Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ama benim suçum yoktu ki! Ben gönüllü değildim tamam mı? Mecburdum! Ne kadar üzüldüm ne kadar ağladım bilmiyorsun. Yalnızca sen üzülmedin tamam mı? Bana düşman olmaya hakkın yok bu yüzden! Hala üzülüyorum hala canım acıyor. Susuyorum diye mutlu olduğumu falan mı sanıyorsun? Öyleyse yanılıyorsun! Hem de çok. . .

Bana ne yaparsan yap seni sevmeye devam edeceğim. Ve bir ömür senden uzak duracağım şuan yaptığım gibi. . .

Yeri gelince "çocuğu dinlemiyorsun" deyip kızmak ama ben konuşurken bölmek. Teşekkürler. Şu iletişim meselesini fazla önemsiyorum, iyiyse çok iyiyim kötüyse sinirim, moralim bozuluyor.

Bir gün çok pişman olacaksın ama o zaman ben olmayacağım. Umarım beni hiç unutamazsın. Benden sonra hayatına girecek kişi; uykundayken bile ara ara ellerinle ellerimi yoklayıp tekrar uyumaya devam ettiğin gerçeğiyle yaşasın.

"Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir."

Gelecek misin ki?

Seni cok ozledim. Dun gece ruyamda gorup sarildim sana. Keske biraz daha ruyam uzun surseydi. Doya doya vakit gecirseydim seninle. Kimseye soyleyemiyorum. Hersey cok gecmiste kaldi ve bir daha asla hic birsey eskisi gibi olmayacak. Biliyorum. Bazen dusunuyorum belki su zamana kadar en guzel en eglenceli gunlerimi seninle gecirdim ben.

Ah ahh. Insallah iyisindir. Keske sokakta markette, biryerde karsilassak. Gorsem tekrar seni. Cok ozledim cok..

Ben senden soğudum! Bu kadar yaptığın şeyden sonra zaten normal yani soğumuş olmam. Ama seninle muhatap olmak zorundayım. Off.

Bu öfken de dinecek biliyorum. Ama ben de kapanmaz yaralar açacaksın bu sürede. Seni bir ömür affedemeyeceğim bu yüzden. Bir ömür beni affetmeyeceksin biliyorum. İki kırgın yaşayıp gideceğiz. Ama şunu unutma sen benim için demesem de çok değerlisin. Bu satırları okumanı çok isterdim. Benim için değerli olduğunu bil isterdim. Bakma sustuğuma. Suskunluğum çok şey anlatır anlayana. . .

Kelebeğim... seni çok özlüyorum biliyo Musun her saniye aklımdasın acaba nasıl bir minik olacaktı kime benzeyecekti vs diye seninle konuşuyodum sen benim içimdeyken varlığına sevinemeden yokluğuna üzülmekle geçiyor günler ne kadar zor bi durummuş rabbim kimseye yaşatmasın... hayatımda herşey unutulup gidecek bir gün belki ama seni asla unutmayacağım

O kadar güçlüydüm ki küçüklüğümden beri ne sorun yaşarsam yaşayım hep pozitif olarak üstesinden geldim hiç ona buna dert yakınmaz ağlamazdım bile insanlar hiç derdin Yokmu senin derdi çoktu ama yoktu işte ...
Benim bütün gücümü aldın bu sefer gerçekten yıkıldım ben bu olayda ne yapsam olmuyor kapanmayacak yaralar açtın gerçekten bi sorunun üstesinden ilk defa gelemiyorum gücüm yok bitik haldeyim ve herşeyin tek sebebi sensin.
seni gerçekten Allah’a havale ediyorum umarım gün yüzü görmezsin sende !

Başkasına aşıktım, evet.
Ama seni her gördüğümde 'Bu adam olgun, beni güzel sever, iyi birisi' diye düşünmüştüm.
Seni sevdim.
Biliyor musun düşündüğüme o kadar ters birisi çıktın ki?
Korkaklığın, yaptığın yanlışların arkasında duramayışın, hele en son yaptığın.. Be adam ben sana bunları yakıştıramazken sen nasıl kendine yakıştırıp yaptın?

