Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sizin bu geniş çaplı sevmelerinizi oturdum izliyorum ilginçsiniz.

İnsan olmak ve hayatı hayvanlardan daha az anlamak ne hazin şey.

Beklemiyordum, cok hosuma gitti. Hissetmek guzeldi.

piştt, yakışıklı :)
çok özledim seni. o kadar özledim ki, içim acıyor.
seni görmeyeli sadece 5 gün oldu, ayrılalıysa 4 gün.

ama çok özledim. sesini özledim, kokunu özledim. mimiklerini çok özledim :)

bugün seni aramamak için kendimi çok zor tuttum. elim kaç kere adının üstüne gitti, sana kaç tane mesaj yazdım sildim, tahmin bile edemezsin.

seni çok seviyorum. sen de beni seviyorsun, biliyorum. ayrılmak istedin diye “beni sevmiyor!!!” triplerine girmeye çalıştım ama giremedim, beni sevdiğini düşünmek için çokça nedenim var elimde.

biliyorum biz beraber olmuyoruz. birlikte yapamıyoruz. birbirimize zarar veriyoruz. sadece üzüp kırıyoruz. hele sen çok fazla üzüp kırıyorsun beni :) her şeyi çok abartıyorsun, çok kincisin.

ama şu dakika gelsen ben mantıksız da olsa koşarım yine sana. o yüzden sen gelme olur mu? sen 2,5 senelik bu ilişkide hep ayrılabilen, uzak durabilen, susabilen taraf oldun. yine ol. çok zor olacak biliyorum ama ben bu sefer mantıklı olanı yapmak istiyorum. birbirimizi elbet unutacağız güzel gözlüm.

sen mışıl mışıl uyuyorsun şimdi değil mi? rüyanda beni gör, hemen unutama beni olur mu :) o kadarcık izim kalsın geriye.

sınavına güzel çalışabiliyor musun? yanında olabilmeyi çok isterdim. umarım istediğin notla geçersin, çirkin sevgilim benim. yapabileceğini biliyorum. beraber baktık o sınavlara :) sana bunun desteğini verebilmeyi çok isterdim. ama nasip.

sınav günü uyanabilecek misin? kim kaldıracak seni? hep biz kontrol ederdik birbirimizi… şimdi nasıl yapacağız? senin yapın çok müsait uyuyakalmaya, ya bi gün gerçekten uyuyakalır da gidemezsen sınava? peki ya ben sensiz ne yapacağım? uyuyakaldığımı anlayıp beni arayarak uyandırmayacaksın bir daha, artık benim böyle uyuyakalma lükslerim yok mu? beni düşünen birisi olmayacak mı hayatımda, artık alarmlarımı yanlış kurma lüksüne sahip değil miyim ben?

seni seviyorum bitanem… tahmin edebileceğinden daha fazla seviyorum… birbirimizi bu kadar çok severken nasıl bu kadar üzebiliyoruz hiç anlamıyorum…

sen de benim kadar üzülüyor musun sevgilim? yoksa bi tek ben mi bu kadar acı çekiyorum? benden ayrılmak zor geliyor mu sana da?

seni o güzel gözlerinden, hemen kanayan koca burnundan öpüyorum

bi de… hani ilk defa bir doğum gününü birlikte geçirecektik, doğum gününü sözle kutlamamı bile sevmeyen sen bu sefer heves etmiştin; “ama o gün doğum günüm, oraya gitme benimle ol” demiştin ya… çok üzgünüm birlikte olamadığımız için. yeni yaşına girerken yanında olamayacağım için çok üzgünüm. bundan sonra hiçbir yeni yaşında birlikte olamayacağımız için çok üzgünüm. benimle yaşadığın son yaşın bu olduğu için çok üzgünüm.

doğum günün şimdiden kutlu olsun. iyi ki hayatıma girdin. keşke hiç çıkmasaydın :)

sevgilim bir de unutmadan!
hani benim için sigarayı bırakacaktın ya, 1 ay sonra…
şimdi ayrıldık diye bırakmamazlık etme olur mu? yalvarırım.

Kızım,benim kızım,canım kızım...
Miniciktin,büyüdün,beni biraz üzüyorsun,ama biliyorum ki geçecek...
Büyüme sancıları bunlar,birey olma çabaları...
Ben de öyleydim,biliyorum,herşeyde bir inat duygusu taşardı içimden.Seni anlıyorum,büyüyeceksin ve biz çok daha iyi olacağız.
Korkularımdan birisi de bugün dert etmediğin ödevlerin yüzünden yarın pişman olman.
Bana darılma olur mu,seni kendi ayakları üzerinde görmek en büyük dileğim

Ölmeden once fırsatım olursa "hepinizin Allah belasını versin. Hayatimi hiç ettiniz" demek istiyorum. Evet hepinize.

Ya da kendime acıma halini birakip normal bir birey olmayı başarabilirsem, en azından oğluma güzelce veda edebilirim. Onun bir suçu yok neticede. Zaten o olmasa üst paragraftaki dileğimi hemen yerine getirebilirdim.

Ölmemek için tek bir sebebin olması, ancak o sebebin doğru düzgün yaşamak için yeterince etkili olmaması da garip. Gelsin bir de bok gibi anne olduğunu düşünmenin vicdan azabı. Uyumak istiyorum. Uzunca bir süre.

Sen de bir sıkıntı var yine, kendi kendine bir şeyler kurdun gibi kafanda ama hadi hayırlısı...
Sorsam yok öyle bir şey dersin, kurmuş olan ben olurum gibi geliyor ama sorasım da var, sadece canımı sıkmak istemiyorum.
Neyse göreceğiz ama artık eskisi gibi değilsin gözümde pek.

Seni hayatimdan cikarmis olmanin hafifligini yasiyorum su an. Enfes bir duyguymus.

Igreniyorum senden. Flortoz tavirlarindan, samimiyetsizliginden, guvensizliginden, beni degersizlestirmenden, cikarciligindan, her seyinden igreniyorum.

Kendi camurunda bogulmani, yasattigin aciyi hucrelerine kadar yasamadan olmemeni istiyorum.

Aldigin bu ahlarla mutlu olacabilecegini saniyorsun, oyle mi? Pislik!

Sana güvenemiyorum bir türlü, nedenini bilmiyorum. Olmuyor. İkna olmaya çalıştım ama..
O gün bana hissettirdiğini de unutamıyorum, bir işaret gibiydi bana.
Belki de çok iyisindir ama istesem de olmuyor işte.
İçime sinmiyor bir şeyler bir türlü...

Ruhum yaralandi benim.
Nedir bilirmisin, nasildir bunun acisi?
Biliyorsundur
eminim.
Bilmedigin birseyi nasil yasatirdin bana yoksa, oyle degil mi?
Sanada yapilmis daha once demek.
Ama seninle aramizda ki fark nedir biliyormusun? Ben bir baskasina bunlari yasatmamayi seciyorum.
Sen
ise kolayi secmissin..

Yaz bir kenara lâzım olur,...Başkasına ait olan şeye göz dikersen hayat sana mutsuzluktan başka şey vermez canisi

Yaptıklarımı yapmaya cesaretin olduğunda beni eleştirebilirsin.

Senin icin yapmadim ben! Niye senin icin yaptigim iddia ediliyor? Yeter biktim artik senin adin gecmesin istemiyorum. Adini duymaya tahammulum dahi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…