Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok güzel gülüyorsun kii sana heran aşık olabilirim.

Çok özür dilerim çok. Ne düşündüğünü sıkıntılar yaşadığını bilemedim, ağzımdan çıktı o laflar ama kabul et sende hatalısın insan bi anlatır derdini sıkıntısını. Şimdi ben uyuyamıyorum vicdan azabı çekiyorum, Allah'ım affet

Sen benim çocukluk arkadaşımdın ama her fırsatta beni küçük düşürmek, laf sokmak için fırsat kolluyordun. Üstelik beni işine geldiği gibi kullanıyordun. Geç de olsa fark ettim nasıl biri olduğunu ve söylediğim sözler ve ettiğim küfürlerden hiç ama hiç pişman değilim. Oh olsun. Ayrıca evli bir adamla sevgili olup boşandırtmak iğrenç bir şey ve bunu sana asla söyleyemedim. Pislik.

Bu sefer sabrımın sonu selamet değil de şöyle esaslı bir sinir krizi olacak gibi görünüyor.

E ne diye evimize gelmiyorsun. O salak yere gidiosun. Kendimi yalniz hissediyorum tabii ki. Zaten duygusalim. Bu aralar bi sogukluk geliyo bana. Biraz biktim sanirim surekli yogunluk, mesguliyetten. Seni de ne zaman gorsem sunu yapalim bunu yapalim diye is cikariyorsun basima. Seni gormek beynimde extra is ve calisacagim anlamina gelmeye basladi. Pff

Nasıl tatlısın şuan nasıl iyisin...
Kavga anında bir insan bu kadar mı değişir napacağız seninle?

Geleyim diyorum, korkuyorum. Düşüneyim diyorum, korkuyorum. Konuşayım diyorum, korkuyorum. Galiba ben senden değil aşktan korkuyorum. Ve korkarım ki sana aşık oldum...

Huzursuzluktan baska verdigin bir sey yok. Bir seylere bozuldugun oyle belli ki... Soyle iste neye kizdigini. Cimbizla mi agzindan laf alacagim? Cocuk cocuk susmalar, kabuguna cekilmeler... Bu ne ya?

Mahvettin hayatimi. Aylardir tanimaya calisiyorum seni, takip ediyorum ve en onemlisi bir seylerin olmasini bekliyorum artik. Anlamiyor musun sana karsi hissettiklerimi? Ne istiyorsun daha?

Cok yoruldum ve bunaldim artik. Belirsizlik duygularimi olduruyor. Tukeniyorum...

Kolay affet ama sürekli affeden sen olma.
Nasıl ki kin gütmek iyi değilse sürekli affeden olmak da iyi değildir. Her defasında sevginden affediyorsun ama aptallığından sanıyorlar..
Bazen sırt çevir ki herkes durması gerektiği yeri çok iyi bilsin..

“Beni biraz dinlendirir misin?
Omzunda,
koynunda
dizlerinde
hiç farketmez.
Ama saçlarımı okşa, kendimi taşıyamaz hâldeyim.”

İstediği olmadığı için çirkinleşene iki yüzlü derler, yani bana değil sana!

Icime su serpmiyorsun. Derdime dert ekleyip, hayatima stres katiyorsun. Biktim derdinden de senden de.

Memnuniyetsiz adam. Defol git nereye gideceksen

Anlaşılmadığını düşünüyorsan, üslubunu değiştirerek anlatmayı dene. Anlaşılmamak değil; anlatmaktan vazgeçmek dünyanın sonu.

umarım zaman sana, hayatın boyunca bana muhtaç olacağını ama artık dönüşünün olmadığını gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…