Cok tuhaf duygular icersindeyim. Gece gunduz surekli aklimda oldugun bir ara bana mesaj attin. Ve simdi seninle normal arkadas gibi azicik mesajlasmamiz o kadar tuhaf ki.. insan ister istemez alistigi konusma tarzini bekliyor karsisindakinden. Senin agzindan kendime uygun birini bulup, evlenmeyi dusunuyorum lafini duymak kadar garip birsey olamaz. O kiz ben olacaktim hesapta. Evlenecektik. Cocuklarimiz olacakti. Hayat ne tuhaf...

Birsey soyleyeyim ki sen cok iyi bir insansin. Ya zamanimiz yanlisti yada yanlis adimlar attik. Bilmiyorum. Ama insallah sacma sapan biriyle degilde, gercekten mutlu olabilecegin biriyle beraber olursun. Seninle hala birlikte olsaydik sorunlarimiz devam ediyor olacakti. Sorunlarin cozulmus olmasi, ayriligimizdan kaynaklaniyor. Kendimize cikardigimiz derslerden..

Soguk kanli olmak gercekten zor. Seni tekrar gorup, aslinda belki bir de sarilmak isterdim. 3.5 senemiz gecti. En yakin arkadasimdin. Insan ister istemez ozluyor

Bu saate kadar uyumayınca seni özledim.. yoksa katiyen aklıma gelmiyorsun.. geçenlerde rüyamda gördüm, barışmışız ama mutsuzum, seni aslında hiç istemiyormuşum.. öyle mi acaba.. dönsen belki barışırım, belki de istemem seni.. doğum günümü kutlayabilirdin ayrıca, hani bütün doğum günlerimi birlikte kutlayacaktık:) ne oldu.. üç yıl geçti bile biteli, üç yıl çok uzun, çok uzağız o günlere.. gıcıktın, ilgisizdin, söylenirdin filan ama yine de efendi ağırbaşlı bi çocuktun aslında, şirindin de sanki biraz.. senden sonra tanıdıklarım çok mu iyiydi, daha bile kötüydü çoğu.. hem ben de huysuzdum kıskanırdım seni, söylenirdim, beklentiliydim ama severdim, güldürürdüm de çok.. sen hiç özlemiyor musun beni ya, sen de sevmiştin ya hani çok.. bence gerçekti.. belki yüzün yoktu dönmeye, benden de hiç haber alamadın ki.. neyse, napalım, nasip:)

Nerde eski sana asik ben. Nerde simdi sana degmemek icin bir bahaneyle senden gec yatan ben.. sanirim artik seni gercekten sevmiyorum. Hatta bazen dusunuyorum acaba hic seni gercekten sevdim mi? Yani o kadar farkliyiz ki biktim artik seninle farkliliklarimizi torpulemekten. Sanirim bendeki sana karsi asktan cok sehvetti. O da bitince geriye hic birsey kalmadi. Seviyorum demek icimden gelmiyor. Seninle yakin olmakta istemiyorum. Bana karsi son bir bucuk senedir cinsel soguklugun yuzunden seninle hic bir sekilde ten temasinda dahi olmak istemiyorum. Arada bir duzelsemde, genel anlamda ger gece bu dusuncelerle gune son veriyorum. Bugun yuzugume bakarken, acaba ne zaman cikaricam bu yuzugu diye dusundum. Iliskimiz boyle skici gecerse, seninle yaslanmak istemeyecegim eminim

O kafanda kuyrugu birbirine degmeyen tilkiler yine neyin pesinde acaba? Yakinda kokusu cikar.

Ya bu eksiltme girisimi neyin nesi simdi? Amac ne yani?

Yarin Sevgililer Gunu ve yazmazsin umarim.

Baydi artik.

Eksik kal ! tırnağın kırılsa benden bil , yaptıklarını yaşamadan ölmezsin umarım bu hayatta.İnanıyorum er ya geç çekeceksin kuyruk acın var demek ki gecenin bi körü aramalar gizliden falan eskide kalmadı mı sence bunlar amacın ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…