Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Cok alcakgonullusun askim
Demek dunyanin en iyi kocasi oldugunun farkindasin he yerim seni kusum

Ne guzel ruyaydi o. Gercek gibi hissettim. Harika bir histi. Seviyorum ben seni ya. Her seye ragmen seviyorum iste haketmesen de.

Beni süper yollara itiyorsun. :)
Karakterin beş para etmiyor ama,olumlu etkilerin çok.. Sahi bu kadar kaypak olmayı nereden öğrendin? ☺

Gayet de vaktin varmış bir ilişkiye başlamak için.. gayet de hayatına birini alabilecek durumdaymışsın, onunla ilgilenebilecek.. seçtiğin kadını görünce benden neden vazgeçtiğini şimdi çok daha iyi anlıyorum, gerçek derdini.. gerizekalı seni:)

işin çok zor demiştin. biliyorum demiştim. ne demek istediğini her geçen gün daha iyi anlıyorum. sen, arkadaşların hatta hepiniz Allah'a emanetsiniz. seni seviyorum can içim.

yıllardır hayalini kurduğum şeyi yaşıyorum, Allahım sana bunun için şükürler olsun
minik kızım, her tekmende çok mutlu oluyorum, hayatımın merkezisin, her şeyden önemlisin
seni çok seviyorum

istismarı meşrulaştırmaya çalışan insanlarla ayni toplumda yaşıyor olmak, aynı dine, aynı ırka mensup olmak benim midemi bulandırıyor artık. istismar edenin de, istismarı savunanın da allah belasını versin!

Esimi cok cok seviyorum.. güzel yürekli eşim benim.. hayat arkadaşım .. eskimeyenim ..eksilmeyenim ..en degerlim ... <3

Kalbinin kotulugu, kadina bakis acinin lesligi oraninda mutsuz olmani, hatta mutsuzluktan kivranmani diliyorum.

Keşke başkasına gösterdiğin düşünceyi ve anlayışı bana da göstersen anne.

miiss kokulum bana o parfümü al al al
sevgililer günü gibi dandik bir olayı bahane ederek senden bunu istiyorum.
böyle salak günler de olmasa napıcaz di mi

Igreniyorum senden. Gonderdigin mesaj bile enerjimi aliyor. Huzurumu vakumluyorsun. Defol git artik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…