Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Baba inşallah bir şey yapmıyorsundur yine Kadının kalbine inecek artık.
Nasıl yönetemediniz şu parayı anlamıyorum...
Niye açık olunmuyor bir türlü?

Bugün ikimizle ilgili bi hayal kurdum..
Akşam vazgeçtim.. Biz birbirimize göre değiliz...

Telefondan bir ses gelse gozlerim kocaman olsa buyuse gorunce. Sok olsam mesela. Az biraz aglasam ustune. Elim ayagim titrese sonra. Kalbimin ritimleri falan bozulsa. Olsa yani boyle seyler ne guzel olur. :) ama tabi gelmeyecek o mesaj senin deyiminle ^o da ayri bir mesele^. . .

Sen elinden geleni değil, canının istediklerini yaptın. Bu konuda anlaşalım.

ya sizin hiç mi seveniniz yok, kimse mi ne yapıyosun kendine gel demiyo, bunlar nasıl düşük hareketler yazık gülüyoruz biz halinize

Biz size ne yaptık da küstünüz,
Sonra ne yaptık da iyi oluverdiniz?
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz,iğreniyorum,hiç ama hiç sevmiyorum, hiç,zerrecik yok zerrecikkkkk

Olmayinca olmuyor iste. Bu durumun sebebi sensin. Benim sucum yok. Ama suclu ben gosteriliyorum. Nicin boyle oluyor? Sebep olan sen suclu ben. Saka gibi. :))

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Kuzummmmmm hakkını nasıl öderim
Duygulandırdın beni musmutlu ettinn
Allahım kızına ömür versin inşallah
Mutluluk yakandan düşmesin

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Canım hak falan yok. Sevgi dostluk dua var❤ Rabbim dahada büyütsün ailenizi inşallah. Evladına hayırlı uzun ömür versin.

Bak yanilmadim ben yine. Ruyalarim cikiyor iste. Allah tarafindan hissediyorum. Demek senin hakkindaki ruyalarim da cikacak. Vakti var. Cikacak biliyorum. Rabbim bosa gostermedi o ruyalari.

“Sen farklısın, çok farklı. Kalbinden öpüp, evim olan boynuna sığınmak istiyorum.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…