Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Tek gerçek sevgi evlat sevgisiymiş bu hayatta kısa bi süre de olsa ben o duyguyu yaşadım üstüne başka birşey yokmuş meğer hayatta ... her gün her saniye aklımdasın seni çok özlüyorum minik sevgilim , minik bebeğim benim senin acını seneler geçse bile ilk gün ki gibi hissetmeye devam edicem :KK43: tarifi yok ...

Anne beni hep yordun hala yoruyorsun. Yorma! Allah için ya.
Yaptıklarına bak sonra benim ettiğim iki lafa takıl, sanki hayatım boyunca ben bastırdım, ezdim seni. Karşı gelmeye başladığım zaman kötü oldum. Bir laf ettim sanki hayatım boyunca bunu söylemişim gibi bir yükselme. "Kendi evimde" diyorsun ya zaten hep öyle oldu anne, bana pek benimsetemedin.
Evet 30 yaşına geldim neredeyse evet kendimi bir şey sanıyorum ve bir şeyim, bireyim ve terbiyesiz değilim, senin bana saygı duymamana rağmen. Psikolojim de sana rağmen gayet iyi ciddi sıkıntılarım yok, kötü olabilirdim ama ilk fırsatta yine de gideceğim psikologa falan. Başka sıkıntılar var ama, özgüven eksikliğini gidermeye çabaladım hep örneğin, her zaman tek başına çabaladım kendimi iyi etmek için haliyle yavaş oldu, bir şeyler gecikiyor ama oldu, oluyor, iç dünyam hakkında hiç bir fikrin yok en başta sana kapattım bu kapıyı, çok kırıldım. Kendi kendime dışarıdan pek görünmeyen uzun yollar katettim. Daralan ruhumu ayağa kaldırmak zorunda kaldım zırt pırt.
Esas gitmesi gerekenler gitmezmiş psikologa, onların hasta ettikleri gidermiş derler. Sen her zaman haklısın, en süpersin, en iyisin ve anne olduğun için çocuğunu da ezmen normaldi, falanca da bir şeyler yaptı zaten onlar yapınca daha normal oluyor evet. Haksız olan hep benim. Anca sesimi çıkardıkça bir durdun, napabilirim.

Son düzenleme:
Senden mi hoşlanıyorum yoksa ilginden mi? Seni reddedersem hayatımın fırsatını kaçırmış olur muyum? Oysa ne kadar da uygunsun bana. Çok da sevimlisin, istediğim gibi ayırt edici özelliğin var ve bana deli gibi aşıksın. Peki ben ne istiyorum?
Seni sevmeyi o kadar çok istiyorum ki... Aşkına karşılık vermeyi kalbimin küt küt atmasını...
Ne yapacağım bilmiyorum. Kafam karmakarışık. İnsan duygularından emin olmaz mı hiç? Senden şu an mesaj bekliyorum. Senin de aklındayım biliyorum. Alışkanlık mı yaptın bana yoksa ilgileniyor muyum seninle hiç emin değilim. Sanırım biraz beklemem lazım. Bu ara ikimize de iyi gelecek

Ben de insanım ve bazen sinirlenebiliyorum daha ufak şeylerde, kendimi ne kadar tutsam da, sana benzemek istemesem de onca yıl yaşadığıma benzer en ufak bir olumsuzluk bazen çok moralimi bozup canımı sıkabiliyor. Olumsuzluklar beni de çok etkiliyor, seni etkilediği gibi.
Sen neredeyse hep böyleydin ama ben bir kere yapayım kötüyüm.
Ve sürekli kavga huzursuzluk görmemden heralde, gönül ilişkilerime de yansıyor.

Kafamdaki sorulara bi gün cevap bulabilecek miyim acaba ? Bin bir türlü şey var merak ettiğim sorgulamak istediğim bence öyle bir an olmayacak ve ben bu beynimin içindeki sorularla ölüp gidicem galiba.

Her gece senden biraz daha soguyorum. Her gecen gun sana olan sevgim biraz daha azaliyor. Artik seninle ilgili negatif dusuncelerim pozitif dusuncelerimden cok daha fazla. Yurumeyecek bu iliski. Er ya da gec ayrilacagiz eminim. Ama nasil ve ne kosullarda bilemiyorum

Ben bunların acısını çekmem, bir şey yapmadım çünkü! Yapılana karşılık verdim, veriyorum o kadar!
Sen diyorsun ya başkalarına "Allah görüyor" diye. Evet aynen tam olarak öyle, Allah görüyor!!!
Yeter ya yeter!
Ektiğini biçmek diye bir şey vardır, bunun farkında ol!
Şükürler olsun, gönlüm rahat.

14 şubat gecesi neden geldin girdin ki rüyamın ta içine?
Birlikte geçirdiğimiz bir sevgililer gününde elinde çiçeklerle görünce seni nasıl kahkahalarla gülmüştüm hatırlar mısın? :)
Neden güldüğümü biliyordun yoksa kızardın bana. :)
Bana ait değilken yine geldin birlikte kutladık sevgililer gününü.Ellerinde çiçekler yoktu.Gülümsememi isterkenki bakışın vardı hep de gülümsüyordum.Ellerini dudak kenarımdaki gamzeye koyup yine "çiykiiinnnn seni" dedin sarıldın özlemle.
Uyandım ve çok ağladım..Ne kadar da arabeskimmmm yine! :))
Bugün sessiz ve son haykırışıydı kalbimin..

Sana karşı asla yumuşamayacağım.
O sevimli, ponçik hallerin geliyor gözümün önüne. Bana kocaman sarılman, birlikte uyuklamamız..
Kendime bilhassa hatırlatıyorum. Yumuşayan kalbimi sertleştiriyorum sana karşı.
Annaboleyna herif senin için 3 km gelemiyordu, sözde vakti yoktu, parası yoktu.
Ama bak 3 günde tanıdığı varoş dilberi için anında vakit, para bulabildi. Atladı gitti başka şehire.

Uyku atakları geçireceğin gün olsun cnm bu gece.
Erken uyu emi?!
Yarın sabahtan gideceğim ben yine.
Sen?

Yarın ne yapsam acaba? Geleyim mi yanına? Sana kalsa gel dersin biliyorum. :KK70: ben galiba yarın yanındayım yine. Şu yaptığıma inanamıyorum..:KK53:

Bugün seni bekliyorum. Gün sonunda bu mesajı editleyip gelmedi yazacağım muhtemelen.. :KK43:
Beni şaşırtıp gelsen. Lütfen gel sana ihtiyacım var..

Neden seni görmek istiyorum deli gibi? Ne oluyor bana? Kendime engel olmalıyım. Ne oluyor bana çok korkuyorum bu durumdan. :110:kalbimin ritmini değiştiriyorsun. Ve ben saçmalıyorum şuan!

Neden kötü davranıyorsun çevrendekilere? Nasıl bi karakterin var senin? Sana inanamıyorum. Hiç-bir şey olmamış gibi bir de konuşuyorsun şuan. Pes!

Sana hiç yazmadım buraya. Şimdi yazıyorum. Ulan hayatından çıkardın madem neden hala aklıma gelip özlemiş gibi hislere neden oluyorsun? Defol ya defol git artık aklımdan ve kalbimden. Yıllarca taşıdım seni kalbimde ve aklımda. Yoruldum. Defol git ya kalbimden aklımdan, hayatımı mahvettin. Allahın dan bul.

X