Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden düşmanlık? Gerçekten çözemiyorum... Kim bana zarar verdiğimi söyleyebilir, kendimden çok eminim... Dikkat etmeye çabalarken ben, sakin, iyi niyetli, açık davrandıkça neden düşmanlık? Allah'ım haddinizi bildirsin inşallah.
Anne sana yaranılmıyor gerçekten... Yapayım, hadi yapalım diyorum hıı hıı deyip ağız burun büküyorsun soğutuyorsun, yapmayınca da yapmıyorsun etmiyorsun. Bu evi bana ne zaman benimsettin ki zaten! Ta en baştan her şeyden soğuttun beni. Bir salsan sen de rahatlıcaksın beni de fazla daraltmadığın için ben de biraz rahatlamış olacağım ama işte... Sadece bir kutu devriliyor ve bir sürü lanet okuyorsun, içim sıkılıyor.
Icimden bir ses bugunlerde tekrar ortaya cikacagini soyluyor ama ben gercekten biktim senden. Guvenilir olmayisindan, dengesizliginden, kararsizligindan... Her seyinden biktim.
2019'da golgeni bile istemiyorum hayatimda. Anliyor musun?
Vicdanın rahat mı? Merak ediyorum. Ne düşünüyorsun? Şuan rahat mı gerçekten vicdanın? Bunları ağlarken hasta halimle yazıyorum. Canım çok yanıyor. Çok özledim.
Adam seni bir anlasam, gerçekten ne istediğini bir bilsem ben de ona göre davranacagim. Ama sen açık olmayınca benim yengeç kabuklarım çıkıyor böyle ortaya, kalbimi korumaya almak için sert sert konuşuyorum işte böyle!
Daha geçen aynı şeyi savunduk. Şimdi yine aynı şeyden bahsettim ve bana muhalefet oluyorsun. Geçen iyi anına denk geldiysem demek... Hep böylesin hep...
Hayatım mahvoldu biliyor musun? Senin yüzünden demiyorum ama çok büyük katkın var. Seni tanıdıktan sonra kendimden daha çok nefret ettim. Seni tanıdıktan sonra her gece ağladım. Seni tanıdıktan sonra sağlığımı kaybettim. O kadar çok kilo verdim ki. Fiziksel olarak ruhsal olarak o kadar yıprandım ki. Bunlarda en büyük pay senin. Ölmek için gecelerce o kadar dua ettim ki. Bir gün iki gün, bir ay, bir yıl değil. Yıllarca tek seni sevdim. Bu hayatta beni en çok sen kırdın. En çok sen üzdün. En çok sen ağlattın, en çok sen değersiz hissettirdin. Yaraladın. Beni paramparça ettin. Ben düştükçe ayağa kalkmaya çalıştım ve her ayağa kalkar gibi olduğumda sen yeniden geldin ve tekrardan yaraladın. Her gelişinde daha fazla canımı yaktın. Ben teker teker hayatımdaki güzellikleri kaybettim. En sonunda ne oldu biliyor musun? Sağlığımı kaybettim. Sonra ben yine ayağa kalkmaya çalıştım. Sen tekrar ve son kez geldin. Beni öyle bir yıktın ki bu kez. Artık hayata dair ne inancım kaldı ne de gücüm. Keşke beni öldürseydin. Keşke gerçek anlamda gelip öldürseydin de bu kadar canımı yakmasydın. Kalbinin en derininde bana yaşattığın acıları hisset. İmkansız biliyorum ama birgün çok pişman olursun umarım.