Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bu gece istiyorum neden bilmiyorum. Hissediyor muyum dersin? Belki de istiyorsun ondan istiyorum. Kim bilir...

"Senden nefret bile etmiyorum. Buna bile muhtaç kalacağın günler olacak."

Benim imtihanım olduğuna sonunda ikna oldum, acı eşiğimi bu kadar zorlamanın başka açıklaması olamaz.

birilerinin gerçek yüzünü görmek istiyosan ya kavga et ya da yolculuk yap derdin. ne kadar haklıymışsın. seni seviyorum

Beni ilgilendirmiyorsun. Umrumda degilsin. Yok ol insallah. . . Desem de inanma. Inkar etsem de durum tam tersi maalesef.

Ozguveni tavan yapmis, gizemli bir tip gibi gorunmeye calisiyorsun ama bombossun. Tipe ve kariyere vurgu yapiyorsun her firsatta ama biraz kaliteden bahsetsek ya!

Yas 30+ be aslanim! Biyiklari yeni terlemis ergenler gibi ortalikta fink atacagina biraz etrafina bak ve bu yastaki bilincli adamlarin nelerle ugrastigini gor.

Sana olan o guzel hisler yerini nefrete birakti ama bu daha agir geliyor bana. Evet, nefret etmek hoslanmaktan cok daha agir. Sana karsi nefret duygusunu dahi hissetmeyecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.

Kızla kavga ettikçe bana sarıyorsun, anlamıyorum sanıyorsun.. ayrıca "hey" nedir.. buna cevap vermek zorunda değilim..

aaayyy ben senin o kısık sesini yerim.
ne kadar güzel bir sestir o. hasta olmuş bitanem.
senin her şeyine aşık olmak zorunda mıyım ben?
her halin büyülüyor beni minik bebeğim.
her şeyim. tatlılıktan ölecek kadar sevimli aşkım.
çok çok çok aşırıı seviyorum seni.

Doğru düzgün bir şey söylediğimde bana küfürle cevap vermenden bıktım anne!!!!!!!!!!!!
Biraz saygı her şey senin istediğin gibi olamaz!!!!

Beni öyle yordun ve bunalttın ki anne yıllardır.
Çok iyi niyetli temiz bir insansın evet ama o kadar o kadar o kadar çok kırdın ve yordun ki beni.
Düşman gibisin bazen resmen......
Sürekli de yanımdasın odamda yalnız kalamıyorum bile, enerjimi ruhumu dinlendiremiyorum....
Anca çalışarak kurtarabilirim maneviyatımı............
Bir gün kendi evime geçince önce her şeyi kırıp dökmek istiyorum görür ve sorarsan da ev benim! diyeceğim. Nasıl sen yapıyordun güya aile olduğumuz evde bana....
Ne iş öğrenebildim tahammülsüzlüğün sayesinde ne evi benimsettin, her şeyden soğuyunca tembel bir şey oldum iyice, bulaşmak istemedim hiç bir şeye.....
Ben de içimi buralara döküyorum işte napim, çooook yoruldum senin ezmelerinden!

Bugun de bekliyorum. Dua etmeyisim istemedigimi gostermesin. Etmeme sebebim farkli. Edemem etmem dogru degil. Ama inan istiyorum. Rabbime birakmam gerek. O en iyisini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…