Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seninle konuşmak sadece "Neden?" diye sormak isterdim. Artık o kadar olmayacak bir şey ki bu. Bu sorunun cevabını ömrüm boyunca öğrenemeyeceğim.

Kalbimle ne yapacağım ben? Gecenin bu saatinde uyuyamayıp seni özlüyorum. Uyuyamayınca ofluyorum. Gecenin bi saatinde uykuya yenik düşmüş oluyorm. Sabah uyanacağım aklıma ilk sen geleceksin. Evden çıkacağım. Yolda sen aklımda olacaksın. İşe gittiğimde dosyaların arasına geçip başlayacağım çalışmaya. Dilekçe verilmiş. Hem şehir değişikliğine de bir kaç hafta kaldı. İşler yoğun. Sonra iş çıkışı eve gideceğim. Otobüsteyken, yürürken seni düşüneceğim. Sana o sıra bir şeyler anlatıyor olacağım. Kafamda birsürü konuşma kurgusu planlıyor olacağım. Sonra bir an sana bunları söyleyememenin farkındalığı saracak beni. Eve varmış olacağım bu sırada. Anahtarımla kapıyı açtıktan sonra akşam rutinlerini yaptıktan sonra başlayacağım seni özlemeye. Eğer benim için normal bir geceyse bir kaç saat sonra uyuyacağım. Zor dediğim gecelerden biriyse biraz ağlayacağım. Şarkı açacağım. Ama bizim şarkımızı açmayacağım. O şarkıyı sen olmadan dinleyecek kadar cesaretli değilim. Sonra biraz daha özleyeceğim. Biraz ağlayacağım. Bunları nasıl bildiğimi sorma.

Dün akşam, o hesabı seneler sonra ilk defa açtım.
Gördüğüm, eski sohbetlerimiz olmuştu. Evet, senden sonra hiç girmedim.
17 Temmuz 2016'da konuşmuşuz en son, sonra ben şehir değiştirdim. İnternetim yoluna girmedi bir türlü, sen sınavına hazırlandın. Karıştı her şey.
Döndüm, seni görmeyi umarken ayrıldım.
Bak kaç sene geçti, hala adın dilimde, yüzün aklımda, aşkın kalbimde.
Ne konuşabildik ne içimi dökebildim sana.
Öyle bir şey işte.
Bir gün geri dön, gel al emanetini.
Bir çakıl taşıyım ben hala nehir boylarında.

1-1.5 ay sonra geliyorsun dimi? Eve gider gitmez son hazirliklari da halledicem.

Evin iki yerine kopek gate i koyduktan sonra, temizlik konusunda biraz kafam rahat edicek.

Sen simdi heryeri temiz istersin. :)

Kafanda benimle ilgili saçma sapan şeyler kurduğunu hissediyorum tavrından.
Bir yandan gerçek olmasın istiyorum çünkü bu tarz şeyler neredeyse kalbime indirebilecek kadar olumsuz etkiliyor sinirden donup titreme hali yaşabiliyorum ama bir yandan hislerimden emin gibiyim ve bunun açıkça konuşularak kendimi savunma, yanlış anlaşılmam tamamen düzelmese de kafasında soru işareti bırakıp o insana hönkürme isteğiyle doluyorum.

Kandilin mubarek olsun demek isterdim ama malesef diyemeyeceğim.

annem sana söylemeyeceğim üzülme diye.
whatsapp fotoğrafını değiştirmişsin.
Çok güzel bir fotoğrafını koymuşsun ve ben bu saatte onu görünce ağlıyorum.
Seni öyle özledim ki! Ama çok uzak ve ayrı şehirlerde olunca elden ne gelir! Arada bir gözyaşı dökerek içimdekileri akıtacağım. Her şeyimsin. Canımsın. Melek annem. Bi kavuşsak da içimi huzur kaplasa.

Sen de yapma be!
Üst üste aynı şeyler.

Amaaan ne yaparsan yap ya da.
Umursamazlığın doruklarındayım.

Bugün gördüğüm şey ruhumu öldürecek cinsten.. Neredesin? Tam şuan sana ihtiyacım var.

Ne o zoruna mı gitti canım çalışmak..
Kendi hayalleri uğruna çalışmayan başkasının sigortalı çalışanı olurmuş

Hayatımın en zorlu ya da en kötü gecesini geçirdim. Kendimi tutamayıp midem bulanana başım dönene kadar ağladım. Gördüğüm anda yutkunamadım. Hatırlamıyorum o anı. Birden bire karşıma çıktı. O an gözümden akan yaşı kalbimin acısını hatırlıyorum. Elimi kalbimin üstüne götürüp Allahım kalbimi durdur dayanamıyorum dediğimi hatırlıyorum. Hem bir o kadar sakin hem bir o kadar kötü. Aylar önce sizi gördüğümde sokağın ortasında akşam karanlığında o soğukta oturup ağlamıştım kendimi tutamayıp. Bu gece daha kötüsü oldu işte. Kalbim paramparça. Ruhum enkaz altında gibi. Ne zaman geçecek bu acı? Seni bekliyorum. Gelsen..

Anne ben ne zaman balık ayıklayıp yedim de şimdi benden bunu bekleyip yapmayınca bela okuyorsun bana?
Sinirden tamam ama yıllardır geçmedi bu sinirin, ha eskiden vermesin derdin ama artık iyice sinirleniyosun heralde versin diyorsun (içinden tövbe ediyor olabilirsin ama ben de balık yemedim diye belanın beni bulacağını düşünmüyorum zaten, yine bu saçma şeye karşı tepkin hoş mu). Sendeki de ne inançmış ya da inat mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…