Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Tek seninle benim bildiğimiz gerçekler ne olacak ?
Eminim sen herkese diyosundur ama yok ben 1 kişiye bile diyemem ... Sadecee kendime itiraf edebildiklerim he bide Allah şahidim ...

İnanmıştım ya sana. Sen de bende hayal kırıklığı yaptın. Bak gelmedin. Zaten unutmuşsun da. Ya ne bilim bi insan nasıl unutur hemen. Ulan ben de mi sorun var? Hani aşığım falan diyordun. Helal olsun ya ben bu halimde bile unutamamışken sen hemen unutmuşsun. Eyvallah.

İyi bi insan mısın acaba? Seninle ilgili çok fazla şey merak ediyorum. Sen de beni merak ediyorsun biliyorum. :)

Ya hangi kızla konuşuyorsun şuan? O kadar sinirliyim ki sana. Ne zaman baksam çevrim içi. Kendimi zor tutuyorum yazmamak için. Cidden hangi kızla konuşuyorsun ya? Niye gelmiyorsun unuttun mu cidden üç günde. .

Hayat seni karsima cikarmasaydi, bugunku olgunluguma ulasamayacaktim. Tesaduf degil bu.

Bana veremedigin durustluk, guven, sadakat gibi degerlere oyle acim ki...

Sen yoksun ya, her seyde huzur var.

Bir daha asla cikma karsima. Asla!

Ne kadar kötü bi gündü hepinz üzerime oynayın daha fazlasını getirin hatta onlar da oynasın
sadece Allah büyük diyip susuyorum ben !

Yaa yarın çalıştığın yere gideceğim orada olur musun acaba? İnşallah orada olursun. Üzülürüm seni göremezsem. Üzülür müyüm cidden? Niye üzülüyorum acaba. Henüz çözemedim.

Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm...

Bu kez pek bir afili yalnızlık
Aldatan bir kadın kadar düşman
Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan
Bu kez pek bir afili yalnızlık
Ağlayan bir kadın kadar düşman
Tuzaklar kurmuş üstelik
Bırakmıyor acıtmadan..

İyileşmeye başlayan yaranın kabuğunu soymaya çalışmak gerçekten eğlenceli imiş!

Eşinin gelinliğini beğenmedim o ne ayol zevksizlik abidesi!
Zevksiz olduğu gerçi seni seçmesinden belliydi. :))
Benim neden sevdiğimi sorma!!

Yanına gelecektim. Aylar sonra seni görme ihtimali yaratacaktım kendime.

Yapamadım. O kadar yoruldum ki. Sana doğru bir adım atmaya dermanım kalmamış.

Özlüyorum. Belki hala seviyorum. Yaptıklarına bakıyorum, elle tutulur hiç bir şey yok.
Benim başından seni silip atmam gerekirdi.
Kendime bu şekilde davranılmasına müsade edemem artık.
Canım acıyacak, belki çok ağlayacağım ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…