Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Lütfen hisseder misin? Sana ihtiyacım var bırakma beni. Lütfen bir şans daha verir misin bana? Lütfen bir şans daha verebilir misin bana.. :KK43: Bırakıp gitme beni..

Bana iş-okul muhabbeti yapmayın artık yeter... Allah rızası için susun!!!!!!

Kendi kendine ne düşünüyorsun acaba? Sana imalı bir gönderme, söylemim olmamasına rağmen neyin göndermesi bu? Şimdi gerçekten karşılık versem onun gibi daha fena...
Umarım ben yanılıyorumdur ama sanmıyorum. Geçmişte de yaptın çünkü bunu.

Hayatımı alt üst ettiniz. Her biriniz mutsuz olmam için tek tek mücadele etmiş gibi çaba sarfettiniz. Ne anne olabildin sen bana ne de başka birşey.. Sen baba susmasaydın herşeye hani iki kuruş para kazanmak için çabaladığın kadar beni anlamaya çalışsaydın veya yanımda olsaydın belki bi nebze mutlu olabilirdim,dik durabilirdim. Varsınız hayattasınız ama hep başkalarının anne babasına özendim. Keşke dedim,dedirttiniz. Hep bir eksiklik yaşadım hayatım boyunca. Beni şuan kızın gibi görmüyosun ve bu beni o kadar yıpratıyor ki istemesemde görmemeye duymamaya çalışsamda malesef resmen çabalıyorsun anne bunun için. Keşke benim annem böyle bi insan olmasaydı. Keşke şuan bunları düşünmeyip sana sarılıp uyuyabilseydim. Annemm olabilseydin.
Ve sen hayatıma eş olarak girdiğin insan belki umuttun benim için ama olmadı o son kalan umudumuda sen kırdın,döktün,parçalara ayırdın. Senden kurtulmak istiyorum. Hayatımı senden sizden uzakta yaşamak istiyorum. Tüm hayallerimi yıktınız el birliğiyle yetmedi değil mi kırdığınız yetmedi . Birşey çıkmasın daha fazla huzursuz olmayalım diye sustum,alttan aldım ama yine yaptın yapacağını her zaman. Biticek çocukların babası olarak kalıcaksın sadece o günleri beklicem sabrla.

Neden hep aptallık yapıyorum?!! demeyeceğim . Bazı şeyler kader, önüne geçemiyorsun işte...

Özledim seni.. İçimde bir huzursuzluk var bu gece.. Gittikçe kaplıyor ruhumu. Keşke her şey bambaşka olsaydı. Gelmeyecek misin gerçekten? Seni özlüyorum. Geceleri daha çok özlüyorum. Biliyor musun sen gittikten sonra hep aynı rüyayı görmeye başladım. Rüyamda senin beni kurtarmanı bekliyorum.
Hissetmeni isterim. Sana ihtiyacım olduğunu hissetmeni istiyorum.
Bana sadece birazcık zaman ver. Ama lütfen gel.. :KK43:

Koca şehri sana bırakıyorum istediğiniz oldu kına yakın artık alt üst ettiğiniz hayatımın enkazından çıkmaya çalışıyorum aylardır sizin gibi insanlar yüzünden ben bu hale geldim özellikle seni ve diğerlerini bir kere daha Allah’a havale ediyorum !

Biktim senin arsizliklarindan artik
Ne tur bi yaratiksin sen ya
Bi insan hic mi doymaz kac aydir
Ne kadar laftan anlamaz bir numunesin sen be
Ne zaman kurtulacagim senden evsel atik!

Sen benim canımı o kadar çok yaktın ki. Umarım karşılığını bu dünyada görürsün. Yıllar geçti, canımı nasıl yaktıysan hala iyileşemedim.
İnşallah kalbinin en derinliklerinde bana yaşattığın acıyı ömrün boyunca hissedersin.
En mutlu olduğun anlarda bile aklına gelsin. Bana yaptıklarını bir ömür unutama.
Mutsuzluğumun, hayatımın mahvolmasının en büyük mimarı sensin.
Sana hakkımı helal etmiyorum. Ve umarım bu dünyada yaptıklarınla karşılaşırsın.
Seni Allaha havale ediyorum :KK43: :KK43:

İyi olmak istiyorum, biraz zamana ihtiyacım var. Gelir misin? Birlikte iyi olalım, gelir misin birlikte mutlu olalım..

Gecer mi dersin bu iç sıkıntısı!?
Yoksa sen geldiginde mi gecireceksin yaralarimi.

İşin i sini ağzına almasan keşke anne, o kadar mutlu olurum ki...

Neler soylerdim ama terbiyem musait etmiyor ki terbiyede kalmayacak artik sayende
Nasil bir kadinsin kadini birak nasil bir insansin insanmisin sen
Seni tanimak ne buyuk ugursuzluk yollarimiz kesismeseymis keske
Ayni iste calisiyor olmaktan nefret ediyorum
Senden nefret ediyorum

Senin teşvikinle başladığım Hukukçu olma yolundaki son büyük engeli de atlatmak üzeriyim. Seni çok seviyorum, iyi ki öğrencin olmuşum...

X