- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.743
Affetmiyorum. Senin üzgünlüğün benim üzgünlüğümün yanında milyonda bir kalır. Hayatımda kötü giden her şeyde senin katkın var. Bundan sonra hayatına girecek her insanda aklına ben geleyim. Hayatına giren her insanda beni ara ama bulama. Sonra sana olan sevgimi hatırla. Pişman ol için acısın. Seni şu hayatta annenden sonra en çok seven kadını elinin tersiyle nasıl ittiğini hatırla, nasıl ağır küfürler ettiğini hatırla. İçini özlem duygusu kaplasın ve geri gel.
Ben hiçbir zaman hayatımda neden olduğun gördüğüm zararları sana söyleyemedim. İçimde kaldı. Ama dilerim Allahtan birgün beni tam anlamıyla anlarsın. Çok özlersin beni inşallah. Geri gelirsin her seferinde umarım. En mutlu olman gereken anlarda bile kalbinde bana yaşattıklarının ve benim acım olsun. Kalbinin en derininden hisset o acıyı bir ömür. Seni Allaha havale ediyorum canımdan çok sevdiğim ama hayatımı her şeyimi kaybetmeme sebep olan çocuk.
Ben hiçbir zaman hayatımda neden olduğun gördüğüm zararları sana söyleyemedim. İçimde kaldı. Ama dilerim Allahtan birgün beni tam anlamıyla anlarsın. Çok özlersin beni inşallah. Geri gelirsin her seferinde umarım. En mutlu olman gereken anlarda bile kalbinde bana yaşattıklarının ve benim acım olsun. Kalbinin en derininden hisset o acıyı bir ömür. Seni Allaha havale ediyorum canımdan çok sevdiğim ama hayatımı her şeyimi kaybetmeme sebep olan çocuk.