Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Evet hata yaptım , çok yanlış yaptım ama hep özür dileyip telafi etttim bir şekilde canımı yaktığın için canını yakmak istedim dedin ya hani İnan bu kadarını ben hak etmedim sen benim canımı yakmadın günlerdir sanki canımı söküp aldın o yanındakini de al ve defolun gidin bir an önce burdan cehennemin dibine gidin be ! Allah belanızı versin sizin. En zor günlerimde sen bana bu acıları yaşatacak en son insandın aslında ama en çok canımı yakan sen oldun inşallah o yanındaki kadın ile aslaaaaaa mutlu olamazsın aslaaaa !

En ufak şeyi dağ yapıp sürekli kendi moralini bozma huyunu senden aldım anne! Son zamanlarda daha bir azaldı rahatladım ama genel manada bitirebilecek miyim bakalım.

"İmkansız olmuşuz, hayattayken üstelik..."

En çok sen olmak üzere anne genel manada ağız tadıyla hiç birinizle konuşamıyorum ailede...
Bir de anne şu dışarıya gösterdiğin anlayışın yarısını gösterseydin bana daha iyi olabilirdi benim için...
Bazen çok sinirleniyorum, isyan edesim geliyor.
Hoş bazen bu anlayışı ben biri hakkında biraz hoş olmayan yorum yapınca sırf inadından bana ters gitmek için gösterdiğin de oluyor da(bazen de tam tersi ve benim fikrim sana ters gelince beni de inadımdan yapıyorum sanıyorsun kendin gibi), yine de dışarıya daha iyisin genel olarak.

Hesabı kapattın mı yoksa nick mi değiştirdin acaba ya da yeni hesap mı açtın ama senin gibi konuşanına rastlamadım, bilmiyorum belki de sakladın kendini... (başka platform)
Neyse merak ettim bir öyle.

Bir gün inşallah pişman olursun bana yaptiklarina!beni öyle bi ozleki için acısın canin yansın bensizligin bedelini öde.o benim kız kardeşim yapmaz dedgin kardeşin varya kız kardeşin şimdi onun düğünü olacakya inşallah bana yaptiklarinizin aynısını kardeşin çeksin oda mutsuz olsun ! Olsunki bi yuva yıkılmak ne demekmiş anla beni kedi yavrusu gibi baba evime biraktinizya o kız kardesinide aynı öyle biraksinlar yaptıklarını cekk... Allah cezanı versin pislik herif sen tam bi şeref yoksunusun o evimin esyalarni toplayan koltuklarımi satan ellerin varya kopsunnnn..... o çok istedigin bolluğu bulama....hakkimi sana ve ailene helal etmiyorum.. ne yasattiysaniz onu çekin pislikler......

😭oh be rahatladim

-Sevgilim bilmem ilerde olur muyuz ama iklimya kızımızın ismini blogda kullanıcı adı yapıp soy isminde durdum hiç bişi söylemedim korkut(erkek arkadaşımın soy ismi) yazman çok hoşuma gitti. bide şu kırgın kızgın ses tonunu değiştirir misin? Rica ediyorum.

Mutlu musun? Kiminle konuşuyorsun? Canımı çok acıttın? Gerçekten nasıl böyle mutlu olabiliyorsun? bu kadar canımı yaktın. Bana yaşattığın acıyı hisset. Seni severken beni ittiğin zamanları hatırla, sana olan sevgimi özle.

Son düzenleme:
İçimdeki öfke dinmiyor sana karşı. O kadar çok fazla ki. Canımı hiç kimse böyle çok yakmamıştı. kadar çok şey kaybettim ki senin acın yüzünden. Neden hiç sevmedin? Neden böyle uçurumdan attın beni? Canımı yaktın ya. Kalbinin en derininde hisset bana yaşattıklarını. O kadar çok özle ki sana olan sevgimi. Çok kırgınım. Çoook.

Ben senin gibi zorla bir şey yaptırmak istemiyorsam demek, soruyorum bu yüzden. Neden soruyormuşum... Ayy....

Sürekli bela okuyup kahredince oluyor olabilir bu aksilikler belki??

Anne, sinirli, huysuz, kırıcı konuşan, aşağılayan, fazla karışan, her şeyi kendi istediği gibi olsun isteyen bir insan olmasaydın sana nasıl yardımcı olabilirdim bir bilsen! Bu yüzden yerimden çoğu zaman kıpırdamıyorum, genelde acil durumlarda. Sonra yine isyan ediyorsun, yoruldum, her şeyi ben yapıyorum vs.. Ben de hassas bir insanım ve kaldıramıyorum sürekli aşağılanmayı, öfkeyi falan, zaten kendimi bulmaya çalışıyorum, zaten öz güvenimi çok zedeledin bunu toparlamaya çalışıyorum iyice kötü olmamak için çekiyorum kendimi. Senin yüzünden iş güç yemek falan bilmiyorum ben daha doğru düzgün. Sonra da beceriksiz oluyorum, çünkü her şeyi ilk seferde iyi yapmamı bekliyorsun.
Şuan ki duruma da gayet güzel el atabilirdim mesela, sakin olsan daha sorunsuz geçerdi her şey. Hayatın boyunca daha az yorulurdun muhtemelen beni elinin tersiyle itmeseydin, anlayışlı olabilseydin... Çok kırdın, yordun.

Son düzenleme:
Anne niye söylediklerim aramızda kalmıyor, niye ya niye???
Vind böyle dedi, vind şöyle dedi niye diyorsun niye niye!
Bir sürü insan konuşuyordur arasında fikir veriyordur kim diyor o da böyle dedi şöyle dedi diye, söylenir mi her şey ya?
Düşman mısın, kendini haklı çıkarmak, söylediklerini vurgulamak için kullanıyorsun konuşmalarımı. Kimin ne düşündüğünü nereden biliyorsun, bir şey yokmuş bunda emin ol bir şey bulunur istendiğinde, ben olabildiğince karışmak istemezken sadece aile içinde az buçuk bir şeyler söylerken sen niye söylüyorsun ya? Ben istediğimde söylerim sen niye söylüyorsun???
Bir daha ağzımı açmak bile istemiyorum sana karşı, inşallah başarırım aynı evin içinde.
Anlat dur! Hatta keşke anlatmasan!
Niye yardım etmeme izin vermiyorsun ya niye, aile deyince böyle olmamalı bence!

Son düzenleme:
Çok gerginim ya.... Kaç kere daha söylemem gerekiyor istemiyorum diye? Niye saygı duymuyorsun?

Sen değil miydin o kadar hayal kuran , pes etmeyen herşeyi herkesi karşısına alan sen değil miydin senelerrrr boyu varlığın olmasa bile gölgenle beni dimdik ayakta tutan , sen değil miydin beni bu derece güçlü yapan kimsenin üzmesine izin vermedin düştüm her kafamı kaldırdığımda sen vardın , düştüm hep elini uzatan sendin ...
Ya şimdi ? Herkesten çok ağlatan sen misin gerçekten inanamıyor insan be ! Konduramıyor işte. Neyse Bi kere daha Allah’a havale ediyorum ben seni.

Harbiye duragina her geldigimde boğazımda yumru mu olacaksin böyle??????????????????????????

X