Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Evet anne hayırsızım ben tamam mı böyle diye diye hayırsız yapacaksınız beni zorla yoruldum !!!!! Sizin yüzünüzden kendimi size kapattım ve en fenası uzun süre dışarıya da kapattım şuan kimse elden ayaktan düşmüş de değil sandığınız gibi biri de değilim ama zorla yapacaksınız artık!
Kimse kendine bakmıyor ya! Anne babalar bilsin ki çocuğun psikolojisinde en büyük rolü oynayanlar kendileridir!

Son düzenleme:
Sana yazmayacaklarimi buraya yaziyorum.
Cok simarma diye sana mesaj atmiyorum bunlari. Bana ilac gibi geldin. Hic mi hic gitme. Isyerine yolladigin guller cok guzeldi. Notunda guzeldi :)) insallah degismezsin

Ne olacak sonumuz.Cok mesgulsun benle ilgilenemiyorsun pek .Cok ihtiyacim vardi tabi boyle kuru bir iliskiye.Oysa ben cok heyecanlanmistim her mesajinda.Iki yil sonraki ilk bulusmamizda.Ustelik cocuklarina nasil bakacam ben senin hatrina.Bana bir guc ver.Bir el ver.Su mesguliyetin gecsin de bir hayat ver bana.Onlari sevdigin gibi gibi delice sev beni.

Söz uçar yazı kalır derler. ihtimali bile yok görmezsin sadece farz ederek içimi döküyorum. O kafana cidden takmışsın gibi gösterdiğin saçma bahanenin bahane olduğunu bildiğim için sana asla düzgün bir açıklama yapma gereği duymadım. Gerçekten ihtiyacın vardı birşeylere sığınmaya beni kötü görmeye göstermeye . Kötü de olmak istedim bi yerde aslında çünkü gerçekten gücümde kalmadı birşeyleri toparlayıp seninle yürümeye. Hiç bir zaman ne kadar incineceğimi hesap etmedin, görmek istemedin, sevmedin. O kadar sevgisizdin ki en son bende senden iğrendim ama o süreçte kadınlık onuru gururum şerefim iki paralık oldu zaten. Kuru bedenim ve biraz ümidim kaldı onları kurtarmak için sktir olup gitmene izin verdim bir taraftan gitmeni istemeyerek bir kerecik olsun beni sen taşı istedim belki de. Hiç pişman üzgün değilim. Gram suçluluk duymuyorum bu gün. Hatta son yıllarda cidden ilk defa kendimi insan gibi hissettim özel ve güçlü değerli. Huzurlu uyudum hep huzurlu uyandım zannettigim gibi acıtmadı bu sefer bana kendimi hatırlattın. Son olarak seni kimse benim kadar sevemez demiştin. Evet kimse senin kadar korkunç sevmiyor. Bana iğrenç hissettirdigin her gün için teşekkür ederim bir insanın beni sevdiğinde aslında nasil davrandıģını daha net görüyorum sayende. Asla geri gelme lütfen

ne güzel severdim çocuklar gibi, avuçlarını öpüp yanağıma götürüp gulumserdin

Ben yine bana yaşattığın anlık mutluluklar hatrına seni affederim ama sen yaşattığın kötü anları hatırla ve kendini affetme

ya bu konu neden buraya taşındı
ben çok severdim açıp açıp yazmayı.
bdvde kalsaydı ya keşke.

Sayfalarca yazacak kadar doluyum. Bir o kadar da ofkeli...

Buraya yazacaklarimi neden sana da yazmiyorum ki? Icimdeki ofkeyi niye sana kusmuyorum ki? Canimin nasil acidigini neden senin de bilmeni istemiyorum ki?

Dun neden o sekilde gelisti olaylar? Hala cok saskinim. Sicak olmani istemem mi buna yol acti? Halbuki cok masumane bir istek degil miydi bu?

Uyusam, uyusam ve her seyi unuttugumda uyansam... Enkaz halindeki ruhum tazelense... Gunesi gorsem ve sil bastan baslasam yasamaya... Umutla, inancla, inatla ve sevgiyle...

Çok negatifsin anne ya.
Bazı anlarda da tam tersi oluyorsun, gerçekçilik ayarın tutmuyor.

Sana karşı hislerim biraz arttı sanki. Ama olmayacağını hissediyorum. Uf.

ben senin dengesizliğinin ve belirsiz tavırlarının oyuncağı oldum

Keşke tanışmasaydık. Çok sinirliyim şuan. Canım yandı sanki.
Niye böyle gerginim bu aralar bilmiyorum... Ayrı bir gerginlik var.

Beni üzmeeee beniii sevdiğin kadarr kalbimi kırma hisset yaşadıklarımı yaşattıklarını es geçmee değerimi kıymetimi bill içten deliriyorum seni böyle görmek bu şakilde yaşamakkk zor geliyoo ağır geliyooo yapmaa ne olursun sonumuzzz kötü bitmesin ayrılık olmasın seviyorum deliler gibi seviyosun sevdiğin kadar acı veriyosunnnn 2tme kurban plim kendine verdiğin zarar beni benden alıyoooo yaapmaaaaa

Her şeyin iyi bir sebebi olduğuna inanmıştım ama senin hayatıma girmenin tek sebebi başıma daha kötü ne gelebilir diyebilmem içinmiş

"Durduramiyoruz önlenemez yükselişini" dedi fesat...."Neden bu kadar mutsuzsun" dedi iyiniyet. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…