Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Benim sert baskıcı duruşum yanlış olabilir ama senin de başta dediklerinle sonra dediklerin birbirini tutmadı!

Keşke büyük laflar etmeseydin.
Seni beynimden silmek istiyorum.

Son düzenleme:
Bütün yerden engellerimi kaldırdın demek.
Şimdi de ben engelleyim mi seni ülen ? :KK11:

( Visenyaa Visenyaa , özel mesaj atacaktım atamadım izin vermedi sistem. Demiştin ya bikaç güne geri kaldırır . Kaldırmış engelimi :KK45:)

Bütün yerden engellerimi kaldırdın demek.
Şimdi de ben engelleyim mi seni ülen ? :KK11:

( Visenyaa Visenyaa , özel mesaj atacaktım atamadım izin vermedi sistem. Demiştin ya bikaç güne geri kaldırır . Kaldırmış engelimi :KK45:)
Senin karşında adamın coolluğu, ağırlığı kalmadı bile. Demiştim demeyi sevmem ama dedim hiç engelleme ve uğraşma sessiz sedasız uzaktan bak ona :KK70:

Senin karşında adamın coolluğu, ağırlığı kalmadı bile. Demiştim demeyi sevmem ama dedim hiç engelleme ve uğraşma sessiz sedasız uzaktan bak ona :KK70:

Onun ben coolluğunu yerim :KK70: Zaten uzaktan bakmaktan başka bir seçeneğim yok beybi maalesef :KK43:

Hayirdir, merak edip mesaj atmalar ve aramalar falan? :işsiz:

herkesin her şeyi rahat ve karaktersizce yapabildiğine o kadar çok şahit oldum ki kimse için bana bundan zarar gelmez diyecek kadar güvenemiyorum kimseye

Eses07 Eses07 hamileymiş tanımadığım halde benimmis kadar mutlu oldum.Rabbim sağlıkla hayata merhaba der inşallah.
Çok duygulandım neden bilmiyorum.biran önce kucagina almayı nasip etsin allahım :dua:

Bir ses tonu nasil bu kadar ozlenir aklim almiyor. . . Ben sesini ozledim. 1 saniye de olsa duymaya ihtiyacim var. Sesindeki huzuru ozledim.

Çok sinirliyim sana ya. Çokkkk.....
Hislerimi dinlemem gerektiğini bildiğim halde de aklımdan tamamen atamıyorum ya, ona da ayrı bir deli oluyorum, yani kendime.

X