Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Olacak olan bir şeyler varsa olur zaten.
Ne diye düşünüyorum ki sanki?
Rabbim beni yeterince düşünüyor zaten.
Varsa bir planı ikimiz için yaşarız görürüz.
Güzel şeyler olur inşallah. . .

Özledim seni biliyor musun? Bilmiyorsun, belki unuttun beni de. Ben de bunu bilmiyorum. Ama seni özledim. Cesaretsizim. Cesaretim olsaydı ve seni kırmaktan korkmasaydım hemen şuan seni arardım. Oysa ben sadece bekliyorum gelmeni. Gelmeyeceğini de biliyorum. Bunun nedeni de benim. Cesaretli olmayı isterdim. Ama üzülmek istemiyorum, kırılmak istemiyorum artık. Ve en büyük nedeni seni üzmek ve kırmaktan korktuğum için cesaretim yok. Ama sen gel be. Hadi gel de konuşalım özledim..

Bir varmis, bir yokmus misali oldu biraz ama yapacak bir sey yok, olmasi gereken buydu.

20 gün olmuş bihaber oluşundan yazmadın aramadın hatta engelledin mutluysan diyecek tek sözüm var keşke en baştan bunu yapsaydın gitmeyi beklemeden . hayat sadece sana güzel yolun açık olsun güçlü insan . Her şey gönlünce olsun

Elma yiyişime kadar laf etmen anne... Eleştirecek yer arıyorsun yine.

Of dayanamıyorum. İyi misin? Ya hadi lütfen dön. Ya bir kez iyi oldugunu bileyim. Allahım yardım et (

Ay yeter ya beni deli ilan ettiğiniz. Fenalık geliyor artık.
Of Allah'ım inşallah kimseye hiç bir şeyi anlatmak zorunda kalmadığım, her şeyi kendi kendime hallettiğim o gün gelir. Gelsin! Çıl-dı-rı-cam!

Artık seni düşünmek istemiyorum! Ben seni sevmek istemiyorum! Seni sevmek bana acı veriyor! Çık git artık kalbimden! Ben başkasını sevmek mutlu olmak istiyorum! Olmuyor olmuyor işte olmuyor! Olmuyor olmuyor. Neden bu kadar derinlere yerleştin? Neden neden neden? Bağırasım var çığlık çığlığa neden neden? Nerden tanıdım ben seni? Unutmaya çalıştıkça başaramıyorum! Bir anlık hayatın telaşına dalıp unuttum sanıyorum. Çok sonra yanıldığımı anlıyorum. Uzun zaman sonra birinden hoşlandım belki de bana karşı hal ve tavırları hoşuma gitti ama bil bakalım noldu? Senin yüzünden uzak duruyorum! Öyle bi işlemişsin ki içime nasıl atacağım gerçekten bilmiyorum. . .

Bak şu üstteki mahperi üyenin yazdıklarını yazmaya bile korkuyorum ama aynısı benim içinde geçerli..
Dün arkadaşla konuşurken içinde ona sevgi kaldı mı dedi. Güldüm dalga geçer gibi. Bir şey demedim. Tamm ben anladım dedi. Sonra biraz zaman geçti, yok dedim. İçimde kalmadı bir şey. 50 metre ötesini gösterdim, bak dedim şurada olsa bile gidip onunla (konuşmam yüzüne bakmam demek istedim ama cümleyi devam ettiremedim bilmiyorum ama devam etmedi cümle). Sonra sözümü kesti yanına gelse selam verse dedi falan filan. Benden uzak olsun dedim. Asla onunla olmaz dedim. Dedim demesine ama bir daha hiç kimseyi seni sevdiğim gibi sevemeyeceğimi adım gibi biliyorum. Bir daha hiç kimseye böyle duygular hissedemeyeceğim. Sen benim canımı öyle yaktın ki. İçimde bir yerlerde hep bir şey kalacak. Ben ölene kadar hep benimle kalacak. Mahvettin beni çocuk. Mahvettin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…