Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

yeri geliyor da tek başına benim ailem oluyorsun ya, bunun tarifini yapamıyorum, tarifsiz bi' şey

Yavas yavas hafizamdan siliniyorsun. Gun gelecek hayatima hic girmemiscesine yok olacaksin. Hayat be cinim!

Gün geçtikçe ağır geliyor yokluğun. Sesini, kokunu, her şeyini özlüyorum. :KK61:

Yazacak mısın acaba? Hem çok konuşasım var hem hiç konuşasım yok, yorgunum, kırılmaktan korkuyorum, anlatabileceğimi sanmıyorum, karşılıklı oturup konuşma gibi bir ihtimalimiz de yok. Düşündükçe doğruyu daha çok anlıyorum, güvenemiyorum sana ve aradığım en önemli şey bu, iyi niyetli olsan da küçük meseleler olsa da a deyip b yapılması beni itiyor. Tamamen bitse de ufacık bir konu da olsa her şeyin doğrusunu bilmek öyle gitmek istiyorum aslında ama sen yazmadan yazacağımı sanmam artık.

Dün söyledim aslında herşeyi. Yaşanmadan bitti. Ben hiçbir zaman birine aşık olmıcam,evlenmicem sevmicem. Imkansız olarak kalcaksın.

"Huzurum sensin. Sesin, kokun, sarılışın, gülüşün, kaçamak bakışların, saçların, ellerin."

Huzurumu gölgeleme yeter. Başka bir şey istemiyorum senden.

Sana neden sustuğumu anlatayım, ikinci şansların üçüncü dördüncüye dayandığı yerde hala en kırılgan noktamdan neşteri sapladığın için.

yine seni bırakacağım sanırım.
evet hiç normal değilim.
sen de susuyorsun.
bende bir gariplikler olduğunu fark ettin.
konuşmamak için telefonumu kapalı tutuyorum.
bana ulaşama diye.
seni birkaç gündür sevmiyorum napayım.
benim de yapım böyle.
sen hep daha iyi oldun bana karşı. hep kendini daha çok sevdirecek şeyler yaptın ama ben yine yine yine hissizim. geçen yaz olduğu gibi. yanıma gelmeni tatil planlarını istemiyorum şu anda.

Beni neden yoruyorsun anne?
Beni neden yoruyorsun dünya..
Neden. Bir rahatlık yok, çok bunaldım...

image.jpeg

Yanimda olmadiginda seni cok ozlerim zannediyordum.

Yanilmisim.. yanimda olmadigin icin senden nefret ediyorum sadece.

Ilginc

X