Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Al işte ya. Diyorum ki şurayı yapayım mı, temizleyeyim mi, hayır falancada falanca bir şey var sen nasıl yapacaksın. Böyle böyle ben de yapmıyorum, küçüklüğümden beri böyleydi bu. Yapmayınca da laf yiyorum. Ouf!

Bi gün sana söyleyemediğim herşeyi yüzüne söyleme şansım olur mu acaba ?
Ya da içimdeki bunca şey benimle beraber mezara mı gömülecek gerçekten merak ediyorum :/

Şuan üzüldüğüm için karnım ağrıyor. Birkaç saat öncede kalbim sıkışıyordu. Şu saate kadar uyutmadınız ya.
Niye bu kadar kırdın? Ya cidden neden bu kadar kırdın? Neden bunca kötülüğü yaptın bana yıllarca? Hiç mi vicdanın sızlamadı. Yemin ederim şu cümleleri yazarken öyle bir kramp giriyor ki hiç mi gece uyurken vicdanın sızlamadı? Nasıl bu kadar üzdün yalanlar söyledin kırdın?
Senden sonra biri geldi. Ona seni anlattım. Bana dürüst ol dedim. Tamam dedi, o da yalan söyledi biliyor musun? Bu kez bu yalanı anlamam yıllar sürmedi ama. Anladığım halde göz yummam yıllar sürmedi. Ona da kırgınım. Ama sana daha çok kırgınım. Ağlıyorum şu saat.
Kalbinin en derininde bana yaşattıklarını hissetmen dileğiyle.

Vicdanın sızlıyor mu acaba çok merak ediyorum ?
Pardon sende vicdan merhamet namına birşey yoktu gerçi unutmuşum ben ... !

Bizim seni beklememiz yetmez bunu çoktan anladım ama ya sen de bizi bekliyor musun?
Gelmek istiyor musun?
Biliyorum ki benimlesin, geldin. Nolur benle ol. Bizi sev, bize tutun. Seni şimdiden çok seviyoruz.

Keşke seni hiç tanımamış olsaydım be !
Lanet etmicem o güne lanet edip günaha girmicem ama hiçççç seni tanımamış olsaydım keşke bunca şey başıma gelmezdi !

Aylar sonra ilk defa evden çıktım görmeyi beklediğim şeylerle karşılaştım hayat ne tuhaf dedim içinden gerçekten de öyle yaşarken ölmek böyle birşey mi acaba ?
Bence senin amacın tam olarak buydu belkide bi insanı yaşarken öldürmek !

Sen de beni aldattın ya, inanamıyorum.. Sana hiç kızmıyorum, daha önce iki kez aldatılmış biri olarak hala aşka, masumiyete, gerçek sevgiye inanmak benim tercihimdi.. seni ancak tebrik edebilirim, en başarılı oynayan da sen oldun gerçekten bravo.. bir anda nasıl da çıkardın hayatından beni, tek bir şey söylemeden.. ne yaptım kırdım mı, üzdüm mü, küstü mü derken, sorarken sana, cevap alamazken sonunda o gerizekalıyka mutlu mesut fotoğrafınız çıktı karşıma.. gerçekten bu sen misin, inanamıyorum.. içim acıyor, çok.. beni unutma hiç.. çok saf çok temiz sevmiştim seni, hiç sevilmediğin sevilemeyeceğin kadar belki de...

başkalarına söylediğim şeylerin hiçbiri doğru değil. hepsini sinirden, üzüntüden söyledim seni çok özledim...

Bebeğim ve benim ahım yerde kalmayacak ! bugün özgürlüğüne kavuştun belki ama daha dur bakalım herşey daha yeni başlıyor belki de
Türk adaleti şaşmış bu gerçek orta da ama Allah’ın adaleti şaşmaz ben bundan çoook eminim!

Üç kez seni seviyorum diye uyandım
Tuttum sonra çiçeklerin suyunu değiştirdim
Bir bulut başını almış gidiyordu görüyordum.

Sabahın bir yerinden düşmüş gibiydi yüzün.

Sokağı balkonları yarım kalmış bir şiiri teptim
Sıkıldım yemekler yaptım kendime otlar kuruttum
-Taflanım! diyordu bir ses duyuyordum.

Cumhuriyetin ilk günleri gibiydi yüzün.

Kalktım sonra bir aşağı bir yukarı dolaştım
Şiirler okudum şiirlerdeki yaşa geldim
Karanfil sakız kokan soluğunu üstümde duydum.

Eskitiyorum eskitiyorum kalıyor ne kadar güzel olduğun.

İlhan Berk

Beni incittin. Ömür boyu seni affetmeyeceğim. . .
Kapanmaz yaralar açtın kalbimde!
Ne ara bu kadar kötü bir insan oldun?

Birbirimizin sınavı gibiyiz resmen... Bir gün geçecek mi bu?

Birbirimizi seviyoruz ama bence pek kafa dengi degiliz. Iyi anlasiyor sayiliriz ama ben eskisi gibi haz almiyorum seninle takilmaktan

Bana niye küstüğünü hiç bilmiyorum şuan anne ama söylenmediğin sürece sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…