neyse sana kolay gelsin..

Senin ağzına ayakkabımı çıkarıp bir güzel girşirip kan revan içinde bırakıp karşında sıgara içmeyi çok istiyorum senden nefret ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni çok özlüyorum.
Her yıl tatilde senin için geliyordum.Seni mutlu etmek için, yanında olmak için.Bu yıl ben buradayım sen yoksun.Bugün seni ziyarete geldim.Yanına yeni kişiler gelmiş.Dedim acaba benim yerim neresi sana ne kadar yakın yada ne kadar uzak.
Rüya gibi günler geçiriyorum, ne zaman bu kabustan uyanacağım.Kalbimdeki ağrı geçecek mi?Sana olan özlemim hafifleyecek mi?

Sana son bişey yazacağım bu hayatta burayı da okumayacağından eminim. Çünkü bilmiyorsun. Ben anlatıyım ama sana herseyi. yüreğimde boktan bir boşluk vardı. Onu sen doldurursun sandım. Çünkü sana gerçekten kendimi açtığım da beni anladığını düşünüyordum. (Nerden biliyim karaktersiz olduğunu ) Farkliydin ve bana kol kanat gerip beni herşeyden koruyacağından o kadar emin olmak istedim ki. Ben sana en büyük sırrımı söylediğimde ki o şizofreni misin nesin kelimesi bugün yaşadıkların ! İntikam soğuk yenen bir yemektir ! Ayrıca burda cidden sana cici bir aşk (!) Yaşamış misiz gibi mehtiyeler düzmüşüm ya seni sevdiğimden de değildi sadece o zamanki kişiyle önümü görmek içindi. O zamanki tehditlerini yuttuysam sırf benim yüzümden birinin canı sıkılmasın diyeydi. Heh bu arada yarın birgün ben olursem ve şans eseri bunları okursan sen benim için içimdeki boşluğu dolduracak bir aractin amaç asla olmadın. Ve ilahi adalete güven benim yapmak istemediklerimi o yaptı. Bugün benim bayramim ✌ 5 seneden sonra..

Yanlış bir örneksin bana anne. Yanlış oldun hep.
Tahammülsüz insandan kimse bir şey öğrenemez.
Yapmak istemiyormuşum. Neden?
Sen öfkeli olduğun için olmasın, ruh halimi korumak için olmasın?
Kendin yapıyorsun sonucundan da şikayet ediyorsun.
Beni hayata karşı hazırlamadın. Kaygılı bir insan olarak yetiştirdin ve yıllardır çırpınıyorum kendi başıma. Çok hassasım.
"Eh artık yeter!" noktasına gelmeden, kavgaları kaldırabileceğim ruh halinde hissetmeden de ileri gidemiyorum açıkçası, fazla etkileniyorum, geriye düşüyorum.

Siteye üye olurken bir zeka testi yapsak mı ki ? Tabi bunu ilk bende uygulamalı sonra üye olmak isteyen herkese ...

Seni tokatlamak istiyorum. Butun gucumle. Derini patlatacak, dislerini cikarak cinsinden

Ben, sen babana uzuluyorsun zannederken, sen ne naneler yemek pesindeymissin? Haysiyetsiz, serefsiz

Hangi duvara sırtımı yaslasam o duvarın altında kalıyorum bi kere de yanılmasam ki sen o son duvardın bunu biliyosun bugün bi kere de şoka girdim resmen valla şu sayfaya böyle saatlerce yazıp rahatlayasım var ama neyse.
O bir gün gelecek ve işte o gün herşey için çok geç olacak.!

Bilerek yapiyorsunuz ,kilit konular uzerinde yogunlasiyorsunuz..hala mi bulamadiniz kkda? Avucunun icinde olan insanciklardan degilim yaa o sebeple bunlar..delirmem icin nelere basvurdunuz?!! Bu kadar hirs ruhlariniza zarar.Allaha şirk kostunuz ve kosmaya devam ediyorsunuz..kalpleriniz muhurlenmis zavalli cehennemlikler..
Su stresli hayatim bile gozlerinize batiyo..simdi biraz relaxlandim,dogru yoldayim keyiflendim bak

İnsanı zorla, büyük bir çabayla sinirlendirip "ne kadar sinirli birisin!" demeni çok trajikomik anne. Öfkenin, sinirin alası sende.

Bir de sağlığım üzerinden benimle iddialaşıyorsun resmen ya! Vallahi çıldıracağım sayende!

Bazı anlar sana öfkem tekrardan oluşuyor. Aslında şuraya uzun uzun yazasım var ama kendime saygımdan dolayı yazmamalıyım. Senin gibi bir adi için kelime israfı olur sadece.
Seni sadece Allaha havale ediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…