Seni seviyorum...
tek bir hareketin bile icimi eritiyor
Gördüğün bir seyde beni hatirlayip video atman, minik sevgi dolu emojilerin, ismimin sonuna taktiğin ş harfi :))
Yillar geciyor, ben degisiyorum ama konu sen olunca hep yerimde sayiyorum. Neden boyle oluyor acaba?
Seni andigim zamanlarda o kadar coşkulu ve aşk dolu bahsediyorum ki insanlar "haaaa,baristiniz mi?" Falan diyorlar
Barismak icin once küsmek gerekir. Ben seninle hiç küsmedim. Ya da hiç kavga edemedim. Sadece seninle bir gelecek dusunemiyorum. Arasıra ayrilmasam, aramiza yollar falan girmese ya camasir suyu icer dunyayi terk-i diyar ederim ya dayanamam bir gün girtlagina yapisirim
Uyumsuz iki insan. Zit karakterler, hayattan alinan 180 derece farkli zevkler.
Taaa en basta bir iliskiye baslamamiz hata aslinda. Hadi o zaman birbirimizi tanimiyorduk-ilk görüş, bilmemne, ask illüzyonu falan... zaman icinde devam etmemiz hata. En nihayetinde ayrılmisken tekrar konusmamiz hata. Sonra tekrar bir araya gelmemiz hata. Sonra tekrar ayrilmisken simdi tekrar konusmamiz hata :)
Insallah yine biraraya gelmek gibi baska bir büyük hata yapmam seninle...
Seni cok seviyorum... ama sevecek daha uygun insanlar bulabilecegime inaniyorum. Hic yoktan senin kadar uyuz-mukemmelliyetci olmayan, beni germeyen...
Yok mudur ya?
Vardir bence :)
Umarim tez zamanda icim sana karsi soğur, yoksa KK'daki kendim ettim kendim buldum konularini acanlardan biri olur çıkarım vallahi